Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem régen rendeltem tőlük, két nap alatt ért ide, pehelykönnyű, a felrakása 10 perc, nagyon jól mutat szerintem. Ennyiért és ilyen jót nem láttam másnál.
Köszi mindkét infót! A huggert is néztem most náluk, a karbon éppen akciós 99 EUR.
A hugger sz@rt nem ér, maximum a rugód marad tiszta. Itt egy huggere kép is a Profiber-rel felszerelve. Ljubljanai cégecske gyártja, csak ajánlani tudom.
Abdul,

Ez a probléma a legtöbbünket érinti. Egy lehetséges megoldás, amit én kütyültem össze. Plexiből hajlítottam egy sárvédőszerű lemezt, majd karbonnal bevontam és betettem a rendszám alá. Oldalról nem látszik mert vékony. A lényege az hogy nemcsak a rendszám alá lóg le hanem a rendszámtábla felső síkjától vizszintesen elére folytatódik, mert ott is kapod a vizet sarat rendesen. Itt egy link a motorommal oldalról fotózva. Elég jól bevált. Mr Valaki is gyártott sárvédőt gumiból ha jól emlékszem.

Üdv

Gábor

http://www.hondacb1000r.com/mb...
Srácok van valakinek tapasztalata bármilyen hátsó sárvédő elemmel? pl. mint ez: hugger

Ma kétszer is motorral pattantam, kétszer is eláztam. Először egyedül, de a teljes hátsó ülés és a hátam is sáros lett. Másodszorra az asszony is ott volt mögöttem, neki a bugyija is nedves lett...az esőtől , annyira feldobta a vizet az ülésére.

Szóval akinek van ilyen a mocin, az hasznosnak találta?
köszi!
Én szoktam néha Nekem van egy sony alpha 200-am, sigma 17-70-es F2,8-as obival, és egy 70-300-al
Hi Chris,

Aranyos, én személy szerint nem próbáltam. Nekem Sennheiser IE8 van, azzal elvagyok (most akciósan 150 euro...) de basszus függőségben szenvedek és a tökéleteset még nem találtam meg. Az eredeti fehér apple füldugónál minden csak jobb lehet. Próbálni kell. Ez nem kifejezetten motoros téma, a többiektől elnézést kérünk, bár gondolom van más zenekedvelő közöttünk még...Esetleg nem fotózik valaki? Csak kérdezem
Ok rákérdezek. Ha megveszed vigyázz rá, lehet megveszem tőled.
Üdv Gábor.

Erröl mi a véleményed: sennheiser MM50
Tipushűtlen árulók!
Hali

Légyszi kérdezd meg, mi az ára a tesztmotornak. Nagyon vigyázz rá, lehet, hogy megveszem

G
Látom előttem jársz egy kicsivel, a következő célpont nekem is az lenne 1-2 év múlva. Jövő héten próbálom ki, időpont már megvan.
Hali

Váltásban gondolkozom, VFR 1200

Üdv
Gábor
Hali Gábor! Látom te is árulod a mocit, mi ez a nagy kiárusítás a fórumon?
A doboz megoldásos ülésedre lecsapnék majd valamilyen összegért, ha nálad maradna.
A rugókra 30 év garanciát ad a cég, SAE 7,5 olaj kell bele literenként 13,50-ért. Ez a bolt elég jól felkészült és sokat járnak ide, ezért ajánlható.
Nem akarok nagy hülyeséget irni de 72 euro ért volt egy készlet a szemem előtt utoljára , keresek egy képet meg cimet...

http://cgi.ebay.de/WILBERS-Gab...
Tudnál erről bővebben? És mennyi az annyi? Az a bajom hogy el van minden zárva és amikor nyomkodjuk libeg nem elég direkt. Öhlins szelepkitt rugóval olajjal 420ejró. Tuti megoldás de szeretném olcsóbban megúszni. Lendületben vagyok és most tudnék gyorsulni csak ha a gumit öli bukta lessz belőle és az az igazán drága. Előlre is köszi Attila
Attila,

tudnál wilbers rugót és olajat belerakni. Nem tólságosan drága megoldás.
Sziasztok srácok. Elfogyott az elő telóm nincs lehetőség a további állításra. Sajna már a gumi dolgozik amikor a teló már nem birja és egy pályanap egy első gumi. Elérhető tehát megfizethető futómű tuningra lenne szükség hogy tágabb határok között lehessen állítani. Tippek tapasztalatok?
Pl. cbr1000rr szelepek rugóval bontott potom összegér?
Csá Attila
Régebben volt kölni járat pestről, de ugy is lehetett jegyet venni hogy pest-köln, ahol a frankfurti reptérről a lufthansa vonata egyenesen köln központjába vitt és az ár bene volt a repjegy árában. Persze lehet hogy ma nem a legolcsóbb. Az biztos hogy nagy lesz a felhajtás ezért a szállásról már most nem árt gondoskodni mert köln nagyon látogatott hely.
Ja, és állítólag nagyobb mint a Milánói, vagy a Párizsi motor show!
Én már voltam mindkettőn, hát megabrutál volt ez, ha jól olvatam 200.000nm2
Mi megyünk a barátnőmmel tuti!
Szeged-Köln 1300km, úgyhogy autóval kilőve, valszeg Frankfurtig repcsi, aztán valami tömegközlekedés, vagy Smart bérlés
Csatlakoztok?
Hi Chris

Intermot Köln október 6-10. Ja, oda érdemes lenne elmenni. Tőlem négy óra autóval....de ottalvással nem volna rossz.

http://www.custombike-show.de/...
Szia Gábor!

Írtam mailt.
Még annyival feltarthalak, hogy megnéznéd valahol, hogy ponosan mikor lessz a Köln-i motorshow?