Valahogy igy kezdik...
utanna de szep motor...hogy te mindig takaritod...de jo....vagy valami baj van?
es milyen jo hogy mind a harmotoknak van....meg hogy mentek egyutt es viszed a baratnodet is..stb.sb.stb
es ahogy elmegy az egyik jon a masik kedves oreg nenike
Ja es egy 200 eves ven nyanya majdnem eltaposott ma is...mar majdnem meghaltak de a nagy merci kompressort meg birja vezetni,csak a tukrot nem ismeri,meg nem tudja hogy mukodik az index
A fek babralassal csak az a bajom,hogy nincs helyem, elegendo szerszamom(bar mar egyre jobban gyarapszik)
Ha lenne egy garazs,nem pedig egy lakotomb udvaran jatszanek.. ..mar reg szetkaptam volna...
Eleg erdekes amikor ott cserelem az olajat a kocsik kozott
es termeszetesen mindenki akkor megy valahova es jonnek a kerdesek
... hát én annyira a fékkel nem babránék... de te tod.
én is most a dobbal vagyok el... frenkytől kaptam egy ajánlatot, csak hát mintha olyan érdekesen állna az a dob és mintha picit nagyobb lenne a kelleténél.
Hazaertem en is!
Lekaptam a feknyergeket...Kitakaritottam oket...Viszont nagy a gyanum,hogy az egyik munkahenger nem dolgozik a legjobban...egyessevel atmozgattam,takaritas,kis kenes...viszont az egyik eleg nehezen jott ki...vissza meg egy Istenert sem akart volna menni Birkoztam vele egy darabig...holnap proba...kivancsi vagyok nem fog e melegedni,meg,hogy mozog e rendesen...ha nem.. irany a szerviz,mert annak,mar nem akarok neki allni az udvaron
Probalkoztam kikapni a db killert,de egyenlore csak a rogzitest kaptam ki...a folytas elegge benne van..lehet le kell kapnom a dobot es a masik oldalrol kell kitoloncolni
Mi ez a szar ki a f@sz jár ilyen bunkó dagadt motorral,ez maximum dagadt feleségek cipelésére alkalmas,meg 40000-rá a teljesítményadó Legszivessebben levágnám a Turcsány fejét egy kaszával,ugy hogy elötte a pöcsét felszeletelném meccőolloval
Hello mindenki!Chris*st fénykép holnap,összekötőcsővel egyben a dob,frissen polírozva.Szerintem elég korrekt,de majd meg sasolod.El ne a tejesitményt nézzed w@zzeg.Mi a pálya a polccal ?Nesze ma meg ez vót a garázsba
motor bal oldalán állsz.
leszedted az ülést , a tankrögzítő csavarokat(2db , egy átmenő a tank elején meg egy anya cs. az ülés alatti helyen a tank végén)
fölemeled a tankot ameddig bírod és elfordítod kicsit keresztbe. akkor látod hogy hova megy a benzincső
na ott lesz a benzincsap is. ha elzártad akkor egy vagy két csövet leveszel(nem emléxem pontosan) és jöhet le a tank. FONTOS ! visszaszereléskor ne felejtsd el megnyitni a benzincsapot
Ja most nézetem a képet, nekem anno a TZR-be votl hasonló megoldás. Végülüs talán ezt lehet olajozni, vagy az is lehet kell is, ilyen kőkorszaki szűrő. Egy szivacs az egész. Nekem a gixxerbe totál más van. Na amit az imént leírtam inkább arra igazak.
Cris, sztem ez dobd ki a fenébe, mivel 98-as a mocid, akkor ez már 10éve benne van. Sztem kéne egy új, a légszűrővel nem szabad játszani, majdnem az egyik legfontosabb alkatrész. Ha ez nem működik megfelelően, idő elött...élettartam stb, szal csere!
utanna de szep motor...hogy te mindig takaritod...de jo....vagy valami baj van?
es milyen jo hogy mind a harmotoknak van....meg hogy mentek egyutt es viszed a baratnodet is..stb.sb.stb
es ahogy elmegy az egyik jon a masik kedves oreg nenike
Ja es egy 200 eves ven nyanya majdnem eltaposott ma is...mar majdnem meghaltak de a nagy merci kompressort meg birja vezetni,csak a tukrot nem ismeri,meg nem tudja hogy mukodik az index
Ha lenne egy garazs,nem pedig egy lakotomb udvaran jatszanek.. ..mar reg szetkaptam volna...
Eleg erdekes amikor ott cserelem az olajat a kocsik kozott
es termeszetesen mindenki akkor megy valahova es jonnek a kerdesek
én is most a dobbal vagyok el... frenkytől kaptam egy ajánlatot, csak hát mintha olyan érdekesen állna az a dob és mintha picit nagyobb lenne a kelleténél.
nah min1, várom a képet és a méreteket.
Lekaptam a feknyergeket...Kitakaritottam oket...Viszont nagy a gyanum,hogy az egyik munkahenger nem dolgozik a legjobban...egyessevel atmozgattam,takaritas,kis kenes...viszont az egyik eleg nehezen jott ki...vissza meg egy Istenert sem akart volna menni Birkoztam vele egy darabig...holnap proba...kivancsi vagyok nem fog e melegedni,meg,hogy mozog e rendesen...ha nem.. irany a szerviz,mert annak,mar nem akarok neki allni az udvaron
Probalkoztam kikapni a db killert,de egyenlore csak a rogzitest kaptam ki...a folytas elegge benne van..lehet le kell kapnom a dobot es a masik oldalrol kell kitoloncolni
az összekötő átmérő - kerület, dob átmérő - kerület - és hossz.
nem tom képen mintha picit nagyobb lenne a gyárinál és mintha hátra lenne tolva... vagy csak csalóka? és már behaluzok mindent?
Úgy látszik akkor nem láttam a fától az erdőt... vagy csak nem tudtam alaposan megnézni, tartani a takot és nézni is.
Frenky! Várom a képet, nagyon is érdekel a dolog.
ilyen esetekben hasznos tud lenni van itt minden
leszedted az ülést , a tankrögzítő csavarokat(2db , egy átmenő a tank elején meg egy anya cs. az ülés alatti helyen a tank végén)
fölemeled a tankot ameddig bírod és elfordítod kicsit keresztbe. akkor látod hogy hova megy a benzincső
na ott lesz a benzincsap is. ha elzártad akkor egy vagy két csövet leveszel(nem emléxem pontosan) és jöhet le a tank. FONTOS ! visszaszereléskor ne felejtsd el megnyitni a benzincsapot
Enyémet kimostam, mintha vadi új lenne.
merre is található az a benzincsap?
"a szivacsnak olajosnak kell lennie, úgy szűri a finomrészecskéket, de sztem ez a szűrő simán cserés. ennyit megér a motor."
van ott benzincsap én már szedtem le a tankot van rajta.
Cris, sztem ez dobd ki a fenébe, mivel 98-as a mocid, akkor ez már 10éve benne van. Sztem kéne egy új, a légszűrővel nem szabad játszani, majdnem az egyik legfontosabb alkatrész. Ha ez nem működik megfelelően, idő elött...élettartam stb, szal csere!