Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Love it---how embaressing for the "sportsbike boys"
A hétfői lassú utcai csoportból közel 3 kör, Mr. Valaki szorosan mögöttem jött, az már nincs a videón, amikor le is előzött
http://youtu.be/Zwu4TJMYzO4 CB1000R[/L]
Egy kis ízelítő az idei túráról, ezen a kb. 10km-en nem volt lehetőség megállni fotózni... http://youtu.be/uVGHxzlqCRQ 133-as út[/L]
Ja, öregedő pufók... Szuper volt, izomláz garantált holnapra.
És egyre jobban megy a fékezési technikám, Szardínián az utolsó két napot első fék nélkül, most meg a ringet hátsófék nélkül nyomtam le, felváltva fogytak el. Csak ezért nem előztelek le.

Egy CB találkozó már tényleg jó lenne, ma még egy normális CB tulajt és egy szépen felextrázott fehér motort ismertem meg.
Hi, elvileg regisztráltam a én is a délutáni lassúra... (ráadásul már csak ott volt hely...) Szóval ha miden jól megy hétfőn ott tali! (Ne egy ifjú daliára számíts, inkább eg öregedő pufókra )
Számításba veszem a Sportsmartot is, mindenképpen.
Amúgy ha nem esik hétfőn, akkor mégis megyek a ringre, de én a lassú utcaiba neveztem (2:15 felett), ami délelőtt lesz.

Nem tudom meddig maradunk, hátha összefutunk majd :)

Üdv
Hali! Rossz időben nem megyek, nem akarok még ennél is rosszabb köridőket menni .
Most a Hungaroring oldalán kell jelentkezni (e-mail, telefon), de gondolom a helyszínen sem fognak elküldeni (24-es box). Én a délutáni lassúban leszek (16:30-18:00 között), 15pénz és már csak full bőrben engednek fel (tavaly láttam még cordurában is körözni embereket). Remélem jössz, és ha lekörözöl nem árulod el senkinek!
Nem tudom mi a jó ár Peti, de azért promotálom a Sportsmartot, mert iszonyatosan bevált. 10ezret simán kibír a hátsó (ha nincs benne Szardínia ) és bármilyen terepen jó. Azt is vedd számításba és rendeld meg Németországból jó áron.
Hi! Ha jó idő lesz én kinézek! Legalább találkozunk... (Ha rossz idő lesz kimegyek kocsial és megnézem hogyan csúszkálsz ) Régen voltam már a ringen hasonló ügyekben, mi most a "rend"? Kell valahol regisztrálni, vagy ilyesmi, vagy csak kimenni és mindent a helyszínen...?
Köszi :)

Más újítás nincs tervbe véve, hacsak egy új gumigarnitúra nem annak számít

Valszeg a Pirelli Angel lesz megint, mert ahhoz egész jó áron jutok hozzá, és a GSR-en is bevált már.
Jelenleg kb. 3.400 km van a gépben és szerintem max. 4.000 - 4.500-at fog elmenni a gyári gumi.

A Ringre mentem volna szívesen, de sajnos most nincs rá keret Talán a júniusi vagy júliusi időpont összejön.

Üdv

Peti
Jó lett az! Mi lesz a következő újítás?

Valaki nem néz ki jövő hétfőn a délutáni utcai lassú csoportba a Hungaroringre?
Hali!

Nos, rajta van az Arrow dob. Eleve dögösebb volt valamivel a gyárinál, de most, hogy kivettem a db-killert tényleg állat hangja lett. Tetszik :)

Bár most is azt mondom, hogy a gyári design szervesebben illeszkedik bele a motor összképébe. Szerintem a kipufogógyártóknak is valami hasonló irányba kellett volna menniük, de gondolom az túlságosan költséges lenne, hogy extra a CB-hez fejlesszenek ki egy kiput.
Megbeszélve... Ha a sors is úgy akarja (meg az asszony ) akkor talán egy idei késői őszi még összejöhet.
Azt gondolom passzol a stílus is Szóval akár komolyabban is dumálhatunk majd róla!
Na a végén a CB találkozót kintre szervezzük! Szívesen látott vendég vagy, ha tudsz kanyarodni és kibírod, hogy csak minden másnap állunk meg fotózni.
Hi,
Én 184 vagyok (lagalábbis 25 éve a körül jártam ). Az a plusz 4 centi már semmi Bár én kicseréltem a kormányt kicsit szélesebbre, és magasabbra is tettem, a lábtartás kicsit sportosabb a túragépeknel, de nincs vele gond - szerintem.
A lényeg, hogy megoldódott a leutazásotok. A kintlétért pedig megöl a sárga irigység Jövőre csatlakoznék szívesen - persze csak ha beférek a csapatba! A videó is király!
Hali!

