Ide sodort az élet... De én is azt javasolnám, hogy nézd ki a kabátot, próbáld fel itthon, ha nem adnak engedményt és olcsóbb kintről, akkor onnan kell rendelni. Nem kell félni a rendeléstől, én pl. gumit szoktam kintről hozatni és 3 nap alatt ide is ér biztonságban házhoz.
A beringel szerintem nehezebb lesz a szabászkodás ha nem stimmel az ujjhossz.
Senki nem akarja a feliratot rövidíteni az ujján.
Ez csak nekem gond mert hordó testalkathoz rövid kéz társul.
Sziasztok van egy eladó bukósisakom ha valakit érdekelne nevetséges áron Römer Tribal RR203 (s-55/56) Súly: 1500gr Állapota kiválló Ár.: 4000ft Budapest VI. ker 20/568-27-06
Az enyém XL-es emlékeim szerint (56-os méretezés kell már nekem is), ha nincs az itthoni üzletben ez a méret, akkor nyugodtan felpróbálhatod az enyémet is.
Hát még ha a kereked is fehér lett volna... Én is lusta ember vagyok ebből a szempontból, a kabátomat pedig még nem tisztíttattam ki, jó ez így, színes-szagos.
Igen, pont az FC-MOTO.de-n néztem ki egy Spyke Raptor GP kabátot, csak az a gond, hogy nem tudom milyen méretre lenne szükségem. Nincs viszonyítási alapom...
Szét kell nézni a neten, de én a www.fc-moto.de vagy www.motoin.de oldalakat tudnám ajánlani. Megbízhatóak, és mindössze 7,90.- € a posta. Már többször rendeltem tőlük, általában egy héten belül itt a cucc.
A békaevők nem olyan gyorsak mint a Royal Air Mail.