Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

@ Abdul (vagy aki GoPro-t használ)

Az érdekelne, hogy a tapadókorongos tartó korongja nem túl nagy-e ahhoz, hogy a előlre, középra a tankra feltapassam, tehát arra a viszonylag sík, majdnem merőlegesen álló felületre gondolok, ami a kormánynak és a tanksapka "között" fut, és ami nincs gyárilag telematricázva.

Üdv

Peti
Hali!

Örülök, hogy a PayPal ügy rendeződött. Mondjuk nagyon meg lettem volna lepődve, hogy ha egy ilyen nevű cég esetén bármi átb...ás ért volna.
Majd számolj be az emelőről is, mint látod, másokat is érdekel a téma. Az enyémet (bs-motoparts.de féle, vagyis a Constands márkájú) ismered. Szerintem rendben van, bár kissé billegős, de más ilyen jellegű emelőt nem volt még szerencsém kipróbálni. Mondjuk ha tudnám bizonyosan, hogy pl. a Bike-Lift féle sokkal jobb, akkor azt választottam volna. Tényleg drága egy ilyen emelő, de egyszer kell megvenni, úgymond bele kell kalkulálni a motor árába, mert nélküle viszont meg vagy halva.
Hogyan tudna az ember nélküle normálisan láncot tisztítani és kenni, hogyan tudná normálisan kiszerelni a hátsó kereket, stb.

Amúgy a következő szezonra lesz egy új szín, matt-fehér arany felnikkel. Nekem tetszik. És örülök annak, hogy továbbra is a palettán van a CB, mert így még mindig "aktuálisnak" mondható. Egyrészt persze takarékossági okai lehetnek, másrészt azonban azt is mutatja az immáron 6. modellév, hogy egy jól eltalált, sikeres és kevelt motorról van szó.
Szoktam figyelni a hasznaltauto.hu oldalt és egyrészt nincs is fenn sok használt, másrészt idővel mindegyik vevőre is talál, ami azért jó dolog, mert szerintem sok - szintén jó - motort nehezebb eladni.

Ja, meg észrevettem azt is, hogy most már itthon is csak az ABS-szes modell szerepel a Honda palettáján.
Ma megjött a a bogárfekete hátsó motoremelőm.
Összeraktuk,(kb.2min), de a tesztjére várni kell, vasárnap lesz kipróbálva.

A paypal-os dolog intéződött. (1hónap alatt:( )
Szia!

Semmi gáz! Nem sűrgős! :)
Cső!

Hát még mindig nem jött meg? A PayPal-es dolog rendeződött. Sorry, hogy nem néztem utána, de év végén annyi minden volt a munkahelyen, hogy teljesen megfeledkeztem róla.

Üdv

Peti
Egyébként tényleg dög drága,viszont nem fogyóeszköz. Egyszer kell megvenni! Azért majd várom az infót,hogy milyen minőség! A 20 e. nem hangzik rosszul! Itthon a legolcsóbb 31e. , de 2-3 hét mire lesz raktáron. Ma kérdeztem rá! Szóval ha rábólintasz , vszínű én is e-bayről rendelek!
Előre is köszönöm! :)
én innen rendeltem hátsó motoremelőt:

http://www.ebay.de/itm/EST-MON...

49.99EUR+posta, kb 20E-ből itthon van.

Már várom, hogy megjöjjön, kíváncsi vagyok a minőségére, remélem nem 1emeléses lesz és reccs. :D
De dögdrága ez az emelő.
Sziasztok!

Utánanézek! Köszi a segítséget....
Még ezt is megnézheted, nekem ilyen van, egyedül is könnyen ki tudod emelni a motort: http://motostyling.hu/webshop/...
http://www.agomotors.hu/websho...
Szia!

Itt a link:

http://www.bs-motoparts.com/Mo...

A posta 16,9 € Magyarországra, fizethetsz kártyával és PayPal-lel. Én tőlük rendeltem, minden simán ment. De nézz szét, hogy itthon milyen árak vannak.

Mondjuk egy Bike-Lift alapból 37e + 6e az adapter. Lehet, hogy jobb vmivel, nem tudom.

Üdv

Peti
Majd ha beértem a munkAhelyemre, megnézem neked.
Hello!

Köszi az infót! Regisztráltál,vásároltál,és szállították? Mennyi plusz költséggel kell számolni a vételáron felül?
Szia!

Gratulálok! Láttam ezt a motort hasznaltauton, nagyon szép szín.

Én innen rendeltem az emelőmet: bs-motoparts.de
Sziasztok!

Köszönet mindenkinek,aki hozzá(m)szólt a motorvásárlási hezitálásomhoz!:) Tud valaki segíteni,h hol tudnék venni viszonylag olcsón hátsó motoremelő bakot?

Természetesen CB1000r-hez! :))
Ez mondjuk igaz.Báááár..............
Én motoroztam most decemberben is... És volt olyan magyar csapat, akik februárban is motoroztak, igaz Szardínián
Februári motorozás

És nehogy már ne induljon be úgy igazán a szívverés, ha meglátjátok a motorotokat... én nem tudok elmenni mellette úgy minden este a garázsban, hogy ne simogatnám meg.
Azért általában már az április is bőven jó mocizázhoz :)
Májusig várni kéne.
Utáne egy jó horvátos hétvégi bemelegítés................mmmmmmmm.
Tényleg nagyon jó a CB, de nekem a Ducati és a Triumph is nagyon tetszik.
Tényleg azt érdemes venni, ami vonzza az embert, és persze amit megengedhet magának. Szerintem egy CB-t nehéz megbánni, mert ahhoz túl jó.

Én most azt várom a leginkább, hogy legyen végre március, amihez már "csak" két és fél hónapot kell átvészelni, és akkor végre újra beröffenthetem a gépet és jöhet a sok, sok kanyargás :)

Üdv

Peti
Nagyon jó..........csak dícsérni tudom.Van benne a plussz.Nekem legalábbis.
Nem egy ezres de sebaj.
:) nem egy tömegcikk! Ez vitathatatlan! Gratulálok!
Eredeti Britt termék.
Adatlapon ott van.