Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt Uraim!

Sajnos meg váltam szeretett motoromtól, kihasználatlanság miatt.
1év=2600km
Eladóvá vállt egy pár dolog.
Rossocromo alu fékolaj tartály kupakok, mind a 3 tartályra, tehát 3db 2nagy, és 1 kicsi Hibátlan karcmentes állapotban: 10.000ft
Bike-Lift, egykaros hátsó emelő, honda adapterrel, az alján nyilván vannak használatból eredendő karcok: 15.000ft (új ára a motoroázisban, adapterrel 37e.)
És végül karbon láncvédő, a gyárival megeggyező méret, és forma, csak karbonból, gyönyörűen lelakkozva, hibátlan, karcmentes, állapotban: 10.000ft
Csomagár kedvezmény!

Érd:30/911-4367
erikguard@gmail.com
Szerintem a Bodis dob jobban nez ki, es a hangja brutal. Szebbet nem hallottam CB-hez.
Egyedi motoros pólók, kiegészítők!

A szerkesztővel szerkeszd meg a sajátod (egyedi logók, felíratok), rendled meg, és 2-3 nap alatt a futár viszi!

www.motoros-polo.hu
Úgy néz ki jól, hogy nem állok mellette?
Igen Bódis, a hangja is elég tuti. Szerintem ez, meg Repsolfan kipuja (Laser GP?) a legszebb ehhez a motorhoz. Én arra irigykedem már egy kicsit.
Kiba jol nez igy ki a gep, Bodis dob, ugye? 1 irigyed mar van :)
Ééén már követni sem bírom
Tényleg durván pörög a fórum...
Dolgozom... Dobtam mailt (ha még a yahoo-s él), dobd vissza a linket. Köszi!
Abdul Pasa ! Merre vagy? Ha megtalálom küldök neked egy angol linket ahol bőr ruhák vannak..
szerintem mindenképpen jobban jössz ki, tudod én ha itthon vagyok nem nagyon járok motoros shopok-ba, a multkor bementem valamelyikbe csak megerősödött bennem hogy itthon semmi ilyet nem szabad venni amilyen árak rá voltak a ruhákra firkálva........
Köszi te misszionárius! Akkor még egy ideig az FC-t nézem, nagyon szemezek egy 400eur-s (ami mostanság elég barátságos ár) TX-1 kétrészes ruhával.
Jah én nem véetlen voltam ott tudtam hogy HONDA-t veszel Én tudtam...!
I got mission.....
Most az FC-MOTO-t inkább ajánlom inkább, mivel az USD arfolyam túl magas és a száll+vámmal ugyanott lenél viszont az FC-nél kifoghatsz akciókat is és a szállitás nem drága és vám sem terheli. USA-ból ilyesmit 180ft/usd alatt érdemes csak venni...
A heti motoros-pénzügyi gurut hallottad
Szevasz Alex! Te ki első CB1000R próbakörömnél felbukkantál.
Ha már erre jársz segíthetnél... merre érdemes szétnézni Alpinestars bőrruha ügyben? Fc-moto?... Vagy olcsóbb az óceán túloldalán?
hi Adulok Abdulja!
Kösz szépen Chris! Egy hosszú hétvége tuti lesz idén az osztrákoknál és így elég csábító a túra, hogy a buli közös, a motorozás saját fej után... Asszonnyal kell egyeztetnem, mert utast nem vinnék.

Ja és úgy néz ki a fehér CB-sek idén gipsszel kezdték az évet, én is agyaltam ezen még januárban, de a mínuszok és a hó eltántorított... Repsolfannak "szerencséje" van, az időjárás nem akadály, ha motorozásról van szó
Így ahogy mondod. Csak a szállás, és a cél az adott. Mindenki saját tempóban nyomja. Eddigi rekord 130fő, 90motorral. 1-2 eldőlésen, kisseb csúszásokon kívül semmi probléma nemvolt eddig.
Hali, péntek éjjel már kompozunk Szardíniára... ott meg egy hét "pályamotorozás" most biztos nem jó nekem.
Ahogy néztem az Április 28-ai Merszre nézek le, Euroring csak május környékén jöhet szóba... addig gyakorolj, hogy minél kevesebb számú kör alatt tudjál lekörözni engem!
És tényleg jó buli a pályamotorozás, ajánlom én is mindenkinek! Főleg ha te is előzöl, nemcsak téged előznek!
Abdul nincs kedved a hétvégén egy jót nyomulni az Euroringen? Lassabb de technikásabb mint a Hungaroring és még olcsóbb is.Másokat iselcsalnék a márkatársak közül jó lenne lemérni azonos motorral magam.És nagyon jó buli a pályamotorozás!
Remélhetőleg a nagy csend nem azt jelenti, hogy senki sem motorozik...

