A Pirellik (Superbike slick és Supercorsa) alapból másként viselkednek, mint a Dunlop (KR slick és D209GP). Ugyanis a Pirelli nagyon lágy oldalfalú és szerkezetű gumi. Mind kigyorsításnál, mind kanyarba befékezésnél sokat pumpál, deformálódik, torzul a gumi, ezért nehezebb a kiválasztott íven tartani. Ezzel szemben a Dunlop nem mászkál, nem csúszkál, tisztábban érezni, ha elérte a határát és ez a határ jóval később van, mint a Pirellinél! Supermoto slick
van vkinek tapasztalata diablo superbike slickel? esetleg diablo vagy dragon supercorsaval? kene vmi palyagumi, ktm690sm-re.
meg ha vkit erdekel van egy par d208rr (120/70, 160/60) a motromon, 2-250km-t futottak, palyan. nem jon be, nem erzem mikor fog elcsuszni, esek kelek vele.
Ha egy kicsit takarékoskodni akarsz,akkor én tudok neked egy garnitúra M Pilot Power-t,tehát lesz két elsőd...Ha gondolod?!A gumi 90%-os,elöl,hátul.Képek vannak az adatlapomon.Az R6-on van rajta,de csere,nekem nem jött be,ezért eladom.
Üdv:B
Üdv! eladÓ metzeler me z4 0 km-es 120/70-zr 17 Ára 15000 ft. valamint metzeler me z4 160/60-18 colos ! ( rÉgebbi motorra valÓ 18-as) 0 km-es Ára 18000 ft. 0620/992-4528
na mindegy, 25 sok nekem egy használt hátsóért, veszek egy Conti sport attackot inkább.