Chris, Megvan a cucc,
holnap küldik, de nekem (a paypal miatt) én meg tovább hozzád ha írsz egy postacimet a horvathg63@freemail.hu címre irányítószámmal és egy telefonszámmal együtt mert valamit be kell irnom. 2-3 nap alatt ér Magyarországra.
Szerintem ne utalj pénzt mert többe kerülne mint maga a tok viszont a legközelebbi közös túrán vagy találkozón iszunk mindnyájan egy red bullt. Vagy egy sört ha este van...Ja és addig ne dobd le a kütyüt....
20-30 euro között, a legkorábbiak ma lejárnak, csütörtök pénteken lenne postán hozzád. Meg tudod nézni a gép közelben vagy. http://shop.ebay.de/i.html?_tr...
Hát... Igaz, én eddig 2200km-ert tettem meg a mocival, de a birtoklási vágy a lényeg
Hát, egy Brutale-val, de inkább egy F4-el szivesen kibékülnék én is.
BMW maradjon az autóknál, abban veretlen. Bár az új S1000RR
Utánanéznél mi péz vóna ebajon egy ilyen bumper feketében, és, hogy mikorra volna meg?
OK Chris,
jelezd ha vegyek. Nekem nem gond ugyhogy ne habozz. Az apple hivatalosan kb 6 hét mulva fog ismét (pénzért) kinálni tokot, usa-ban kb 35 dollár infom szerint. Itt akik ingyen megkapták, azok árulják az ebayon, van hogy 10-15 euroért lehet elhozni. Én nem tökölnék . Szólj és inézem.
Ja, a túrát olvastam. Sajnos egyre fogyatkozunk az osztályomon igy aligha fogok tudni rövid hétvégéknél többet hazaugrani. Ez annyira elszomorit hogy azon gondolkozom, itt is kellene egy motort vennem előbb utóbb...A magyar rendszámmal itt tartósan nem lehet közlekedni, bejelenteni meg sok pénzbe kerülne. Van itt egy MV Agusta szalon , ott néz kifelé a sok brutále, magányosak szegények...ducati és ktm van a másik oldalon...de öreg bmw-t is lehet venni...
Mint mára már kiderült, az én iphon-om már belekerült a case programba, csak sajnos nem álltalam, hanem akitöl vettem, Bp-en, Ő kintről behozott, egy csomó telefont eladásra, és ezt a kártyát ő önhatalmilag kilőtte. Tegnap felhívtam, és kérdőrevontam. Kínos beszélgetés volt számára...
Nagyon kedves tőled, hogy utánanéztél. Egy picit várnék, még vele, mert kaptam, egy ígéretet kb 1,5 múlva usából hazaérkező ismerősömtöl. Ha neki sem megy akkor élnék az álltalad felajánlott ebay-os lehetőséggel
Mégegyszer köszi a fáradságot.
Horvát túrainfót olvastad?
A következő van. Az apple storeban nem lehet (pénzért) venni bumpert, viszont akine már van iphone4-e annak ingyen adnak egy darabot ha megigényli. Nekem van számlám az apple storeban, megadom az adataimat és be tudsz jelentkezni a nevemben az apple iphone4 case programba, bár vannak bizonyos időkorlátok, aszerint hogy mikor vetted a cuccot (julius 23-előtt vagy utána...)
Ha nem akarsz sz@rakodni ezzel akkor egyszerüen rendelek egyet az ebayon kb 20-30 euroért. Ezek usa-ból berendelt darabok, van belőle bőven.Jelezd hogy mit tartasz jobbnak.
Az ülést bontottat vettem 5000 Ft volt, három M8-as csavar +önzáró anyák kb 500 Ft. A dobozhoz egy univerzális tartó van, és azon sok furat,amiből lehet választani a rögzítéshez. Három helyen fogattam hozzá az üléshez, azt átfúrva,távtartót használva, hogy ne a szivacsra húzassam rá, hanem a műanyag laphoz. Kiszámoltam az ideális távolságot a derekam és a doboz között, azért hogy a doboz súlypontja minél közelebb legyen a tömegközépponthoz.
Nem volt egy nagy meló
Köszönöm, tökéletes volt. 3 nap 2000 km. Grossglockner, Nochalmstrasse, Maltatal. Szállás a Hotel Alpinban (Murau). Magyar vezetés, csak ajánlani tudom.
Hello. Ma tapasztaltam olyat a motoron, hogy 100 fölötti tempónál ha egy picit hirtelen belibegtetem a kormányt, akkor az egesz motor elkezd libegni /instabillá válik/ mintha valami lenne a kormányal. Nektek is csinal ilyet vagy ez természetes. Vagy esetleg a kopott első gumi miatt?
Hááát a különcséget meg kell fizetni.
Ős iphone-os vagyok, még a 2 g-vel kezdtem, most vettem a 4-eset
úgy nem volt olyan drága, hogy a 3gs-t eladtam, csak ki kellet pótolnom.
""Bumper"" a tok neve. csak eredeti apple termék érdekel.
Köszi-köszi, előre is
Júliusban mi is elmotoroztunk a Grossglockner-hez. Szereztem egy bontott hátsóülést és arra rögzítettem egy Givi 30 literes dobozt, szerintem nagyon jó lett, üléssel együtt cserélhető:)
Szia Abdul.
Ne haragudj,hogy oktatni akarlak eszemben sincs csak tapasztaltból tudom,hogy a hátsó csőtáskád pántja nagy sebességnél dörzsölni fogja a farokidomod fényezését. Én már megjártam és azóta mielött a hevedereket felcsatolom az idomra ragasztó szalagot ragasztok hogy megvédje a kidörzsölés okozta sérülésektől. Javaslom,hogy fehér szigetelőszalaggal ragasz több réteget a pántok alá.
Tetszett nekem is nagyon, még van mit tanulnom. Remélem jössz még a szeptemberi merszre. Én holnap reggel Ausztriába megyek a hétvégére, már felcuccolva, hogy a Grossglockner kanyarjait is kipróbáljam.
holnap küldik, de nekem (a paypal miatt) én meg tovább hozzád ha írsz egy postacimet a horvathg63@freemail.hu címre irányítószámmal és egy telefonszámmal együtt mert valamit be kell irnom. 2-3 nap alatt ér Magyarországra.
Szerintem ne utalj pénzt mert többe kerülne mint maga a tok viszont a legközelebbi közös túrán vagy találkozón iszunk mindnyájan egy red bullt. Vagy egy sört ha este van...Ja és addig ne dobd le a kütyüt....