Kivancsi leszek ha elkeszul!
Boldog Nevnapot!
En most ertem haza mocizasbol...Ma sem izzadtam ..de legalabb ma nem fujt annyira a szel...mar varom a jobb idot,mert most kb olyan ido van mint decemberben...Na de az a lenyeg hogy nem esik
De remélem majd kollegai is tudha tesztelni a Nitrot, és ő is el tudja mondani milyen volt!
Ma eldöntöttem nem fogok semmit sem tanulni. Most keltem 11 körül. Délután lemosom a motort, gyönyörű idő van, megcuccolom a láncot. De előtte picit sablonozok is, azzal is haladjak. Már az oldalidom alsó részénél járok. Ha ez meglesz, utána már csak a másik oldalt kell megoldani, egy két javítást, mert sajna nem egyezik a két idom, de ha meglesz, már veszem is a tapéta matricát kivágom és felragasztom, és kéész is vagyok. és remélem...
Itt is nagyon széép időő van! szerintem egy tesztkarikára kipróbálom az új csimmát, milyen benne motorozni. úgy érzem jobb lesz, mint fater haver téli hótaposója
Egy kis on-board felvetelre gondoltam...kameraval..
mar csinaltam egy probat par hete,csak hogy lassam jo e a magassag,meg hogy milyen a kep,mert azt hittem tul sotet a plexi,de nem veszes
Most lepek egy kis mocizasra,egesz turheto idonek tunik,de majd menet kozben derul ugyis ki
Szep napot mindenkinek
Én is azt tudom mondani, mint Gabi! Aki amit szeretne írjuk össze, nem csak gombát rendelhetünk onnan, ha valakinek megtetszik valami, nyugodtan írja fel. Ha már mindenki leírta mit szeretne, rátérünk az anyagi dolgokra kiszámoljuk mit hogyan. S mennyi lenne a szállítás. Addig Hangyával is beszélünk, és a legjobb verziónál maradunk. Ha meegvan a végleges dolgok felírjuk ide a forumra, és ha mindenki azt mondta hogy "OK", aki rendelt, akkor elindítjuk a folyamatot. Hogy hogyan terjesszük szét az országban, ez már szerintem részlet kérdés, legyen itt szerintem.
Satillus: Hogyan rögzíted és mit rögzítesz (fényképező/kamera)
Jok a kepek!
Nekem is a nagy kedvencem ...es termeszetesen nekem is a regi,..valahogy az uj nem gyere be
Voltam ma gurulni,mert mer nagyon muszaly volt menni....egyszer-ketszer majdnem 45 fogban doltem az utra olyan szel volt...de szerencsemre csak az elso fel oraban ,utanna egy nagyon fasza kis falusi uton mentunk derekszogu kanyarokkal...ha kicsit jobb ido lesz kamerazok....eleg jo felvetelt csinal, es a hang is turheto...mar csak a jobb ido hianyzik
Nah bukógomba ügyben: Pontosan nem tudjuk még a szállítási költséget azt majd csak akkor tudom megmondani ha összeírtuk mit rendelünk(a csomag tömegét nézik ebből számítják ki a postaköltséget). Viszonyítás képpen Satillus rendelt ebből az üzletből és amerikából angliába 6font volt a postaköltség.
ezesetben legyen akár a duplája akkor is megéri mivel amennyien vagyunk annyi felé dobjuk a postaköltséget és akárhogy is számolom kb 1/4 árból van egy faxa bukógombád mintha magyarországon vennél...(mellékesen megjegyzem ilyet magyarországon nem kapsz hasonló kb 15k )
az hogy hozzád hogyan jut el? Nos akár egy Thundercates összeröffenés alkalmával is hozzájuthatsz, vagy sima belföldi postával, személy szerint az első verziónak jobban örülnék.
Az hogy Hangya kolléga tud-e segíteni nekünk a szállításban azt egyenlőre nem tudom, most utánanézek hátha van msn címe vagy valami mert akkor rákérdeznék
Ő közel lakik hozzám is kb 20 perc és szerintem simán benne lenne egy közös motorozásban ha meglesz neki a vas.
egyenlőre ennyi van. ha tudok többet írok/unk Chris is tevékenykedik a dologban
Bár a teljesség kedvéért meg kell jegyezzem, hogy így 2008-ra el kellene már felejteni azokat a ronda nagy indexeket! Meg a visszapillantó is lehetne szebb!
De mindezektől eltekintve, az összes jelenleg piacon lévő sportmoci közül én is ezt választanám!
Akkor ez most hogy lesz elhozva? Az USA-ból postán, vagy a sógornő hozza repülőn, és csak a Magyarországi postaköltség lesz a plusz? Vagy most hogy van?
So, kb. mennyiből jön ki míg elér hozzám Sopronba?
ui.: bocs, hogy ennyit akadékoskodok, de soha életemben nem rendeltem semmit a neten, nem hogy az USA-ból! És nem akarom azt, hogy ugyan kb 2.700 ft a gomba, de fizetek még 10.000-t mire megkapom!
