azért ezt elég kemény anyaból csinálják, annyira csak nem kopik... de ez sok mindentől függ... sebesség felület. Delrin ből készülnek ezek, ami tudtommal elég kemény anyag.
A gombára... Ha kilóg akkor az a baj, ha meg nem annyira akkor meg az. Csatlakozom az elöttem szólókhoz, hogy mindegy ha már a kavicsban kötsz ki,de legalább nem törik az elem talán. De hétvégén néztem pár motort gombával és a rövidebb szerintem az eltejettebb. Ha már nagyot veszel akkor használd is ki pl. egykerék közbe oda állsz fel. Mókus is tuti ezt csinálná. Nyomhatod a Stuntot!
Királyság. Akkor megvan a megtévesztő rendőrünk. Amúgy is olyan ...ék a magyar rendvédelmisek (elörre is elnézést, ...bakker mit kapok én ezért ) , hogy ha igazoltatnád és megbüntetnéd őket akkor a helyszínen fizetnének. De ez így van rendjén.
pályára is akkorát amekkorát utcára... de mondjuk nem tőlem kérdezted.
A kérdés az hogy pályán legrosszabb esetben is belekerülsz a kavicságyba, ha jól tom ott akármilyen gomba van, kap az idom. A gomba eldőlés, vagy sima úton való problémák esetén jön jól.
Oksa rendben. Persze ez így jobb megoldás. Lényeg, hogy jól jöjjön ki a dolog. A baj szerintem csak az , hogy a postaköltség nem rajtuk múlik hanem a postákon. Ami 20$ volt asszem Hungarybe.
Bár ha kiszámoljuk az sem vészes mert eloszlik és még így is bentebb van mindenki az itthoni árakhoz képest. Amindek örülhetünk .
A rendeléssel kapcsán. A héten legkéssőbb vasárnapig összeírjuk a rendelési listát. Akkor Gabival írunk a boltnak, hogy itt a cucc mennyi lenne, és akkor megadunk 2 címet, ha rajtad keresztül lenne a dolog, meg ha esetleg ide magyarországra jönne a cucc mennyi lenne. Megkapjuk a választ, akkor én kiszámolom kinek véglegesen mennyibe fájna a dolog, s akkor eldöntjük hogy tovább. És mindenkitől aki rendel, egy visszajelzést kérünk, hogy akkor ennyiért kell e vagy vissza lép. így lesz korrekt mindenki számára....szerintem.
Látom megint kezdetek belehúzni a fórumba. Megint 2 oldalt kellett visszaolvasnom. Holnap megyek megint bankba drukkoljatok, hogy meglegyen a lé mert akkor már hétvégén növelem teljes értékűen a létszámot.
Gyűlik-gyűlik a bukógomba. Még jó, hogy nem valami nagy különben szarban lennénk az elhozatallal.
tesómmal már beszéltem amikor azt mondjuk, hogy jöhet akkor már klikkel is amire kell.
Guen kircsi a ruha,de a fényvisszaverős a felnyitható sisakkal viszi a prímet. Kapsz töllünk majd egy mágnesen kék villogót és meglessz a felvezetőnk egy nagyobb gurulásnál.
Helló mindenki!El bandi 2 féle ember létezik.egyikk aki teszi a dolgoka a másik +ábrándozik róla..... Te szerintem a másodikba tartozol A két kép reggel készült a garázsba csak, hogy legyen mire csorgatni a nyálad
Okke... megnyugodtam! Géppel akkor minden rendben!
Akkor lábtartók. Én a sportosságra esküszöm, szerintem a fém lesz a nyerő... Gabi a feketére. Ez van emberek vagyunk, de akko mind a kettő. Végülis 2500 ft körül van. Nem egy húú de nagy kiadás. A gomba. Ha vissza lapozgatsz. Én foglalkoztam komolyabban ezzel a kérdéssel, olyannyira, hogy sablot is csináltam kaksi papírból, és arra jutottam, hogy akkora amekkorának kell lennie. Egy picit azért bízok a tervezőkben is, mert nem véleltlenül csak erre a típusra dobták ki, ha gond lenne, szerintem nem lenne ekkora méretben. Ez nem házi fabrikálású, hanem gyári cuccnak néz ki. Képek hátrébb...
