Hepco and Becker cucc megérkezett, fel is lett szerelve. Szerintem még jól is néz ki, a patkó annyira nem zavar be a képbe ha nincs doboz... de még az is könnyen (4 csavar) leszedhető. Már csak menni kellene.
...hát egyszer leszaladtam Nagykállóra 170-180-al "hegyesen" ülve. A z ujjaim egy kicsit görbén maradtak a nyakam meg végig befeszült, de azért jó volt
Ha érdekel valakit, van kimaradva 7liter BMW (autós) olaj eladó.
Motul Specific LL-04 5W40-es, 100% szintetikus újabb tipusú BMW-khez, Félár alatt eladó!
7liter=14.000ft
Valamit csak javít ...
Nem vagyok az autópályán 200-al közlekedő típus, de ha már lesz egy ennyire kényelmes motorom, azzal kinyílik a világ egy kicsit jobban, és valami olyan kéne ami szép, de mondjuk 160-170 km/h még elviselhető.
Örömmel jelentem, hogy cb 1000 r tulajdonossá váltam/válok a következő hetekben. Egy gsxr-ről váltok, és ez lesz az első naked motorom. 39 éves vagyok, úgyhogy ideje volt valami kímélőbb üléspozíciót találni, és a CB 1000 r-nél évek óta nem láttam szebbet. Mit gondoltok, van értelme elrondítani a motor gyönyörű arányait bármilyen plexivel?...
Közben megrendeltem a C-bow oldaltáska tartót (remélem utaskapaszkodónak is jó lesz) és a hozzá tartozó táskákat, 1-2 héten belül meglesz. Majd beszámolok a csapatnak a tapasztalatokról, tervben van áprilisban egy szardíniai kiruccanás most már a Hondával is.
Remélem nem ez a stílus a zsánered:
Ventura csomagtartó
Vagy lehet az lesz a vége, hogy az FJR-edbe bepakoljuk az én cuccaimat is.
Motul Specific LL-04 5W40-es, 100% szintetikus újabb tipusú BMW-khez, Félár alatt eladó!
7liter=14.000ft
Simán közlekedek 160-al tartósan autópályán.
Hozzá lehet szokni...
Nem vagyok az autópályán 200-al közlekedő típus, de ha már lesz egy ennyire kényelmes motorom, azzal kinyílik a világ egy kicsit jobban, és valami olyan kéne ami szép, de mondjuk 160-170 km/h még elviselhető.
Nem sokat javít a szélvédelmen, de szép
Utánanézek.
Kellene majd tükör is, mert a gyárival nem vagyok kibékülve...:)
Ez tényleg nagyon klassz! Nem tudod, ki a gyártó?
Van egy nagyon szép plexi szerintem.
Örömmel jelentem, hogy cb 1000 r tulajdonossá váltam/válok a következő hetekben. Egy gsxr-ről váltok, és ez lesz az első naked motorom. 39 éves vagyok, úgyhogy ideje volt valami kímélőbb üléspozíciót találni, és a CB 1000 r-nél évek óta nem láttam szebbet. Mit gondoltok, van értelme elrondítani a motor gyönyörű arányait bármilyen plexivel?...
Üdv,
Bence
Közben megrendeltem a C-bow oldaltáska tartót (remélem utaskapaszkodónak is jó lesz) és a hozzá tartozó táskákat, 1-2 héten belül meglesz. Majd beszámolok a csapatnak a tapasztalatokról, tervben van áprilisban egy szardíniai kiruccanás most már a Hondával is.
Tudsz segíteni?
Jó kis elképzelés