Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fejből nem vágom nem azt nézegetem
de vmi moto gondolom kinti motorosbolt neve
mi van a gép orrára ragasztva?
na jó napot mindenkinek!
Ugye hogy ugye...
egész szépen kimostad! Szerintem határeset, megy vele még bőven, de ha igazán jót akarasz cseréld le majd hamarosan :)
KImostad?
Érdekes az Thunderace szürője nem is hasonlit erre
Frenky... mailba küld el: chrissports(kukac)freemail.hu
Frenyk... Kép, és néhány méreti paraméter?
Na megjöttem srácok!

Ma délutánomat a légszűrőmmel töltöttem itt az eredmény:

még 1x ilyen volt... (kuka) és ilye lett... (?)
A youtube-on van video gyari kipufogo kioperalva...de nekem nem jott be..Hangos,de nem szep szerintem..Bar mindenki mast szeret...az viszont teny ha kimutod azt mar vissza nehez tenni
Szerintem jobban jársz egy másik csővel és cserélgeted.(nekem is van.)
Helló mindeki!Szerintem esélytelen a kipufogó operálás,mert nincs sehol csavarozva.
A délelőtt folyamán felötlött bennem az a kérdés, hogy vajon a gyári kipufogóból ki lehet-é varázsolni a szűkítőt úgy, hogy aztán a műszaki vizsga esedékességekor vissza lehessen tenni?!
Hmmm

Sehol senki?
jaja... meg kellett válnom apuka téli hótaposójától... lejjebb láthattál róla képet, ha nem majd megmutizom... most viszont én is fexem.

jóéjt.
én is voltam ma tornázni,én is megyek aludni jó éjt
bejöhettél volna! örülök ,hogy kaptá csizmmmát legalább már nem fog fázni a lábad
jah nem tom miért vagyok szótlan... fáradt is vok picit, meg nem tom... be vagyok punnyadva. lehet le is fexem, mert edzésen kifutkároztam magam.
Jaa télleg... azért nem voltál forumon se. Örülök, hogy jól szórakoztatok.

én meg voltam pesten, vettem csimmát magamnak, de rohantam mindefele, pláne mert a kiállításon nem kaptam csimmát és egy boltba kellett eljutnom pest másik felébe, és a vonatot is el szerettem volna érni.
ápropó miért is vagy szótlan? csak nincs baj? fen voltál Pesten a kiálitáson? kijöhettél volna hozzánk igazán ,ha fen voltál
na akkor én szóval tartalak elöször is 3napra elmentünk Balatonra pihenni a barátainkkal,nagyon jó volt ,voltunk fürdeni Kerhidakustyán! nagyon szép,és jó a fürdő,most csütörtökön megint megyek csak Fűzfőre csak most a temetésre,Húsvétkor meg Albertirsára megyünk.
De megköszöntem ,nagyon jól esett ,hogy hiányoltál
...igen... csak msot este picit szótlan vagyok...
itt vagy még?
online game powa
8 évig tanítottak németre egyetlen kukkot se értek meg belőle
3 év online game meg angol haverokkal való társalgás egész elfogadhatóvá tette az angolomat pedig csak önképzés volt...
igaz néha nem kicsit durva nyelvtani szerkezeteket kreálok dehát azt nem tudtam lelesni senkiről
En sajna nem tom milyen a nyelvvizsga
En ugy erkeztem erre a szent foldre,hogy nem sok mindent ertettem meg az elejen
Es tul sokat nem is valtozott a nyelvtudasom na ok egy kicsit jobb