Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen de nem dupla hapy end hanem tripla.Ennek a szemétnek volt egy bérelt garázsa és ott még 2 motort találtak amik szintén lopottak voltak.Ma kapták vissza a jogos tulajuk.Amúgy köszi a jó kívánságot ma már kerültem egy jó korát.Jólesett.Te is vigyázz az utakon mert sajnos egyre több őrült jön ki az utakra mint autós mint motoros és rengeteg külföldi belőle.Nem figyelnek ránk.Jó utat,jó motorozást és vigyázz magadra.Szia.Zsolt
Akkor mondhatni duplán happy end lett a dolog vége. És remélhetőleg ez az illető legközelebb meggondolja magát, hogy ellopjon-e egy motort (vagy bármi mást).

Jó, hogy egy pár karcolással megúszta a géped :) Akkor most már használd ki a jó időd és élvezd a motorozást.

Üdv

Peti
Szia.Hála az égnek pár karcolással megúsztam azt a szemetet.Történetről röviden annyit,hogy ezt a lopott motort el akarta cserélni egy 92 gsx-re és ez gyanús lett a gsx-es srácnak.Így felnézett a netre és látta körözés alatt van a motor így szóltak a rendőröknek.Röviden így lett meg a motor hosszabban azért van még benne csattanó.De jó hír az is,hogy meg lett közben a tolvaj is és most rendőrség szeretetét élvezi
Húha, ez bizony nem semmi. Örülök, hogy végül jól fejeződött be a történet :)

Hogyan bukkantak rá? Rendben van az állapota? Nem sérült meg?

Üdv

Peti
Sziasztok.Jó hírem van.Ma reggel megtalálták a motoromat és már vissza is kaptam a Rendőröktől.
Szia.Jó hírem van.Ma reggel megtalálták a motoromat így egy félórája értem haza vele.
Köszi az érdeklődést de sajnos semmi.Mindenki hallgat főleg a rendőrség.
Szia!

Van már valami fejlemény a motorod ügyében? Nagyon sajnállak, mert ez egy piszok rossz érzés lehet.
Sziasztok.Nekem CBR 1000F volt hétfőig.Sajnos egy szemét láda ellopta Budapest XX kerületből.A segítségeteket szeretném kérni ha látnátok valahol vagy hallanátok ilyen motor bontásáról és értesítenétek roppant hálás lennék.A Rendszám:UIU-734,Alvázszám:2496,Motorszám:2890.Éjjel-nappal elérhető vagyok telefonon. 06-70-77-57-894
Sziasztok!

Hosszas gondolkodás után végül megrendeltem egy dobot, méghozzá az Arrow Street Thunder modell alu változatát, acél végkúppal.
A forgalmazó szerint max. 2 hét és megjön, mert van a gyárban raktáron.

Bár külsőre még mindig a gyári tetszik a legjobban, nem nagyon szeretném, hogy állandóan gyalogosok lépjenek le elém - ami az utóbbi időben kétszer is előfordult - és amúgy is vágyom egy dögösebb, de mégsem bántóan hangos hangra.

Ha meglesz, akkor majd beszámolok és teszek fel képeket is.
Szevasztok, fontos kérdés, egy soha vissza nem térő lehetőség!

Mint tudjátok jövő pénteken megyünk ki egy hétre Szardíniára motorozni, a motorokat vinnénk (busz plusz futó). Kompjegy kifizetve, szállás leelőlegezve (20%) 5 fő részére. Ebből ketten innen a fórumról, Pali és én.

Viszont a mai nap Bazsi cimborám esett, komolyabb baja nem lett, de az utat szinte biztosan nem tudja vállalni. Ami azért szerencsétlen dolog, mert az ő buszával mennénk le, nekünk 4-ünknek nincs megfelelő jogsink (12 főre vizsgáztatott Sprinter plusz utánfutó).

Azaz, ha valaki megfelel a következő feltételeknek, kérlek jelentkezzen:
1. van megfelelő jogsija a kisbuszhoz
2. van szabadideje (jövő péntek hajnalban indulunk, május 6-án vasárnap érkeznénk)
3. akarna motorozni kedvezményesebb összegért paradicsomi környezetben (azaz kompjegy és szállás előleg ingyen: így már kb. 65ezerrel kevesebb a vége, kb. 130ezerrel lehet így mindennel együtt kalkulálni költőpénzzel együtt)

Köszönöm!
XI-ben lakom :-)
Vasarnap 13:00-kor a Csepel Muveknel leszunk Abdul kollegaval egy motoros forgatason, ott meghallgathatod, kiprobalhatod :-)
Persze minden kedves CB tarsat szivesen latunk!Udv.
Megnézném! Fóton lakom, XI. kerben dolgozom összefuthatnánk valamikor ezen a vonalon, ha Neked megfelel.
Más:

van-e valakinek tapasztalata Arrow kipufogókkal. A CB-re való Arrow Street Thunder eléggé elfogadható áron van, tetszik is, de csak a youtube-on tudtam "meghallgatni".
Nézzük meg kiket érdekelne és ki honnan érkezne... aztán legyen meg a helyszín, aztán a dátum, ami leghamarabb május közepén lenne.

Tehát, engem érdekelne:
1. Abdul (Budaörs)
2. page Érd
3. folkmusic (Miskolc, bocs ez az előbb kimaradt)
4. Mr.Valaki (Gödöllő)
5. Pal777 Budapest
Akrapovic dobot, nyitott rendszerrel + commanderrel és hátsó rendszámtartót tudok mutatni. Sőt az eladó!
Nézzük meg kiket érdekelne és ki honnan érkezne... aztán legyen meg a helyszín, aztán a dátum, ami leghamarabb május közepén lenne.

Tehát, engem érdekelne:
1. Abdul (Budaörs)
2. page Érd
3. folkmusic
4. Mr.Valaki (Gödöllő)
5. Pal777 Budapest

Tehát, engem érdekelne:
1. Abdul (Budaörs)
2. page Érd
3. folkmusic
4. Mr.Valaki (Gödöllő)
5.
Na szóval elszúrtam, mert az az itteni Mr.Valaki helyett véletlenül a máshol használt nick nevemet (Mr.Procam) írtam be, de szóval az én vagyok... mindamellett mondom, hogy velem csak feltételesen számoljatok, mert bár nagyon szeretnék ott lenni, de az időbeosztásom eléggé rapszódikus, szóval ha éppen szabad leszek az nap, akkor megyek

Tehát, engem érdekelne:
1. Abdul (Budaörs)
2. page Érd
3. folkmusic
4. Mr.Procam (Gödöllő környéke)
5.

Tehát, engem érdekelne:
1. Abdul (Budaörs)
2. page Érd
3. folkmusic
4.
5.
Valamit elnéztél szerintem, új vagyok a fórumon, másik regisztráciom nincs.
Nekem is nagyon bejön ez a színkombináció, ez volt a végső érv a gép megvásárlása mellett.
Az MT nyomatéka valóban brutális, de nem sok hétköznapi haszna van. Vizes úton pl elég zavaró, hogy mindig előzni akar a hátsó kerék.
Csak pár száz km-t tettem meg a CBvel, eddig nem érzem nyomaték szegénynek :)
A rendszám tartót és a kipufogokat szívesen megnézném valamikor élőben. Össze tudunk futni pár percre a közeljövőben?

Tehát, engem érdekelne:
1. Abdul (Budaörs)
2. page Érd
3.
4.
5.

Tehát, engem érdekelne:
1. Abdul (Budaörs)
2.
3.
4.
5.