Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Abdul! Én egy ilyen hátsó idomra benevezek, ha aktuális szólj!
Szíp az akra is
Szevasz Mr. (Es Page is)
Agyalok azert en is a karbon hatson, igy oda probaltam az also szoknya karbon idomomat, milyen lenne kb. az osszkep... Talan tampont nektek is
Küldtem mailt, majd beszéljük ha már tudod, hogy mikor jönnél.
Sziasztok!

Bocs az off-ért de van egy pár full karbon dobom bekötőcsövekkel és karbon védővel a lábnál.Ha valakit érdekel szóljon .....
Valóban megkímélt! Pénteken sztem megyek Pestre. Ha gondolod, budaörsön az Agip kúton leboltolhatjuk! e-mailra tel. szám!

miller.zoli73@gmail.com

üdv.: zoli
Szerintem elég jók a képek, ha ez a valóság is akkor részemről o.k. Törökbálintig fel tudsz vele gurulni?
Helló! A motoremelő Székesfehérváron tekinthető meg! Ha komolyan érdekel,e-mailban küldök tel. számot,és egyeztetünk!

Üdv.: zoli
Engem érdekel ha még megvan. Hol van helyileg?
Szep almokat, egy CBR valtozat segit elkepzelni (CBhez nincs sajnos kutattam mar eleget, csak az itthoni karbonoztatas johet szoba)
óóó, hogy az a... pedig már eldöntöttem, hogy nem költök rá... Aludnom kell kettőt-hármat, hátha elmúlik
Itt megtalalod, egy ket nap mulva megerkezik a rendelesem, de meg lehet lesz plusz tetel nekem is, akkor osztozhatunk a posta koltsegen (25 eur)
http://www.moto-vision.com/en/...
http://www.moto-vision.com/en/..." target="_blank">Carbon
küldd a linket a karbon farokidom+üléstakaróról :)
Ha karbonban gondolkozol, akkor illene a hatso ulestakaroval is kezdeni valamit, a feher nem illik majd bele
A hatso ules takarodat egy az egybe elcserelnem a tankomra ja es ha nem kell a hatso feher farok idomod, arra is lecsapnek
Karbon farok idom meg ules takaro 225 EUR osszesen, ha full karbon a cel...
elgondolkodom.... meghinteném egy kis karbonnal
35ert szivesen megvalnek tole de minek neked?
mit kérsz érte?
Van elado horpadt tankom is, ha kell
Tul jo aron sikerult talalni serulesmentes feheret, uj ar negyedeert
Sejtem hosszú éjszakákat forgolódtál miatta
Viszont már akartam kérdezni! A tankhorpadást megcsináltattad? Hol-hogyan-kellett festeni..?
hat meggyoztem magam...
Naaaa csak nem az akra dübörög ezután az ancommanderrel
Sziasztok, ha valakinek kell esztetikai hibas Bodis dob (javithato), osszekotovel, hozza tartozo karbon also idommal, az szoljon, termeszetesen olcson!
Jol erzed, hogy tobb sebbol verzik a dolog:) a motort vasarnap el tudom hozni, de aprosagok meg hianyozni fognak, bukogomba es karbon dekli vedo meg uton van... Szoval ez a resze meg menne. Nagy kedvem is lenne menni... Ugyhogy igazabol csak a csaladi beke huz vissza
Küldöm a választ "Abdul"! :)
Hétfőn délután - ha kicsit felmelegszik az idő - egy búcsúring? (persze ha kész van már a géped - na meg ha elengednek :) ?)
E-mailt is olvass Mr., naptáradba befoglalni az időpontot...
Helló Zoli! Bár emelőm van... deee.... csak nem a népszerű színész-énekes tisztelt meg minket egy hozzászólással?
A motort is ilyen hamar meguntad, vagy csak később vettél emelőt? Miért adod el (a motort)? Mi lesz helyette?