Nos, én már mikor mondtam, hogy tali. Gondolok egyet, és ott vagyok Kaposváron! Csak, te eltüntél egy időre, és nem láttalak semerre.
Hungarocell lap, az alá pedig törülköző. Én eddig az összeset úgy csináltam. A törülközővel(bármilyen vastagabb anyag) könnyedén lehet a magasságot állítani.Csak jó sok szikszallag kell hozzá.
De jó lett volna egy gomba , amikor a párom álló helyben feldőlt a cattel
Viszont láttam egy haverom gombáját csúszás után , hát abból majdnem 1 inch simán elkopott
A kérdés az hogy pályán legrosszabb esetben is belekerülsz a kavicságyba, ha jól tom ott akármilyen gomba van, kap az idom. A gomba eldőlés, vagy sima úton való problémák esetén jön jól.
de azért megvárom kollega véleményétt
A Te véleményed is érdekelne gomba ügyben.Ezek szerint a 4-es kb 10 cm-es.
A naiív kérdésem Hozzád: Pályára milyen méretet ajánlanál?
Üdv:bm
Bár ha kiszámoljuk az sem vészes mert eloszlik és még így is bentebb van mindenki az itthoni árakhoz képest. Amindek örülhetünk .
A rendeléssel kapcsán. A héten legkéssőbb vasárnapig összeírjuk a rendelési listát. Akkor Gabival írunk a boltnak, hogy itt a cucc mennyi lenne, és akkor megadunk 2 címet, ha rajtad keresztül lenne a dolog, meg ha esetleg ide magyarországra jönne a cucc mennyi lenne. Megkapjuk a választ, akkor én kiszámolom kinek véglegesen mennyibe fájna a dolog, s akkor eldöntjük hogy tovább. És mindenkitől aki rendel, egy visszajelzést kérünk, hogy akkor ennyiért kell e vagy vissza lép. így lesz korrekt mindenki számára....szerintem.
Látom megint kezdetek belehúzni a fórumba. Megint 2 oldalt kellett visszaolvasnom. Holnap megyek megint bankba drukkoljatok, hogy meglegyen a lé mert akkor már hétvégén növelem teljes értékűen a létszámot.
Gyűlik-gyűlik a bukógomba. Még jó, hogy nem valami nagy különben szarban lennénk az elhozatallal.
tesómmal már beszéltem amikor azt mondjuk, hogy jöhet akkor már klikkel is amire kell.
Guen kircsi a ruha,de a fényvisszaverős a felnyitható sisakkal viszi a prímet. Kapsz töllünk majd egy mágnesen kék villogót és meglessz a felvezetőnk egy nagyobb gurulásnál.
a gombánál nem feltétlenül kell azt választani amit mi, ha megvan eldöntötted, akkor írd meg van rá 1 heted.
hát nem. Mondjuk ma még beiktattam egy gyors karikát, amíg lehetett. És megúsztam száárazon.
amúgy hány cm a 3 inches.
Még néhány finomítás és bevetésre kész vagyok.
A számom: 20-4261484
Bár ez a hidegfrot nem hiányzik...
Akkor lábtartók. Én a sportosságra esküszöm, szerintem a fém lesz a nyerő... Gabi a feketére. Ez van emberek vagyunk, de akko mind a kettő. Végülis 2500 ft körül van. Nem egy húú de nagy kiadás. A gomba. Ha vissza lapozgatsz. Én foglalkoztam komolyabban ezzel a kérdéssel, olyannyira, hogy sablot is csináltam kaksi papírból, és arra jutottam, hogy akkora amekkorának kell lennie. Egy picit azért bízok a tervezőkben is, mert nem véleltlenül csak erre a típusra dobták ki, ha gond lenne, szerintem nem lenne ekkora méretben. Ez nem házi fabrikálású, hanem gyári cuccnak néz ki. Képek hátrébb...
Nos, én már mikor mondtam, hogy tali. Gondolok egyet, és ott vagyok Kaposváron! Csak, te eltüntél egy időre, és nem láttalak semerre.