Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi.
56-os Borruhat vagy borkabatot szeretnek venni feher szinben. Valakinek otlete, h hol tudok hozzajutni 'jo' aron?
Sziasztok!
Már pár embernek a fórumon csináltam pólókat egyedi illetve általam tervezetteket is(bármi lehetséges ujjára elejére hátára stb...)....itt van egy két referencia a
pólók kb.3500-4000Ft+postaköltségből megvannak
ha valaki szeretne akkor: ewdmusic@gmail.com
Meg bizakodom a mai napban... Meg ennyi kihivas kell a motorozashoz
Hát, ez az idő bebaszott. Végre kezdtek tisztulni az utak, most pedig jól lesózzák megint az összeset.
Amúgy ilyen március 15-re nem emlékszem.
Abdul, ma lesz valamerre gurulàs, hisz tavasz van :)
Már szezon van Peti! Ez múlt hétvégén készült a visegrádi kompon... gyakorolni kell a nagy kompozáshoz.
a felnin gondolkodtam , de csúszik a projekt.

Már nagyon várom a jó időt, de a mai időjárás itt Borsodban lehangoló volt.
Szia!

Jó lett Még kb. 2 hét és indulhat a szezon!
Es van meg tervben tobb fenyezes?
Egy kis àtalakìtáson esett àt a gépünk fejidom alsó része.
Sziasztok! Motul 5100. 10w50 olaj Eladó! 2000ft/Liter
Szép napot mindenkinek.
horvatht74@gmail.com
Köszi a Hungaroringes emlékeztetőt! Ahogy néztem, az első két alkalommal (mivel 5 óráig lehet csak motorozni) a délutáni utcai nem nagyon lesz megtartva...
Tegnap én is előszedtem a paripát. Igaz, csak kb. 13 km-t mentem, de annyira nagyon fasza volt
Jól tetted! Sajnos én nem tudtam menni, de megnézve a hosszútávú előrejelzést már semmiképpen sem kell túl sokat várni az első gurulásokra (1-2 hét).
A Hungaroring honlapjára már el van téve az első három pályanap időpontja :) De remélem nem csak ennyi lesz.

Üdv

Peti
Remelem ma mindenki gurult... jaj de kellett maaar.
Ne is mondjad, a nászúton én sem bírtam magammal
Szép motor nagyon, kíváncsi leszek a tapasztalatodra, főleg, hogy a nyomaték fog-e hiányozni. Nekem még nagyon tetszik az új Tiger 1050.
Szia!

Szerintem ez egy nagyon jó választás. Nekem mindig is tetszett a Streety és az új R nagyon ütősre sikerült. Nyilván nem lesz akkora nyomatéka, mint a CB-nek, ugyanakkor kb. 30 kiló súlyelőnnyel rendelkezik. Nagyon Kíváncsi vagyok az első benyomásaidra.

Én is nagyon mennék már, de ezt a kb. 1 hónapot még csak kihúzzuk vhogy
A Tigerek mellett volt a piros vázas szürke R, a fekete a bejárattal szemben, és mindkettő 2013-as. Több mint egy órát próbálgattam "hidegen" őket .
Szóval van mit bepótolni .
Na jó éjt, mert még megszolnak a CB-sek, hogy váltsunk fórumot....
Egy fekete volt ott.......de mintha meg a. 2012-es sotet segedvazas ules alatti kipufogos verzio lett volna.nem a piros segedvaz blokk alatti kipufogos.
Picit siettem csak egy ac tomitest rendelem a festes miatt es huztam haza.
Jovo ueten megyek vissza erte akkor potolom a figyelmetlenseget.
Szia,

Bocs, de akkor nem néztél jobbra és balra .
Mert én hétfőn ültem a szürke R-n és a fekete alap modelen. Csak nem adták el keddig?
És egy fehér R szerelésre várt raktárba, lehet ha az enyém .
A lényeg, hogy legyen már jó idő és gurulhatunk végre.
Kedden voltam náluk...........még nem is volt benn 2013-as street.
Azé hajrá.
Szia,

Az emailemet kiratam az adatlapomra (katt a nevemre), ha érdekel, mert holnap délutánra terveztem, hogy megyek a kereskedőhöz aláírni a papírokat.
Sziasztok,

Abdul, az új Street Triple 675 R mellett döntöttem.
Öreg vagyok már az 1000-ekhez (4,5 év Z1000 és 4,3 év CB1000R után).
No, meg a 190 kg teletankkal is csábító. A többi majd kiderül .