Megkérdeztem, hogy pontosan melyik az a Prexport modell amit ugye 178.000 helyett 90.000-ért tud egy haver, haverja, aki a Karasna motorboltban dolgozik pesten!
Szóval amint azt korában gondoltam a Hurricane fantezianevű modellről van szó!
Pont olyan piros-feket-fehérben, mint ami az alábbi képeken van!
Ma sikerült egy dinamikus, sportos motorozást beiktatni a délutánba. És a mai nap után azt tudom mondani. Hogy nem csak túra... ugyebár a képek alapján. Hanem sport gép. Dinamikusan 150-200 körül tudtam motorozni, és 200ra pikk pakk fent van. Nagyon tetszett, és ilyenkor van bennem. Áhh nem kell nagyobb 600as is bőőven elég. De majd nyár végén visszatérek ide, mert az igazat megvallva könnyen meg lehet szokni a sok le -t.
hmm... jók a rajzok, azokat szerintem lementegetem, vagy nem tom, jól lenne ha meglenne a számítógépen is.
Amúgy csalóka, mert az én combomnál is szorít látszólag, de nekem ott egy rugalmas szövet van, direkt a hajlatra, és én teljesen kényelmesnek érzem.
nah megyek ...
van nálam egy dr600 azt kéne berúgni... félek kicsit, ha nem sikerül jól "felhúzni" cefet nagyot visszarúg ám és nem vagyok egy gyakorlott krosszos/ endúrós...
legutóbb csizmi volt rajtam de akkorát visszarúgott hogy 3-4 napig sántikáltam...
hehe köcce ! egyébként nem szorít de pont méret sok futástól "sajna?" elég vastag a combom meg a vádlim de azért belepréselem magam...
úgy gondolod úgy nézek ki mint egy motoros rendőr az alpinestars ruciban? LOL
akkor nézd meg ezeket a képeket
szép jónapot mindenkinek!
Megvan a mocihoz a tömítés napokon belül kész lesz lassan elkezdem intézni a biztosítást is...
barkácsoló kedvű tulajoknak talátamezt az oldalt...
böngésszetek hátha találtok rajta valami érdekeset
jah és itt van kép rólam :D régi ruha új ruha
Hello Mindenki!
Rendszamtablatarto?Itt minden motoros boltban lehet kapni..Nem hiszem hogy otthon nincs
De ha tenyleg nincs szet nezek neked..mennyiert vannak..az ebay is nagy baratom
Hát figy... tomtech, is csinál ilyeneket, annak nézz utána, vagy szerintem kis ügyességgel te is tudnál ilyet csinálni. Annó én is magam csináltam a régi gépemhez.
Megkérdeztem, hogy pontosan melyik az a Prexport modell amit ugye 178.000 helyett 90.000-ért tud egy haver, haverja, aki a Karasna motorboltban dolgozik pesten!
Szóval amint azt korában gondoltam a Hurricane fantezianevű modellről van szó!
Pont olyan piros-feket-fehérben, mint ami az alábbi képeken van!
http://www.prexport.com/Catalo...
(várom a véleményeket)