Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenkinek!

Köszi Gabi az infókat, és a levelet a D2moto tól. Én készítettem egy kis számolást, amit táblázatban rögzítettem. Kb ekörül fog mozogni majd a rendelésünk FTban. A Ft deviza értékét a Nemzeti Banktól szedtem,de ez gondolom nem fix, változhat, de nagyjából ekörül fog mozogni.

Összegze. Ugye kitaláltuk Gabival azt hogy ne súlytsuk a másikat azzal akinek csak egy gomba kellene, hogy többet kell fizetnie a szállítás végett. Vagy csináljuk egységesen, akkor a 66 dolcsit 6al osztjuk, és akkor 1800 ft lenne a szállítás mindenkinek. Ezt döntsétek el. Hogy milyen számolással osszuk a szállítást, mert ugye így van aki 900 ftokat fizet 1 gombáért, és van aki 3000ret, lásd bmiki, aki bevásárolt rendesen. Tehát amire most választ várunk! Okés, kell e neki ennyiért a cucc, tehát egy visszaigazolást kérünk a vevőktől, és a másik egységes szállítással legyen, amivel segítjük a másikat ne legyen akkora a szállítása, vagy a kisebb tétben rendelőket segítsük, és arányos legyen a szállítási díj osztása.

A vásárlás további részleteiről később tájékoztatunk Mindenkiet. Ezt a hszt mindenki megkapja mailban is, hogy felgyorsítsuk a folyamatot!
hiho!

bocsi most nem olvasok vissza nem válaszolok ha volt kérdés 10 perc mulva megyek melózni és még gatyában vagyok
válaszolt a bolt : röviden 247$ a cucc szállítással együtt ami 63$-os szállítási költséget jelent ez pedig azt hogy 5,2$ darabonként és fejenként. vagyis ha egy terméket rendeltél akkor 5,2$ a szállítási költésged
ha hármat akkor 15$
így korrekt szerintünk(Chris meg én gondoltuk így) remélem nektek is megfelel.
Chris faja lett a gép gratz

jah levél
olvasa aki érti :D hátha én értek félre valamit nehogy baj legyen belőle
"Dear customer,

We can offer you these 12 items for $247.95 shipped with EMS. Please let us know your paypal ID and full shipping address. We will create the invoice and send you a money request through paypal. Please reply with all previous emails attached.

Thanks,
d2moto"
Udv!
Ismet a szokasos idoben.Ismet fardtan!Chris fasza a gep nekem nagyon tetszik!
Jo munka!
Nem irt senki mennyi a szervizeles Na de majd kideritem majusban!
Mar kicsit mennek haza egy kis pihenesre...ami rohangalasbol,csaladlatogatas,egyunk mindenhol,igyunk mindenhol,mindennap igyunk a haverokkal szituacio lesz utanna vissza jovok egy kicsit pihenni
Most letentezek, mert reggel keles "fejes"..ahogy megboldogult nagyapam mondta.
Szep napot!
Halee...

egy képet fel tudok tenni ízelítőnek... a felnicsík még hiányzik, az majd hétvégén kerül fel rá, no meg a yamaha logo is az orrára, de addig is legalább színesítem a topicot.

ilyen volt... február eleje és ilyen lett... március vége
Na háj állll!

Ba egy kicsit nyugodt a nap sehol neki.. mindenki nyaldossa a sebeit az időjárás miatt. Vigyorogtam ma egyet mert pesten szakadt a hó közbe 8 ágra sütött a nap gondoltam felnézek az égre, hogy ugyan már miből is jön az a fehér hideg izé és meglepő módon csak egy kis darab felhő volt a nagy kékség közepén és erőlködött rendületlenül. Nagyon remélem, hogy ez volt az utolsó próbálkozás és mostmár jönnek a 20-30 fokok.

Chris képet majd tegyél fel a művedröl!
Üdv Srácok!

De csendes itt az időő... ... merre jártok?

Amúgy van egy jó hírem... úgy néz ki találtam egy portál rendszert amit majd tudunk használni a yzf es topicba, tele sok jó kis funkcióval... szal most tesztelem, és ha okés minden, átalakítom az igényeinknek megfelelően.
ja és kész lettem a géppel!
Mint mondtam, egy thundercat honlap van készülőben, de már a te kedvedért már akkor mikor kértél tőlünk maualt 2 verziót is feltöltöttem. egy servizt fullos szerelési könyvet, és egy felhasználóit, amit otthoni használatra....

