Hát vannak különbségek az biztos, főleg a kommunikáció színvonalában, de az a legviccesebb, hogy az RSV fórumon a Suzukis, meg Kawasakis arcok adják az ívet. Viszont ahogy látom, te is idegen földön mozogsz itt.
Hát, szeretem a bort is (sőt, leginkább azt), de sörözni is szeretek. De a Leffe a világos fajtából volt
Mindenképpen csinálok egy beszámolót az útról, mert egyrészt tényleg egy egyedülálló lehetőség, hogy mondhatni mindenféle vadiúj, itthon eléggé ritka motorral lehet egész napos túrákat tenni. És Olaszország (pl. Stelvio hágó) és Svájc is tök közel vannak. Ha jól emlékszem 14 különböző túrajavaslatuk van, de azokat természetesen lehet az egyéni ízlésnek megfelelően módosítani. Tehát egy adott túraútvonalat lehet rövidebbre és hosszabbra is nyújtani.
Igen, mindenképpen köszönet illeti Abdult, amiért ezt a remek kis anyagot összeállította. Rendkívül hasznos tanácsokkal lát el bennünket. A dolgon felbuzdulva arra gondoltam, hogy a karácsonyi pihenő alatt én is megosztom tapasztalataimat a tavalyi tiroli utamról, hátha más is kedvet kap :)
Ja, és tegnap este három Leffe sör után (miután egy barátom elréngatott bevásárolni, mondván, hogy az Intersparban le vannak akciózva a belga sörök) megrendeltem a Hero 3 Silver Edition-t
Köszönöm, letöltöttem, elolvastam, megnéztem a videókat. Azt kell mondjam, hogy elképesztő. És itt nem csak a helyre gondolok, ami tényleg egy motoros mennyország, de ez az anyag nem semmi. Elképesztően profin szerkesztett, szuper informatív a cucc, csak gratulálni tudok és köszönöm a fáradozásodat a motoros társak nevében is.
Mindenképpen csinálok egy beszámolót az útról, mert egyrészt tényleg egy egyedülálló lehetőség, hogy mondhatni mindenféle vadiúj, itthon eléggé ritka motorral lehet egész napos túrákat tenni. És Olaszország (pl. Stelvio hágó) és Svájc is tök közel vannak. Ha jól emlékszem 14 különböző túrajavaslatuk van, de azokat természetesen lehet az egyéni ízlésnek megfelelően módosítani. Tehát egy adott túraútvonalat lehet rövidebbre és hosszabbra is nyújtani.
Üdv mindenkinek
Peti
Ha lennél oly szives elküldenéd nekem is?
zoli32@gmail.com
Ja, és tegnap este három Leffe sör után (miután egy barátom elréngatott bevásárolni, mondván, hogy az Intersparban le vannak akciózva a belga sörök) megrendeltem a Hero 3 Silver Edition-t
Üdv
Peti
Bár nincs oldalbordám.