Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó buli volt jót mentünk. Én pénteken az euroringen megyek ha valakinek van kedve jöjjön. Csá mindenkinek Attila
Motorozás
Punnyadás?
Márkatársak!

Mint már korábban írtam, barátnőmék minden évben szerveznek motoros túrát, elég nagy sikerrel.
A következő kiruccanást beszúrom ide is, hátha valakinek kedve szottyan. kb 10éve szerveznek évente 2 túrát igen nagy sikerrel. Most a pünkösdi Osztrák túrán 100-an voltunk, 60 motorral. Eddigi rekord 120fő, tehát elég tapasztaltan nyomják. Ja, és lemenek letesztelni a szállás inőségét is.

KEDVES MOTOROS BARÁTAINK!

SZERETETTEL AJÁNLJUK A SZEPTEMBERI TÚRÁNKAT!

IDŐPONT: SZEPTEMBER 10,11,12,13,14 5 NAP ,4 ÉJSZAKA

HELYSZÍN: HORVÁTORSZÁG, KARLOBAG
(Senj és Zadar közötti kisváros)

TÁVOLSÁG: 747 km

ÚTVONAL: SZEGED-BUDAPEST-BALATON-LETENYE-ZAGREB-KARLOVAC-GOSPIC-KARLOBAG (Aki akar bárhol becsatlakozhat)

INDULÁS: 07:00 A YAMAHA KERESKEDÉSBŐL!

SZÁLLÁS: 3 CSILLAGOS HOTELBEN
(SZEMÉLYESEN ELMENTÜNK MEGNÉZNI A HOTELT,SZERINTÜNK NAGYON RENDBEN VAN!)

ELLÁTÁS: (Félpanzió) BŐSÉGES BÜFÉ REGGELI, BÜFÉ VACSORA ÉS AZ ÉTTEREMBEN FOGYASZTHATÓ ITAL.

KÖLTSÉGEK : 35 Euro/ FŐ/ ÉJ adóval
TELJES KÖLTSÉG: 140 Euro

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2010 AGUSZTUS 25.
II.RÉSZLET BEFIZETÉSI HAT.IDŐ: 2010 AGUSZTUS 25.

A SZOBAFOGLALÁS A TELJES ÖSSZEG FELÉNEK A BEFIZETÉSÉVEL TÖRTÉNIK.(70 Euro)
Akinek úgy egyszerübb az fizethet 1X 140 Euro-t is.
A szállás lemondása a hotel pénzvisszafizetési szabályai szerint történik.

ÍZELITŐNEK NÉHÁNY HELY A KÖRNYÉKRŐL :

- STARIGRAD-PAKLENICA NEMZETI PARK (50 km)
- PAG SZIGET( 50 km komppal)(Starigrad felé 170 km körül)
- RAB SZIGET (46 km)
- PLITVICEI TAVAK (103 KM)
- ZADAR ( nagyváros a közelben(93 km)
Itt jegyezném meg hogy bőségesen vannak a környéken Náczi Bandi féle "NYÁLCSORGATÓS"( nagyon kemény kanyargós) szerpentínes utak!

A csomagját egyenlőre mindenki úgy kalkulálja hogy nem tudunk a szállításban részt vállalni,viszont
két motor mentésére megfelelő utánfutót viszünk a műszaki meghibásodás esetére.
Ha véletlen gigára nőne a létszám megfontoljuk a Transporteres kíséretet.

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK:

kalmartura@yahoo.com
06 30 479 55 25
Kalmár Éva

AZ ANYAGI RÉSZT A YAMAHA BOLTBAN BONYOLÍTJUK!
SZEGED,ALGYŐI ÚT. 38/A TEL.62/466-176

A HOTELRŐL ÉS A KÖRNYÉKRŐL INFORMÁLÓDNI TUDTOK A KÖVETKEZŐ CÍMEN:

www.hotelzagreb.hr

ÜDVÖZLET MINDENKINEK!

