Lejárt a rövid szabim, holnap visszamegyek németo-ba. Ha valakinek szüksége van valamire kintről, szivesen utánajárok, két hét múlva vagyok megint itthon. Addigra elkészül a kipuffom is...
Ja, és még az öreg szerénységén mutatkozik, hogy igazábol, csak azt támogatja, aki szimpatikus neki, és rá van szorulva. (elmondása szerint fiatal német tehetségeket. Ezen kívül minden versenyzőnek megg kell fizetni a munkáját, és a szakértelmét. Nincs ingyen kipuff! Még Talmácsinak sem!
Örülök, hogy neked is tetszett.
Én nem vagyok akkora müszaki szaki, de amit én is ott láttam, és tapasztaltam, abbol levágtam, hogy világszinvonalú a "comany", és bár nem voltam eddig nagyon más kipufogó műhelyben, a csongrádi Raptor-t kivéve De hát igen! Ég, és föld! bizony simán megállja a helyét, az Akra, vagy a Yoshimura mellet. És, hát minek vegyünk külföldröl, mikor kicsiny hazánk gyümölcse, és itt van egy köpésre.
Hello,
Én Kaposban jártam kipufogót rendelni Bódisnál, az ott tapasztalt állapotok miatt szinte sokkos állapotban indultam hazafelé. Én nem gondoltam hogy hazánkban ilyen szinvonalú üzemek léteznek, virágzanak, sikerrel termelnek európai piacokra. Az én orvosi rendelőm szinte elmarad ettől a laboratorium tisztaságú üzemtől ahol kompromisszum mentes anyagminőség, kompromisszum mentes munkaminőség és design találkozik a mester szerénységével.
Amikor elindultam haza, Talmácsi érkezett a motorjáért.
Az én gépem ottmarad egy darabig . Sanyi bácsi meggyártja rá a titán dobot karbon véggel és takarólemezzel. Közel 3 órát lehettem az üzem vendége, mindent láthattam, le vagyok nyűgözve.
De nagy a punnyadás, itt a topicban.
Biztos a melegtöl van.
Szombat-Vasárnap Balcsi! Fránya Erste Leasing-es motorozás, a barátnőmék jóvoltábol. Ingyen kaja, szállás, programok...úgy utálok ilyen repi szarokra menni.
Jövő héten valaki jön a Harley-re? Faterommal, és chopperes maki barátaival elnézünk. Mert esetleg ott nyomhatnánk, egy rögtönzött talit.
Szerintem nem rossz megoldás. Én ha csinálnék ilyet, (bár nem csinálok, mert a kézügyességem egy 2-os gyerekével vetekszik ) akkor énis a leszerelhető verziót preferálnám. Az Osztrák túrán 1x kicsit megáztam, és tényleg sisakig veri fel a vizet. Viszont amin csodálkoztam, hogy volt velünk egy srác egy MT01-el, amin "elvileg" normális gyári sárvédő volt, és neki is durván felcsapta. CBR 1000rr-es cimbim, is hasoncipőben jár mint mi.
Sziasztok,
Igen, én is barkácsoltam egy hasonló "sárvédőt". De én "levehetősre" csináltam, és ha elkap az eső, akkor felpattintom a rendszámra, (vagy ha szar idő van, akkor előre felteszem...) Mindenesetre mindig a hátizsákomba lapul. (mi másból lenne mint karbon , így a súlya nem sok gondot okoz.) Ha lesz kis időm, teszek fel képeket róla.
Megjött a jóidő! Lehet menni sokat
Tulajdonképpen mennyi garancia is van a mi motorunkra? 2 év? 3 év? netán 1 volt? Július végén lesz a gép 2 éves ( nahát, hogy öregedtek ), erősen gondolkodom, hogy a 12 ezres "szervizt" már magam oldom meg - óccsóé...
Sziasztok,
gondolom van más is akit zavart hogy a legkisebb pocsolyába is ha beleszaladsz, az egész hátsó fertályad tiszta sáros lé lesz, ami aztán rászárad a hátsó ülésre és a ruhádra is... Próbaképpen ezt csináltam ma, persze lesz még mit alakitani rajta de a prototipus ilyenre sikerült. Plexit vettem, amit a nejem pizzasütőjébe tett forró vizben meghajlitottam, kifúrtam majd folia-tec carbon matricával beboritottam. Kiváncsi vagyok a véleményetekre és arra, hogyan lehetne szebbé vagy funkcionálisabbá tenni. Tudom hogy valaki (Valaki?) már dolgozott az ügyön régebben.
Imába foglalom a neved!
Király a cucc. Igaz a hátsó tartályra a felrakás nem volt egyszerű, a tömítés miatt alig akart felmenni, kicsi szerelést igényelt. Kicsit kijavul az idő, majd nyomok fel képeket.
Megérkezett az álltalam küldött dolog?
Kotorásztam a neten, találtam egy-két helyen letölthető szervizkönyvet, de egyenlőre csak fizetős oldalakon... majd kicsit nézelődöm még ha lesz időm... (eddig sikerült az összes motoromhoz ingyen letölteni komplett cuccot, de ez a típus kakukktojás...
Más - csak mint infó: ma megjött a Rossocromo-tól a cucc amit egy hete rendeltem Repsolfan es Xchris "testvérünknek"
Karbon hugger és láncvédő, "bukógomba", olajtartály fedelek.
Nyilván szerencsénk volt, hogy minden kívánt alkatrész éppen polcon volt, de az eset mindenképpen javíthatja a Rossocromo megítélését körünkben... És nagyon korrekten válaszoltak az emailekre is...
Bár megjegyzem hogy egyszerűbb esetekre itt van egy sor szétszedési ábra ami gyakran elég lehet, leiró szöveg nélkül. Be kell persze hozzá jelentkezni, de az könnyen megy. http://gallery.hondacb1000r.co...
Hello,
Az angol forumon láttam, hogy valaki -itt németországban- angol nyelven is látta, asszem 35 euro körül. Arra gondoltam keritek egyet és otthon szétküldöm, akit érdekel belenéz vagy kifotóz...ami jobban kézreáll. De ha megvennéd magadnak, előkeritem az internetes boltcimet vagy megveszem, ahogy jobbnak gondolod.
Érdekes módon a szervizesek esküsznek hogy nem létezik szerelési utmutató, csak a szervizek számára, online
Rizoma igen sok nem olcsó finomságot gyárt a kedvencünkhöz