Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szörnyen néz ki az a légszürő Én nem kimosnám hanem kidobnám
Csak figyelek, de még nem cseréltem légszűrőt. Bár megnéztem és már elég koszos, majd áprilisban lesz ébresztő
Apukám nem volt itthon, mert ő villanyszerelő, és dolgozik, így a szerszámai is nála vannak. 1 kulcsot kértem tőle, amivel leszedem a tankot, de még kellett pár cucc és a műhelyébe ezt találtam, ami jó lett.

amúgyis inkább a kérdésre reagálj.
Jók a kulcsaid .
Na megjöttem... A tankal meggyűlt a bajom, mert nem elég hogy nem tudtam semmivel sem kitámasztani, de az alsó része is fixen van, amit ha leszedek, csak leemelni tudom... Így emberes volt a melóó, valaki tartotta a tankot, én meg kikaptam gyorsan a szűrőt, házastúl mindenestül.

Már szárad a cucc, tiszta ratyi volt...

Viszont felmerült bennem a kérdés. Mintha olajos lenne a szűr, vagyis a szivas... volt itthon egy minimális mennyiségű benzin, mert épp 1 hete fogyott el a benzin a kannából. És azt rácsepegtettem és láss csodát, egyből megtisztúlt az olajtól. És a kérdés. Szerintetek, érdemes az olajat róla leszedni, mert akkor lemegyek a benzinkútra. vagy az nem oszt nem szoroz rajta semmit...
Üdv Mindenkinek!

Frenky, egy közelebbi képet nem tudnál csinálni a dobról? Sérülés? Hogy van felfogatva a dob a lábtartóhoz? Jah és az összekötő cső, az egyben van a dobbal, gondolom nem. Egyenlőre ennyi a kérdésem.

Satillus... Nos igen, ez eléggé okos megoldás. Nekem amúgyis van tanktáskám, és térképes izém is a tetején, Az lettvolna az első dolog amit kipróbáltam volna, de gyakorlatban hogyan fest, még nem tom.

Ma délután úgy döntöttem, mivel beköszöntött a rossz idő, lekapom a tankot, meglesem milyen állapotban van alatta a dologok, törölgetek picit, meg a légszűrőt kitiszítom, kimosom...
az nem baj ha van benne ezüst az megy a mocihoz
ja egyebkent most neztem,nem teljesen olyan mint a kepen...van benne kis ezust is..de nekem bejon
Pont most erkezett meg!
Huu az kemeny postakoltseg...az viszont teny hogy eleg meretes dobozba jott..
ja es egyebkent toluk rendeltem..bar en ebay-en talaltam..
a postakoltseg nekem is 7 font vol( igaz nem kellett fizetnem mert nehe kapok akcios kupont,amiert sokat vasarolok ebayrol)most 7.50 et kaptam..
lehet kesobb feldobom a cuccost hogy mutat,meg a rogzitest akarom megnezni
Viszont a tanktaskan meglepodtem..nagyobb mint gondoltam volna..bar az akkor sem kell..amim van joval nagyobb
basszus 23GBP a szállítás magyaroszágra azért az elég soknak tűnik
aha megtaláltam én is ebben a boltban 60GBP ~19000HUF te is itt találtad?
hehe jól is néz ki amit mi szeretnénk
angliában találtad a csomag rendszert vagy e-bay-en rendelted valahonnan?
Tegnap nezegettem itt angliaban gombakat,de semmi normalis.lehet hogy en is az allamokbol rendelek
Tech 7 a markaja a cuccnak....sosem hallottam megsem ismerem..
Egyebkent meg nem jott meg ,majd ha itt lesz felproszalom a gepre es megorokitem.
az ar szerintem is baratsagos...ket reszes oxford markajut neztem a boltba 65 L. volt kb 38 ezer...
ennek a ket oldali, csak 48 de osszesen viszont joval nagyobb.
Őszintén? Még fel sem fogtam igazán. Azt sem tudom hová nyúljak rajta. Fura a műszerfal és még alig mentem vele. Majd az első nagyobb túra után fogok virulni.
Szóval most inkább csak izgatott vagyok! Még jó, hogy így kifogtam a jó időt mi?
Na most azt tudni kell hogy abban a gombában már volt egy esés amit 30-40km/h között abszolváltam. Akkor az oldalidom szinte le sem ért, csak a matrica sérült.
Hiho!

Szép jó reggelt mindenkinek
Sattilus milyen márkájú a táskakészlet amit vettél? Nagyon tetszik meghát a túrázás engem is érdekel és ennyi pénzért egy olyan szet ingyen van...
Frenki tesvérem,motorosbol is kétféle létezik az eggyik aki elől repeszt a másik aki probálja utolérni
És álltalában aki lemarad azt hiszi hogy egy felnicsiktól majd gyorsabb lesz,pedig csak giccsesebb
Én járok Tatabányán hetente,ha akarod hozok neked ilyen felnicsikot,a pinkből(de mégegyszer mondom ettől ugyanugy lemaradsz mint eddig)tehát ne engem hibáztass ezért
Chris!
Most jutott eszembe...on-board..
en nagyon egyszeruen csinaltam...tanktaskaba kis parna es az atlatszo terkeptarto ala pont be tudtam szoritani a kamerat.pont fasza a magassag is,bar azzal lehet jatszani..
Bar en is meg csak proba vidit csinaltam..varom a jobb idot..talan holnap...bar eleg huvos lesz ,de legalabb nem esik
En is vasarolgattam!
El kell kezdeni felkeszulni a nyari turara...
Tegnap vettem ezt a 4 reszest...bar a tanktaska eleg gyer de az nekem ugy is van (eleg nagy)
Szerintem eleg baratsagos aron vettem..kb:21 000 ft.
Ja meg vettem uj kesztyut,ha megjon majd megmutatom (Richa)
Ja es a Kawa gyonyoru...gondolom nagyon orulsz neki...
Szep jo estet!
Meg kicsit el is faradtam a sok olvasasba eleg nagy termes jott ossze ma!
Elosszor is ..engem is erossen elgondolkoztatott a gomba kerdes..eddig ugy voltam hogy ugyis csak akkor kell ha kis sebessegnel ,vagy allo helzetben borulok...de a gixxeres kep magaert beszel
köszike neked is szió
Kéz csók
szia-mia itt vagyok! előkerültem köszönöm ,hogy hiányoltál ,ez jól esett