Ha valakit érdekelnek a tapasztalatok a gyári markolatfűtéssel vagy a csomagtartóval kapcsolatosan az kérdezzen nyugodtan.

Viszont ami engem érdekelne, hogy van-e valakinek Dunlop Sportsmart a motorján? Nem tudom, hogy az új gumi miatt vagy sem, de azóta jelentkezett a probléma. Enyhén szitál az első kerék, ha elengedem a kormányt. Centírozás jó volt, két független helyen is megnézték.

És Chris az ötlet jó, de hogyan zajlik ekkora mennyiségű motorossal a hétvége? Mindenki motorozik ahol és ahogyan szeretne (saját tempó)? Remélem nem mindenki együtt szokott tankolni...
Ehhez mit szólnátok?
Barátnőmék szervezik, ez már a 8-ik Osztrák túra lessz, az Ő szervezésükben, Kb 100 résztvevővel. Bárhol be lehet csatlakozni.
Én kb 4 éve járok velük túrázni nagyon komolyra szokott sikerülni.
Ráadásul ez a szálloda ahová az idén megyünk, Űberkirály, 4*-os.

Kedves Motoros Barátaink!

Szeretettel küldöm a 2011-es Pünkösdi túra információit !

Helyszín: Semmering /Ausztria

Távolság: 498 km Szegedtől

Útvonal: Szeged-Budapest-Tatabánya-Győr-Bécs-Semmering

Cím: Am Alpenhof 1, 8685 Steinhaus am Semmering
www.alpenhofhotel.eu

A weboldalon van magyar nyelvű bemutatkozás, és virtuális kamera is!
Jó nézelődést kivánunk!

Dátum: 2011. június 10.(péntek) - 2011. június 13. (hétfő)

4 nap, 3 éjszaka

Elhelyezés: 3+ csillagos hotelben , 2 ágyas szobákban.

A szobák felszereltsége: TV/SAT, fürdőszoba,WC-vel,sok szobához erkély is van.
Törölközőt biztosítanak.

Ellátás: Félpanzió
Büfé reggeli ,büfé vacsora

Az étkezéssel kapcsolatosan:
Bőséges választékot kínálnak a húsevők és a zöldséget kedvelők számára egyaránt.

Költségek: 45 Euro/fő /éj/félpanzióval/
/ 1 óra szauna, korlátlan medence használat/

Foglalási infók:

54 db 2 ágyas,2 db 1 ágyas és 4 db 4 ágyas szoba áll rendelkezésünkre.

Teljes költség: 135 EUR/fő/3 éj

Szobafoglalás: 70 EUR /fő a mai naptól

A 2. részlet befizetésének határideje: 2011.május 10.

Elérhetőségeink:

kalmartura@yahoo.com

Szeged, Algyői út 38/a 6728

06 62 466 176
06 30 479 55 25

Üdvözlettel:
Kalmár Éva,túraszervező és
Kalmár Motor kft. Csapata
:) Érdekes... Nyilván mindenki úgy van mint én, várja, hogy hátha ír valaki valamit... Ezt a tényt egyébként felfoghatjuk a típus dícséreteként is! Ennél nyilván rosszabb lenne, ha sokat kellene dumálnunk különböző problémákról... Maradjon ez így, dícsérjük néha, és várjuk a jó híreket! "Összeröffenés" ügyben is csend van... Én azért nem akarok szervezkedni, mert attól tartok, hogy az én időbeosztásom a legbizonytalanabb, így azt tervezem, ha valami időpontot kitűztök, akkor megpróbálok részt venni... Szóval hajrá! (Sajnos nekem június első hétvégéig bezárva az összes péntek-szombatom foglalt... :( :) )
ne zavarj minket,meditálunk
Aktiv egy forum ez! :):)