Thundercat Hungary
Volt egy pozitív kicsengése a dolognak. Kaptam egy szép dicséretet. A motor a Soroksári uti Yamaha World-ben állt egy évet. Amikor mindent összeszedtem rá és kész lett a motor megkérdeztem az ott dolgozó "havert", hogy :Gondoltad volna, hogy valaha elkerül innen ez a motor? Mire Ő:Biztos voltam benne. Annyit jártál utána meg annyit dolgoztál vele amennyit én még nem láttam. Ez jól esett és utólag visszagondolva tényleg így volt. Ha a biztosítósra hallgatok akkor rögtön a bontóba tolom a motort(GTK-val fenyegetett). Ha arra gondolok, hogy gyakorlatilag "agyhalott" állapotból hoztam vissza a motort és az még ki tudja mennyi ideig róhatja az utakat akkor elérzékenyülök.
Az alkatrészeket 4 helyről szereztem be. Plusz a fényező az 5-ik.
miért nem töltöd le innen? Kérni kell egy username/password-öt és már töltheted is le

szervízkönyvek
http://biker-world.hu/kategori...(4TV)&hivo_cat_id=160&h_hivo
szint_id=3&h_cat_id=160
Valakinek megvan?
http://biker-world.hu/kategori...(4TV)&hivo_cat_id=1
60&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=160
Multheten egy (gyanusan kulfoldi vendegmunkasra tippelek) sofor a kisbusszal kikanyarodott az utra es szep tatasan jott velem szembe...na az nem is gond..csak mindezt az en savomban kovette el
Amikor mar majdnem alltam ,es huzodtam az ut szelere akkor lattam az ijjedseget az arcan,es vissza tekerte magat a sajat savjaba
Mellesleg ez velem is megtortent otthon bar akkor senki nem jott szembe
Latom nagy volt a termes ma!
Nem tudjatok mennyiben van egy nagyszerviz otthon.A kicsimbe 44000 kilometer van amibol 13-at en tettem bele 1 ev alatt Tehat kell szelep karbi ..na meg minden szep es jo...
Mert ugy terveztem,hogy mielott hazamegyunk megcsinaltatom a muszakit...es otthon ha megtudom oldani..akkor egy szerviz..Maj 6-an megyek haza egy hetre ,es elore megkerdezem megoldhato e.De azert kivancsi vagyok hatha tudjatok sac/kabe mennyi.
Hat Tibornak a kepeit sosem jo latni..viszont barkivel barmikor elofordulhat..ezert is kell nagyon vigyazni magunkra..csak sajna neha az sem eleg
Ma is egy kedves holgy kihajtott elem...eleg erossen markolhattam a feket,mar szemeztem a kikerulessel is (termeszetesen szuk ut ,szembe mikrobusz)De sikerult lelassitanom
Na én lépek ledöglök punnyadni mert már faáradt vagyok. Majd holnap folyt. köv. Jó 8 mindenkinek.
Igen tudom guen is jól rácseszett vele. Sokat beszéltünk erről msnen. De az ő tapasztalatait megosztotta velem jó tanácsként . Mondtam is nekio, hogy elviszem magammal vagy videokonferanceba tartjuk a kapcsolatot a fórummal.
Ááá akkor már inkább 500 ,de a legjobb, ha ő fizet még vagy 200k-t. Na ha ezt így megodanám asszem olyan lennék mint az állambácsik és meg is lehetne választani!
zsákba macska... Gabi tudna erről mesélni. (Guen)
Ha 650 akkor elhozom tölle de persze látnom kellene elötte meg ki is próbálom,de lehet, hogy trébb a motor akkor meg kell a francnak és rárohad!
naja... akkor 600!
Nem tudom mert ez a hitelátvállalás csak kamu mint megtudtam. Diákhitelt vett fel a srác,de azt nem lehet átvállalni mint megtudta és én is.De már régóta hírdeti szal vagy oda adja 650-ért vagy rajta marad én meg keresek tovább.
ezzel az a baj, ha a hitelt átvállaod és nem fizetsz neki akkor is 690et ki kéne neki fizetni... vagy átvállaod, de ennél sajna ilyenkor nincs azaz ember aki belemenjem olcsóbban, hisz akkor még ő fizet vagy nemt om.
nincs mááááá kint!