Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát vannak különbségek az biztos, főleg a kommunikáció színvonalában, de az a legviccesebb, hogy az RSV fórumon a Suzukis, meg Kawasakis arcok adják az ívet. Viszont ahogy látom, te is idegen földön mozogsz itt.
Kellett neked RSV?
Hát elég nagy csönd lett itt egyszerre, bezzeg más fórumon megy a szájkarate ezerrel.
A plazmatevek eleg jok.
Goldwing?...
Akkor valami jobbat tudsz ajánlani?
Minek? Ugysem latni benne semmit sem...
CB 1000R gyári tükröt keresek eladót ;) Valakinek?
Megnéztem talán le is jött köszi.
Hát ez engem is nagyon érdekelne.
Hát, szeretem a bort is (sőt, leginkább azt), de sörözni is szeretek. De a Leffe a világos fajtából volt

Mindenképpen csinálok egy beszámolót az útról, mert egyrészt tényleg egy egyedülálló lehetőség, hogy mondhatni mindenféle vadiúj, itthon eléggé ritka motorral lehet egész napos túrákat tenni. És Olaszország (pl. Stelvio hágó) és Svájc is tök közel vannak. Ha jól emlékszem 14 különböző túrajavaslatuk van, de azokat természetesen lehet az egyéni ízlésnek megfelelően módosítani. Tehát egy adott túraútvonalat lehet rövidebbre és hosszabbra is nyújtani.

Üdv mindenkinek

Peti
Nézz rá a mailboxodra.
Kedvet meghozta.
Ha lennél oly szives elküldenéd nekem is?

zoli32@gmail.com
Szerintem sokakat érdekelne és nagyon kevesen tudnak erről a lehetőségről. Ja és egyik nap borozol, másik nap sörözöl? (remélem barna volt az a Leffe)
Köszi, remélem meghozom másnak is a kedvet a kinti gumikoptatáshoz.
Igen, mindenképpen köszönet illeti Abdult, amiért ezt a remek kis anyagot összeállította. Rendkívül hasznos tanácsokkal lát el bennünket. A dolgon felbuzdulva arra gondoltam, hogy a karácsonyi pihenő alatt én is megosztom tapasztalataimat a tavalyi tiroli utamról, hátha más is kedvet kap :)

Ja, és tegnap este három Leffe sör után (miután egy barátom elréngatott bevásárolni, mondván, hogy az Intersparban le vannak akciózva a belga sörök) megrendeltem a Hero 3 Silver Edition-t

Üdv

Peti
Köszönöm, letöltöttem, elolvastam, megnéztem a videókat. Azt kell mondjam, hogy elképesztő. És itt nem csak a helyre gondolok, ami tényleg egy motoros mennyország, de ez az anyag nem semmi. Elképesztően profin szerkesztett, szuper informatív a cucc, csak gratulálni tudok és köszönöm a fáradozásodat a motoros társak nevében is.
Kuldve
Köszi, akkor ide várom a mailt: varga.jozsef@desidea.hu
Persze, nem magamnak keszitettem :)
Mások is láthatják a fotókat, például én? . Ha igen küldöm az email címet.
Ehh............májusra nem leszek kész.
Bár nincs oldalbordám.
Majus az eselyes. Es ugy nez ki most eloszor az oldalbordakkal... de addig meg fel ev, sok minden tortenhet
A turacher strasse ingyenes és nagyon jó.És ott a Nocalm is.
Természetesen az is tervben van!