repsol 10w 40 szintetikus olajat öntötem bele de nem franko teljesen hidegen nem emelki teljesen a kuplung .
Kenda cross gumik voltak a 250 esen jol birták a
terepet jobban kopott mint egy neves gumi menet tulajdonságaik jok
betonon nagyon kopott
Valakinek van tapasztalata Kenda K671 gumival ? Pályanapot stb. mellőzve, túrázós stílushoz érdemes megvenni ( a szett kevesebbe kerül, mint alapból egy közepsen jó/sz@r hátsó gumi u.ezen méretben, 'márkásban' ) esetleg valaki használt már ilyet ?
nnnna, ez most teljesen nem ide illő, de nem találtam e-mail címedet. csak szeretnék érdeklődni, hogy nincs véletleneül olyan ismerősöd, akinek VFR400R, nc21 alkatrészekre van szüksége?vagy bárkinek? villanyaktól hátrafelé majdnem hibátlan...
köszi, üdv: Z.
Üdv Mindenki!
Attila, mit is mondtál, mikoriak ezek a gumik?Hornet6, Brian és a többi szaki...mit is mondtatok, milyenek ezek a gumik?Monster 600-ra kellene és nem szikrázik minden kanyarban a kipufogóm, nem ér le állandóan a szemöldököm és nem kell hetente cserélni a térdkoptatót a ruhámon ...de azért nem baj, ha tapad.
Köszi: Z.
hát igen és nem csak abból,hanem mikor meghírdetik magukat hogy akár 6000től gumik(felhívod,aztán -persze gyere el...)átutazod fél magyarországot és kiderül hogy 12ezer alatt nincs is gumija csak első,az is bordajelzésen... na ezekkel van a baj. 1napi utazásomba meg 20 gumisnál való (felhúzásomba) került hogy megtaláljam ezeket a gumikat-végre olcsó is és jó állapotú is
majd gyere el és nézd meg őket ha gondolod (úgy érzem nem véletlenül viszik mint a cukrot) de majd meglátod
látom pótoltad a hiányoságokat!
így tiszta!dunaújváros nekem közel van,majd megnézem mi a kinálat...
egyébként a postai utánvét sztem se jó,voltak már ebből nagy veszekedések!
igaz bear?
Dunlop-ból CBR600F-re melyiket ajánlanátok?:
D220
D221
D252
Roadsmart