Neeeeeeeeeeeeeeem. Az egy Giannelli ovál karbon.várom már a közös gurulás napját,hogy halljátok Szerintem beyár Bárhova indulok valahogy az alagút mindig útba esik.
Köszi tatabánya nekem nincs messze.Egyébként lassan eladó sorba kerül a régi kályhacsövem.Nyitott eqrus kerek dob összekötő csővel,az adatlapomon van róla kép.
Én a legolcsóbb helyen... elég sok helyen utánanéztem, a pinkmotors nál láttam 2300 ft ért. Viszont ez csak tatabányán van. Nekem szerencsém volt, mert a volt szobatársam tatbányai, és lejött hozzánk a kóterbe, és akkor lehozattam vele.
Nos, akkor kiegészítem a listát! A gomba méretét akkor még a héten gyakorlatban is mengézzük. Bmiki segít rájönnünk a dolgokra, de szerintem a 3inches elég.
csácsá Frenky!
um keresd meg a listát vágd ki aztán illeszd be a commentedbe és egészítsd ki a sajátoddal
mindenki aki rendelni szeretne így cselekedjen
nekem erre a tavalyi évem volt... ismerkedés céljából. Idén már kanyarogni szeretnék. erről árulkodik a gummám, de már most érzem rosszl csináltam, mert 2 hátsót kellett volna vennem...
árat nem látok, összekötő csővel termsz...
Kapcs-ford holnap jelentkez....
Én a legolcsóbb helyen... elég sok helyen utánanéztem, a pinkmotors nál láttam 2300 ft ért. Viszont ez csak tatabányán van. Nekem szerencsém volt, mert a volt szobatársam tatbányai, és lejött hozzánk a kóterbe, és akkor lehozattam vele.
Chris*ST - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Chris*ST - Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 1db
Guenbaba - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Guenbaba - Lábtartó- SKU: FP018-Black - 1db
Guenbaba - fehér számlap- SKU: RIG-010 - 1db
Phoenix20 - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bognargabor - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bmiki - Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 1db
Bmiki - Lábtartó - SKU: FP018-Black - 1db
Bmiki - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Frenky-yzf - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Lista:
Chris*ST - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Chris*ST - Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 1db
Guenbaba - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Guenbaba - Lábtartó- SKU: FP018-Black - 1db
Guenbaba - fehér számlap- SKU: RIG-010 - 1db
Phoenix20 - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bognargabor - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
Bmiki - Lábtartó - SKU: FP018-Chrome - 1db
Bmiki - Lábtartó - SKU: FP018-Black - 1db
Frenky-yzf - Bukógomba - SKU: FS012-Black - 1db
um keresd meg a listát vágd ki aztán illeszd be a commentedbe és egészítsd ki a sajátoddal
mindenki aki rendelni szeretne így cselekedjen
Sajnos ezek komoly pénzek , igaz ebben a műfajban semmi sem ajándék...
Idén ismerkednék a pályázással egy tapasztaltabb ismerősöm segítségével.