Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más téma:

R4 occón valakinek?
Már ha valakit olajcsere fenyeget.
én sajna nyyár vége felé megyek csak pályára a cicussal...
addigra összebarátkozunk eléggé ahhoz hogy tudjam mikor mit csinál...azután már lehet feszegetni a határokat
de az igazat megvallva, én azért pozitívan állok a témához. Remélem olyan sokszor nem kell cserélnem, mert elkopott...

amúgy említetted a pályázást. hol... engem is érdekel. Megjön a gomba, a supercorsa már a gép mellett figyel.
naja..
egyet a jobb egyet meg a baloldalra
Lehet ebből is kettőt kéne rendelnem...
egyre gondoltunk!

mellesleg igen, inkább kopjon, mint hajoljon. Pláne mert az amcsin részén uyge nincs konzol, így nincs mi hajoljon.
nem azt mondtam, hogy nem kopik... csak azért töredéke ez.
ez igaz biztos elkopik az amcsi is de ez 2500ft / pár nem 12000+
hehe nekem kaposvár kb 220km
Szerintem el ilyen tempónál az amcsi is elkopik
Ja és inkább kopjon, mint vigye a blokkot vagy a vázat...
helyzet az hogy bármelyik kieshetne a rezgéstől--- erre való a menetragasztó hiánya esetén bármilyen(nem víz)festék
naja... nekem egy 55 km kb egy laza fél órácska.
ha kész lenne a motorom én is legurulnék igaz én talán messzebb lakom mint Chris...
LSL -t ismerem... talán mégsem.

de aza rezgéses izé...
Az LSL meg 30 000. De a Kawasaki gyári gombája 70 000Ft. Egy pacáknak kiesett az egyik oldali a rezgésektől.
és ha a héten nem lenne ilyen idő, én is elmennék megnézni az esetet és segítenék!
hmm... úgy volt én is onnan rendelek... de 12 ezer ft... egy picit sok. pláne ha ennyire elkopik.

de itt van 2500 ft körül. Bmiki! Várom a tesztett... De akko pontosan: 10,16 cm és 7,62 cm

De én úgy vagyok vele, a 7,62es elég. Én erre jutottam a kaksi papírokkal.
Ez sem egy elhanyagolható ötlet! De ha ráraksz még egy járókeretnek a gumitalpát pl akkor mégtutibb lesz. Na jó ez csak poén....
A stunt-ot meghagyom a hozzáértőknek.

A gomba ügyben a következő lesz.
Próba! 12 cm hosszú csavar behajt,10 cm-t kilógat, motort óvatosan ledönt. Megfigyel mi ér vagy nem ér le. Aztán a rövidebbel is megpróbálom.
Tomiboy féle és ennyire. Én maximálisan meg vagyok elégedve vele.Ennél közelebbi képet sajna nem találtam.
kíváncsi lennék, eredetileg mennyire lógott ki, és milyen gomba volt.
Ehh.130km/h végig aszfalt. A gomba a csavarig kopott. Ha nincs....
naja..
de legalább nem az idomból meg a vázból kopott le az a 2,5cm