Én szombaton megyek ki, tuti hogy 1000ember lesz. Chris jó lett a csimma!
Ez a Honda nagyon szép,de R6-koppintás szerintem.Minden esetre a Jappán csodák a legjobbak aztán az olaszok. De ha olasz akkor MV AGUSTA. Az is egy kemény gép,de egyenlőre elérhetetlen áron.
Én is hazaértem, és elértem célom, habár eléggé megrögződten kerestem a Sidi feliratot, kiállításon nem találtam. Ezért "mérgemben" elmentem a motorline ba és megvettem ott.
Összegezve, sajna nem sok kép készült, és az a kevés sem lett jó. Tehát a kiállításról. Jó volt, szép volt, sok volt. De ami volt bőrruha, sisak töménytelen mennyiségben. Kesztyü és csizma elszórva, és azok sem széles választékban... No és rengeteg motor, tehát van mit nézni, ha vizsont vásárolni szeretnél, oké, azt is lehet, de az előbb elhangzottak szerint. Egy valamit tudok, jövőre nem fogok elmenni rá.
És akkor zárásul pár kép. Csimmámról, Gabi csimmájáról, ahogy próbálkozik, majd sikeres felvétel utáni érdekes pillanatok. És a kedvenc képem, és egyben a szememben a kiállítás legszebb motorja. Sajna nem valami jó lett, de le is merült a fényképezőm, így nem tudtam ismételni. a Lényeg remélem kivehető.
28 ezer forint volt nem várok tőle csodát :D
ha két évig kihúzza akkor ámen
Egyébként mielőtt valakit akaratlanul is lebeszélnék a kiállításról:
Van azért ott választék csak pont amit mi kerestunk (sport csizma kb 50k -ért) abból nem nagyon akadt...
nagyon sok cordura és bőr ruha (1-2 részes) van de minket ezek pont nem érdekeltek
sisakból is van bőven (HJC ből szép választék jó áron)
Gumák is vannak bár én sose veszek újat tehát engem az sem mozgat...
Szóval bocsi kicsit elhamarkodottan mondtam azt hogy kicsi a választék. Igazábol csak nekem meg Chris-nek volt kicsi... de azért azt az 1000-1500-ft ot megéri ha rucit szeretnél
Csa
Jo a csizmad!Nekem is ilyen van csak fekete ezust..korabban raktam fel kepet amikor tema volt.
Gumma ?Szerintem olyasmi mint az osszes tobbi...husszu tavon kopik a kozepe..amugy nem volt vele semmi gond haver is szerette,utanna azert cserelte masra,mert a szervizbe ajanlottak a bt014-es,hogy annak jobban meg van csinalva a kozepe es nem kopik annyira...en nem igazan ertek hozza..hiszek az okosabbaknak...en is olyanra cserelem...mert haver utanna motort cserelt es az ujjon is 14-es van...es tenyleg nem kopott kockara,pedig par honap mulva cserelnie kell de egyenletesen kopott..
Amugy a szakertok azt mondjak jo gumik,csak kicsit tobb idot kell adni nekik a tokeletes melegedeshez
nem mondanám hogy nagyon nagy volt a választék legalábbis szerintem.
Igen átlag 10% van mindenen néhol 15% de annál többet nem láttam. Volt egy két jó ruci aránylag olcsón.. Monza kétrészes "púpos" versenyruha 116k fehérben--- szerintem baromi jól nézett ki...
Oo Satillus mielőtt elfelejtem rákérdeznél haverodnál milyen is volt az a bt021-es? Nekem most olyan van fent majd ha egyszer kész lesz a gép meg is nézem mit tud de azért hátha van valami hasznos..
futásteljesítmény tapadás vizen stb stb
nah megjártuk a kiállítást ....
láttunk már jobbat is most amikor felszerelést szerettünk volna minden tele volt motorokkal amikor még csak a motorok érdekeltek meg tele volt minden ruhákkal
én végülis vettem egy lábtyűt nitro félét 30k -ért egész jó Chris sajna nem talált magának megfelelőt mert nagyon kötötte az ebet a karóhoz a sidi vertigo-val így miután kisétálgattuk magunkat ő vette az irányt a motor line-hoz és megveszi ott... remélem sikerrel :D
Készült pár kép nem sok mert nem nagyon volt kedvem fényképelni...
Ott volt Talmácsi is..
majdnem vettem egy nagyon kiri kéztyűt is de aztán győzött a józan ész és nem vettem a 30 ezres csizma mellé egy 25ezres kesztyűt. Pedig kenguruból volt
mintha a kezemre öntötték volna... na mindegy
Boldog Nevnapot!
En most ertem haza mocizasbol...Ma sem izzadtam ..de legalabb ma nem fujt annyira a szel...mar varom a jobb idot,mert most kb olyan ido van mint decemberben...Na de az a lenyeg hogy nem esik