A youtube-on van video gyari kipufogo kioperalva...de nekem nem jott be..Hangos,de nem szep szerintem..Bar mindenki mast szeret...az viszont teny ha kimutod azt mar vissza nehez tenni
A délelőtt folyamán felötlött bennem az a kérdés, hogy vajon a gyári kipufogóból ki lehet-é varázsolni a szűkítőt úgy, hogy aztán a műszaki vizsga esedékességekor vissza lehessen tenni?!
Jaa télleg... azért nem voltál forumon se. Örülök, hogy jól szórakoztatok.
én meg voltam pesten, vettem csimmát magamnak, de rohantam mindefele, pláne mert a kiállításon nem kaptam csimmát és egy boltba kellett eljutnom pest másik felébe, és a vonatot is el szerettem volna érni.
na akkor én szóval tartalak elöször is 3napra elmentünk Balatonra pihenni a barátainkkal,nagyon jó volt ,voltunk fürdeni Kerhidakustyán! nagyon szép,és jó a fürdő,most csütörtökön megint megyek csak Fűzfőre csak most a temetésre,Húsvétkor meg Albertirsára megyünk.
De megköszöntem ,nagyon jól esett ,hogy hiányoltál
online game powa
8 évig tanítottak németre egyetlen kukkot se értek meg belőle
3 év online game meg angol haverokkal való társalgás egész elfogadhatóvá tette az angolomat pedig csak önképzés volt...
igaz néha nem kicsit durva nyelvtani szerkezeteket kreálok dehát azt nem tudtam lelesni senkiről
En sajna nem tom milyen a nyelvvizsga
En ugy erkeztem erre a szent foldre,hogy nem sok mindent ertettem meg az elejen
Es tul sokat nem is valtozott a nyelvtudasom na ok egy kicsit jobb
de vmi moto gondolom kinti motorosbolt neve