Helló mindenkinek!
Igaz,hogy nem vagyok teljesen ide való,de CB1000R tükröket szeretnék rakni a darazsamra.Ha tudna valaki elfogadható,esetleg baráti áron,akkor légyszi jelezze!Persze csak új vagy hibátlan és karistmentes érdekel!Köszi!
Én esztergályoztattam egy házat, bele két csapágy és egy tengely, majd az egészre heggesztettem egy cső tartő rendszert.
Nincs kereke, mert a vizszintesen lévő csövön átfordul az egész.
Kicsit nehéz, de szuperül műxik. Mivel az esztergályos munkát egy beszállító cég végezte ajándékba (többször rendelt az akkori cégem tőlük ), én lényegében ingyen kaptam. Nem volt szívem 50ezret kiadni érte.
Majd megpróbálok egy képet feldobni.
Most szerkeztem az első emelőt, mert eddig a váztól lógattam fel szegénykét , de ez nem túl praktikus.
Sziasztok,
Hát igen, le vagyunk ülve rendesen...
Én anno a Motoroázisban vettem Bikelift emelőt plusz honda adaptert, a kettő együtt kb 35e. ft most: http://www.motoroazis.hu/terme...átsó%20emelő,%20egykarú%20RS-16%20
(adapter%20nélkül)
Ezt tudom ajánlani, jól működik, de találtam egy másikat is még olcsóbban (ehhez is kell külön adaptert kérned): http://www.motostyling.hu/webs...
Próbáld ezeket, szerintem nem rossz árak...
Rövid telet!
Ej de nagy a pörgés!
Ki hol szerezte be a hátsó kerék emelőjét? Itthon nagyon nem találtam - vagyis igen, de 50eFt-ot nem fizetnék érte. Angol oldalon 60 fontért nem gyári pirosat adnak.
Illetve egy-két ötlet az új és régi tulajoknak módosításokra:
Szép jó estét! Srácok valakinek van tapasztalata csomagtartók tekintetében? Ezzel szemezgetek, nem nagyon bontja meg a szép képet és talán az utas is jobban tud kapaszkodni (már ha nincs csomag rajta).
Ok és nyugi, nem az APEH-nek dolgozom.
Jöhet ide az infó: ponus@freemail.hu
És köszönöm! Tegnap néztem e-bay-en a kuplung/fék karokat és meglepően olcsó volt a hazai árakhoz képest.
kompletten, sárvédő, és lámpa feletti idom, téves rendelés történt, vadi új motoron, még nem volt. Kiváló minőség (2a4.fr). Csak egyben
Ár:Most azonnal: 30.000 AKCIÓS, utolsó ár! (eddig 50-ért árultam!)
szerda-csütörtöki Bp-i átvétel lehetséges, amúgy postázom, ha kell.
Igaz,hogy nem vagyok teljesen ide való,de CB1000R tükröket szeretnék rakni a darazsamra.Ha tudna valaki elfogadható,esetleg baráti áron,akkor légyszi jelezze!Persze csak új vagy hibátlan és karistmentes érdekel!Köszi!