Én 181 cm vagyok és nekem még kényelmes. A lábtartók azért eléggé fent vannak, de elvileg még viszonylag jól kellene, hogy érezd magad rajta.
De ki kell próbálni, igazán okosat ui. nem tudok mondani. Esetleg van itt valaki, aki olyasmi magas mint te, és így jobban el tudja mondani, hogy mire számíthatsz.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy milyen testmagassággal szelídítitek a vasat? Merész lenne a 190centimmel?
Hali, köszi az érdeklődést!
Hát nem volt egyszerű a lebonyolítás, de végül egy nem motoros srác levezetett és ők nyaraltak a barátnőjével lent. A túra kint tökéletes volt, ez volt a negyedik alkalmam a szigeten, de ennyire még sosem akartam, hogy még legalább egy héttel hosszabbítsuk meg a kintlétet... nagyon szar volt hazajönni. Gyönyörű táj, még szebb tengerpartok és az utak olyanok, amilyenekről tényleg álmodik a motoros. Kíváncsiságból megszámoltam az on-board felvételen az egyik szakaszon a kanyarokat... 10 perc alatt 172-ig jutottam és ezt elég jó tempóban tettük meg. Nagyon nagyon jó minőségűek, igaz fogy is így a gumi rendesen. Igaz Pali?
A tavalyi túráról készült egy kisfilm (a közel 24 óra felvételéből 8 perc vágott), azt itt meg tudod nézni: http://youtu.be/uCGx6tmRc8I 2011[/L]
A mostaniról pedig itt egy kis gyűjtemény a képekből: Szardínia 2012
Videót ebből majd később...
Benc írta:

"A motor hangja nekem kevés, a kipufogót le fogom cserélni. Bár formára én is kedvelem a gyárit. Szívesen megnéznék egy - két darabot élőben is."

Szia!

Téged nem érdekelne esetleg az Arrow? Mivel még Budapesten van a boltban, nem is kellene postázgatni, hiszen egyszerűen bemehetnél érte :)

Amúgy még érdekel az a lehetőség is, hogy elcseréljem a kipufogót egy szett új gumiért (120/70 R17 és 180/55 R17), mert az szerintem kb. 1000-1500 km-t fog még kibírni nekem.

Üdv

Peti
Sziasztok!

Két hete rendeltem (le is előlegeztem) egy Arrow Street Thunder dobot, ami időközben meg is érkezett a forgalmazóhoz.
Ma megkaptam a fizut, át is utaltam a különbözetet, így szerintem jövő hét kedd-szerda magasságában meg is kapom a csomagot.

Mivel nekem külsőre a gyári dob tetszik a legjobban, így időközben kicsit már megbántam ezt a vételt, főleg hogy pénzszűkében is vagyok kissé. Szóval elkapkodtam a dolgot, de mivel a rendeléshez már átutaltam a vételár 30%-át, így már nem volt visszaút.

A lényeg: ha valakit esetleg érdekelne a dob, akkor szívesen eladnám. Mondom, vadi új, egyenesen Olaszországból jött a forgalmazóhoz (Motor Line Kft.), jövő héten kapom meg, tehát eredeti dobozolás, stb.
Van róla természetesen számla is, nekem 88.200.- forintomba került.
Mivel bonttatlan, új cuccról lenne szó én 70.000.- forintra (fix ár) gondoltam.
Akit érdekel egy ilyen dob, annak ez nagyon jó vétel, bár én így is buknék közel 20e-et a meggondolatlanságom miatt.

Ha valaki rá szeretne keresni a neten: Arrow Street Thunder alu kivitel, acél végsapkával, E-jellel, seeger-gyűrűvel rögzített kivehető hangtompító betéttel. Gyári cikkszáma: 71732A0

www.arrow.it
Vagy írjátok be google képkeresőbe

Üdv

Peti
Megálltam a házunk előtt,hogy bevigyem a dobozt mivel vásárlásból jöttem haza.Utána mentem volna tovább.Bevittem és még egy pár szót váltottam a párommal és amire kiértem nem volt ott a motorom.Ez kb 20perc volt.Hát így tűnt el.
Hi Abdul!
Bár most még kinn vagytok, de várjuk a beszámolót - sikerült-e jogsis társat találni, megoldódott-e a probléma, illetve legfőképp milyen volt a túra kinn?
Nagy örömmel tölt el - valszeg mindannyiónkat - hogy megelett a mocid! Sajnos ritka az ehhez hasonló sikertörténet! Annó (kb 1984 környékén) az én simsonomat is kitolták a zárt udvarból, és véletlenek sorozatának köszönhetően megtalálták néhány faluval arrébb - igaz 3 db neilonzsákba szétszedve elásva... de sikerült talpraállítani
Leírtad, hogy hogyan lett meg, de azt nem, hogy hogyan, milyen körülmények között tűnt el? (utcáról, zárt helyről, le volt-e zárva...?) Ha van két perced, írd le légyszi ezt is, hátha tudunk okulni belőle...
Köszi előre is!