Egy cbr100rr pálya hasidom.Persze kellett rajta alakítani a leömlőnél.Az ára 13000 huf +fényezés+alu konzol készítés. A ceglédi hondában a szerelő már rutinból lenyomja,jó kezű a srác. Az egész építés ott készült.
Hali, én 182cm és 95kg vagyok éppen. Hát biztos nem úgy mutatok rajta, mint egy B-Kingen, de szerintem vállalható.
A GSR után sokkal kompaktabbnak, testközelibbnek (kisebbnek?) érzem. Nem tudom mekkora a te jelenlegi motorod, de pl. a GSR-nél 10cm-rel rövidebb (ha nem számoljuk bele a gyári rendszámtartó túlnyúlást) és keskenyebb 5-6cm-rel, de ez a városban jól jön. Próbáld ki... menj vele (imádni fogod), fotózd le magad rajta aztán dönts. Utast ne vigyél próbakörre, csak arra figyelj.
Felbaszol egy ilyet ?az ülésre 2000Ft-ért és kampó, minden belefér! NEM? Amúgy úgy is a buszban van a cucc ! ott meg hétköznap nyomjuk majd a tanktáskát?!
Helló Lackó,
Menyit érne néked a két gyári tükör? Nem olvastam vissza, hogy kivel "üzletelsz" :) , de ha nem jön össze, van nekem is kettő a dobozban...
ermax teso
Tegnap Szentendrén találkoztam egy márkatárssal, a zöld színt ő is hanyagolta, és Repsol mezbe bújtatta, kb. így néz ki.
szólj,ha megválsz tőle...
Az alsó idom milyen gyártmány? Nekem Ermax van, de mocidon lévő jobban bejön
Üdv
Gábor
A GSR után sokkal kompaktabbnak, testközelibbnek (kisebbnek?) érzem. Nem tudom mekkora a te jelenlegi motorod, de pl. a GSR-nél 10cm-rel rövidebb (ha nem számoljuk bele a gyári rendszámtartó túlnyúlást) és keskenyebb 5-6cm-rel, de ez a városban jól jön. Próbáld ki... menj vele (imádni fogod), fotózd le magad rajta aztán dönts. Utast ne vigyél próbakörre, csak arra figyelj.
185cm vagyok, 85 kg. A Hornetet (600-ast) pottyet kicsinek ereztem. A CB1000r eleg nagy vas a mereteimhez?
laszlo.beri@gmail.hu
lacko.beri@gmail.hu
Menyit érne néked a két gyári tükör? Nem olvastam vissza, hogy kivel "üzletelsz" :) , de ha nem jön össze, van nekem is kettő a dobozban...