Úgy gondolom, és Gabival arra jutottunk, hogy a 2 hetes határidőt lerövidítjük 1 hétre, márc 23. 24:00 ig. Mert úgy gondoltuk, aki szeretne valamit rendelni, az már leadta a voksát valami mellett. Mivel akciós alaktrészekről van szó, és ismeretlen az akció időtartama, így még 1 hetet várunk.
Hello Mindenki!
Szokasos idoben jelentkezem.
Fasza a ruci,hat meg az ara
Tudja valaki mennyibe kerulnek otthon a KBC sisakok,mert nyaron nezelodtem de nem lattam sehol...igazabol csak kivancsisagbol kerdezem ,mert nekem az van
Ja ja a fehér.De még nem tudom, hogy milyet szeretnék. Ez mondjuk nagyon megtetszett. de találtam a neten egy suomy sisakot ami YZF festéssel van. Csak az a baj, hogy használt meg a méret sem jó. De az ötlet nem rossz!
Ja ja ja a sárkányosak voltak,de volt köztük egy fehér ami szintén nagyon zorall volt, bár egy kicsit csajos.
Asszem ezek már dupla d gyűrűs csattal vannak meg minden csak még nem futott be annyira.
marushin? azok a sárkányos festésűek voltak? mert ha igen azok baromi jól néznek ki
köcce nagy szerencsém volt vele
mi nem is mentünk ki csak bent bóklásztunk...havernak 650 dragstar van télen vette most vettünk hozzá rucit meg mindent... azért jó sok kört szaladgáltunk volt kint egy szlovák srác annál voltak nagyon jó cuccok csak magyarul nem tudott szerencsére angolul tudott valamennyire így megoldottuk. Bratyóm a shox-nál vett cordura rucit az is kirin néz ki szal nagy köteg pénzt otthagytunk ma...
Na hy all!
guen király a ruhád. Nyitástól kint voltam ma du.4 ig bakker. Mókusék jól nyomták a fighterkedést.
Hát ennyi embert egy helyen régen láttam. Nem lehetett menni rendesen. Sajnos én nem vettem semmit,de haverom bevásárolt rendesen... Sisakbeszélő, gatya occ-s sapka+kendő meg ilyenek.
Szép időnk volt ma így nem mosta el az esső az évadnyitót sem. Jó sok motoros volt mindenhol asszem aki ma motorozott nem győzött integetni mindenkinek.
Kinéztem egy Marushin sityakot lehet meg is veszem jöv héten. Elég jókat mondtak rolla és nem is vészes az ára. Neten találtam egy figurát aki 10-20k val olcsóbban adja mint a boltokban. KBC-i meg Marushinjai vannak.
Várom madj a rendelést és akkor majd intézem a gombákat.
hehe köcce
úgy kezdték hogy 189k ról 159k- ra, de mivel ez volt az utolsó darab így 99k ért adták
mákom volt vele, hogy pont méret, egyébként vettem egy gerincvédőt is mert nem volt náluk így nem tudtam hogy a ruha alá bemegy-e. körberohantam az egészet bátyámék meg takarták addig a ruhát nehogy elvigye valaki alig találtam méretemben de szerencsére megúsztam olcsón mert találtam egy normális méretűt 9k-ért így most abból kettő van... de sebaj
ruci vadállat :D nagyon tetszik nekem is
Ma is voltam a kiállításon... visszamentem, hogy vegyek motoremelő állványt amilyen Chrisnek van.
Nem volt... de vettem egy alpinstars bőrrucit 99k ért :D még akármire is jó lehet
valahogy majd a sípcsont védőt ki kell belőle műtenem mert focista vádlimon eléggé feszül a naci
Helló mindenki!Jó.cicázást mindenkinek!El poroldle az öreg bálnát aztán uccuneki.... Igazi csimmaavató nap szerintem.Széles utat és gumi fákat mindenkinek!
De az sem annyira króm, hanem olyan matt, csak fém színe szal értitek. És én arra gondoltam, mivel eccer úgyis lesz kipuff csere, akkor összekötő is, és akkor ott semmi sem lesz fekete...
jó ötlet ez az 1 hét
rendszám tábla tartót nem talált valaki azon az oldalon?