Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Abdul!
Az első sárvédő az gyári, a hátsó az rosso cromo a "bukógomba" is az (thenx for Mr. Valaki)
fék-kuplung karok ebay, ,
Laser gp dob, pazzaz kormány+átalakító,
Indexek,hátsó lámpa 2a4.fr megintcsak köszi Mr. Valaki
Meg a gyári dekorkarikák a blokkra

Remélem nem hagytam ki semmit
Repsolfan, majd szedd össze légyszi egy listába, hogy mi mindennel szépítetted a te fehéredet. Első/hátsó sárvédő, a fék/kuplung kar és a bukógomba (?) érdekelne nagyon a képeid alapján. Köszi!
A tricolor tényleg ütős, az aranyszínű felni pedig nekem a B tervem... fehér esetében is jól néz ki (FZ8).
A tricolor tényleg ütős, az aranyszínű felni pedig nekem a B tervem... fehér esetében is jól néz ki (FZ8).
Helló! Hát szart ne vegyél.....
Ja,hogy cb1000r-t akarsz,akkor tényleg kibaszott jól döntöttél
Hali! Én idén váltottam GSR-ről a CB-re júliusban. Azóta 7000km-t tettem bele és imádom. Iszonyú kezes, és pont ezért nem éreztem akkora "nagy" váltásnak a Suzuki után. Ami nekem nagyon tetszik a dögös külsőn kívül, hogy egyenletes a teljesítmény leadás, nagyon nyomatékos (a GSR esetében hajtós előzéshez vissza kellett váltani párat, itt nem kell egyet sem). Városban fura mód még könnyebben elférek az autók között. Ha teheted próbáld ki előtte egy Honda szalonban és utána nem lesz benned kétség. A barátnőd gyűlölni fogja, mert még ha Bódy Szilvi is a párod, akkor is többen meg fogják nézni a motort.
Ha csinálsz nekem egy mohitó-t, akkor segítek.

De félre a tréfával. Ebben a percben értem haza a milánói motorshow-ról, és ott láttam a jövő évi tri-color modelt, arany kerékkel, amitől besza-behu...
Én megvárnám a januárt az új színnel.

KOLLEGÁK! HOLNAP NYOMOK FEL KÉPEKET
Szevasztok

Nem akarok én is olyan faszkalapnak tűnni mint az általam "nagyrabecsült" kollégák akik butaságokat kérdeznek, de megszültem az elhatározást és télen szeretném lecserélni a motoromat egy cb1000r-re. Igazából most azt várom hogy erősítsen meg valaki hogy mennyire kibaszott jó döntést hoztam. Esetleg bármi amire figyelnem kell ha motornézőbe megyek, a szokásos dolgokon kívül.

Köszönöm a megtisztelő figyelmeteket.
Nekem a Pirelli diablo corsa III jött eddig be a legjobban! Tapadós oldalfala jó pályázni, keményebb közepe jobban bírja a túrázást. Nálam a hátsó 8 ezret elment.
Sok gumát elkoptattam már de ez az egyik legjobb kompromisszum.
Üdv mindenkinek! Gumi ügyben (motor...) meg tudjátok osztani a tapasztalatokat? A gyáriból kihoztam a maximumot, még talán 30km van a fém szálig a hátsóban. BT15-öt tuti nem akarok többet.
A GSR-en volt BT14, BT16, Qualifier, Qualifier RR. Ebből az RR jött be a legjobban, tehát ehhez húz a szívem. De agyalok az új Sportsmarton is és nagyon javasolták az M3-at.
A lényeg, hogy használnám mindenre (Hungaroring, túra, móka, munkába járás) és a hátsó bírjon legalább 6-7ezret. Tehát ki mire cserélte a gyárit? És mik a tapasztalatok?
Köszönöm!
Milánóba jön valaki?
Repsol,

A gumikat párban elvitték pécsiek ahogy feltettem ide a fórumra...Nem is bántam.
Jut eszembe.... hátsó guma
Hmm.. Az egész rendszer acr termék, ha nem lesz más akkor lehet hogy az lesz(ha azt tudsz),de reménykedek....
Valami más nem érdekelne? Focal?
Köszi szépen Gabi! Számítottam rá,hogy nem lesz külön tweeter....
Szerintem ez az emphaser az,amire gondoltam,csak már gondolom ez valami újabb kiadás.
Hello Repsol,
Rodeket csak készletben adnak az acr-nél, bár arra biztattak, hogy ha valaki esetleg csak a woofert kérné, akkor megmarad a tweeter és elhozhatom, de még nem kérdeztem rá. megteszem a héten. Az emphaser ez lenne?
Gabi!
Van valami hír esetleg rodek ügyben?
Ma csak negyed 8-ig tartott, viszont csak 10-en voltunk és eső sem esett.
Mennyi a jelentkezési limit vasárnapra, hány fő? Elég barátságos az ár.
Euroringen voltam párszor még a GSR-rel, de ott valahogy mindig nagyobb volt a para, mint az élményfaktor. Valamiért nem fekszik nekem fejben az a pálya...
Svéd motoros nap 50 ejró 3 óra . kettőtöl ötig. A mersz-el az a gáz hogy fél nyolckor már sötét van. Az euroringet nem próbáltad még?
Hali én ma mennék (ha az időjárás engedné) Merszre, illetve hétfőre is jelentkeztem, akkor már jó időt ígérnek.
Vasárnap mi lesz?
Köszönöm, ahogy látom a problémát lassan valaki sorozatgyártásba is adhatná a találmányát, mert piaci rés tátong!
Sziasztok. Vasárnap rendesen beleálltam a gumifalba az euroringen. Végülis semmi gáz enyhe fénysérülés a kár. Most viszont a hungaroringen megyünk vasárnap délután. Húzom neki amit a tehetségem enged. Valaki lessz közülletek? Csá Attila
Helló,
Az én sárvédő megoldásomat visszaolvasva a 689-690-es hozzászólásomban megtalálod. Egészen elfogadhatóan "teszi a dolgát", bár teljesen száraz így sem marad az ülés (de úgy tudom a gyári "nyúlvánnyal" sem :( ... )