Kalmár Éva és Csapata!
http://www.pecs2010.hu/

Ja, a link lemaradt...
Hello Chris,
itt tudod megnézni milyen action van éppen Pécsett. Én speciel dolgozom (kint) ami sajnálatos, mert nagyon jó zenék lesznek megint. Remélem az időjárás is jó lesz.

A bukókról: Nagyjából 30 éve ismerem a Shoei bukókat, saját és családi tulajdonban lévőket, újságokból stb. A hirdetettek között olyan tipusuak is vannak amilyent a Shoei sosem gyártott, az emblémájuk teljesen más mint amit ismerünk, persze jóval olcsóbban a bolti árnál. Szerintem nem árt az elővigyázatosság...

Üdv

G
Nekem újdondonság.
Nézegetem az aprót, igaz nem minden nap, de látszólag hamisítvánnyal, még nem találkoztam.
Apropó!
Lehet hétvégén megcélozzuk Pécset
Milyen programok vannak most ott, a kultúra fővárosában?
Hülye kérdést teszek fel,

csak nekem újdonság hogy az apróhirdetéses rész tele van hamis bukókkal? (shoei stb)
Hááááát őszinte részvétem... és kitartás amíg megveszed a következőt
Az biztos! Már most hiányzik. Ha mototr akarnék venni csak ilyet vennék ismét

Debrecenbe került a moci...
Elvitte vagy lehet, hogy
Később kiderül...

Kell nek az ülés takaró, meg akarja tarteni.
Köszi, tényleg dobj majd rám egy üzenetet, ha nem kell az új tulajnak.
Köszönöm az infót!
Hali Holovacz1,
nem akarlak elkeseríteni, de hiányozni fog... és bánni fogod
Köszi hvg,
én ezt az oldalt találtam, elég jónak tűnnek az árak is
http://www.carpimoto.com/EN/Bi...
Ha nem kéri akkor megtartom és szólok.
tényleg az enyém!
Berágtam, hogy vagy az eső esik, vagy 40 fok van, amikor meg egyik sem akkor muszáj autóval mennem.

Most még jó árban el tudom adni. Meglepő, de már többen is jelentkeztek és 2,2-nél lejjebb senki nem alkudta. Ma délután valaki élőben is megnézi.

Már most hiányzik
Rizoma

Németországban itt lehet vásárolni tőlük. Ha szeretnél valamit és nem megy szivesen segitek.
http://www.motorcycle-store.de...
Holovacz1 nevű owner társunké, sajnos nem tudom, miért adja el?

Multkor beugrottam a debreceni honda szalonban, és ott mondta a srác, hogy nekik van egy fehér üléstakarójuk, zsír új gyári, és ha jól emlékszem 35e-ért akarták adni. Szerintem, kevesebbért is odaadják, ha még megvan nekik. Ez az a honda szalon, ami valami vasúti felüljáró tövében lehet, ha jól emlékszem.
Üdv,
Nem tudom kié a használtautón eladó kék kerekű fehér moci, de ha a majdani új tulajnak nem kell a hátsó ülés takaró, akkor lehet igényt tartanék rá. Persze nem ingyen (bár ingyen is jöhet )
Köszi!
Köszi az infokat, az osztrákokra én is gondoltam, de hátha van itthoni bolt is. Várom a címet, előre is köszi
Repsolfan,

nem találok szavakat a polo-tól. Kegyetlen. Tökéletes installáció. Clean and cool.
Pegyed,

az ebay.de on van pár cucc és alul van pár bolt is aki árul. Van egy itteni bolt is aki márkakereskedik nekik, ha meglesz a cime felteszem. Paypal és mastercard-dal lehet fizetni. Alternativaként az austria@rizoma.com emailcimen elvileg kiszolgálnak.
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni, hogy Rizoma kiegészítőket honnan érdemes beszerezni ?
A segítséget előre is köszönöm