Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vidékre jó lesz ez is
Hát ha találsz ennél szebb megoldást, akkor küld.
Remélem nem ez a stílus a zsánered:
Ventura csomagtartó

Vagy lehet az lesz a vége, hogy az FJR-edbe bepakoljuk az én cuccaimat is.
Nekem azert eleg furan nez ki :)
Hepco and Becker cucc megérkezett, fel is lett szerelve. Szerintem még jól is néz ki, a patkó annyira nem zavar be a képbe ha nincs doboz... de még az is könnyen (4 csavar) leszedhető. Már csak menni kellene.
Értem...meglátjuk,. én is akörül vagyok...
Na én is ennek tudtam be
Én utálok gyúrni, mert unalmas. Így meg izmosodik az ember és élvezi is.
...hát egyszer leszaladtam Nagykállóra 170-180-al "hegyesen" ülve. A z ujjaim egy kicsit görbén maradtak a nyakam meg végig befeszült, de azért jó volt
Szerintem plusz fejidom nélkül is simán vállalható tartósan a 160-180-as tempó bőrben.
Ha érdekel valakit, van kimaradva 7liter BMW (autós) olaj eladó.
Motul Specific LL-04 5W40-es, 100% szintetikus újabb tipusú BMW-khez, Félár alatt eladó!
7liter=14.000ft
Én 186 cm magas vagyok, plexiellenes!
Simán közlekedek 160-al tartósan autópályán.
Hozzá lehet szokni...
van olyan ami javít, de azt úgy nevezik VFR1200
ne reménykedj, én 182 magas vagyok, nekem semmit nem javított
Valamit csak javít ...
Nem vagyok az autópályán 200-al közlekedő típus, de ha már lesz egy ennyire kényelmes motorom, azzal kinyílik a világ egy kicsit jobban, és valami olyan kéne ami szép, de mondjuk 160-170 km/h még elviselhető.
Hali

Nem sokat javít a szélvédelmen, de szép
Üdv
Most látom, hogy DPM Race.
Utánanézek.

Kellene majd tükör is, mert a gyárival nem vagyok kibékülve...:)
Hoppá, köszönöm!

Ez tényleg nagyon klassz! Nem tudod, ki a gyártó?
Üdv a Csapatban! Szerintem nem fogod megbánni a váltást.
Van egy nagyon szép plexi szerintem.
Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy cb 1000 r tulajdonossá váltam/válok a következő hetekben. Egy gsxr-ről váltok, és ez lesz az első naked motorom. 39 éves vagyok, úgyhogy ideje volt valami kímélőbb üléspozíciót találni, és a CB 1000 r-nél évek óta nem láttam szebbet. Mit gondoltok, van értelme elrondítani a motor gyönyörű arányait bármilyen plexivel?...

Üdv,
Bence
Halihó, nekem is tetszik az ötlet.

Közben megrendeltem a C-bow oldaltáska tartót (remélem utaskapaszkodónak is jó lesz) és a hozzá tartozó táskákat, 1-2 héten belül meglesz. Majd beszámolok a csapatnak a tapasztalatokról, tervben van áprilisban egy szardíniai kiruccanás most már a Hondával is.
Helló,pont találtam egyet ami jó,de csak Németországba szállít
Tudsz segíteni?
Én is benne vagyok
Jó kis elképzelés
Amennyiben a majdani időbeosztásom engedi, mindenképpen ott szeretnék lenni a találkozón! Mindkét napirendi pont érdekel!