A gombán még merengek egy kicsit,mert kissé kredit vállságban vagyok.Próbálok munkahelyet váltani,egyépként köszi.Remélem mielőbb lesz egy közös cicás gurulás
Sajna nincs a haveromnak sem műanyagos ismerőse győrben...
de nézzétek csak mit találtam ezt ni ezek szerint mi nagyon jó áron vesszük a bukó gombát :D mondjuk ezt eddig is sejtettem...
Ha valaki talál valami használható markolatot linkelje be plss
Egy kisdarab letört az oldalidomomból.. és nagyon - csunya,,
nem tudok.. valakit ajánlani.. főleg győr fele.. aki vissza tudja ragasztani.. nekem a műanyagot.. vagy megragasztani az idomot. mert a pill. ragasztó nem fogta meg..
Köszi Hangya a felajánlást, szerintem mindenképp úgy jönnénk ki jobban ha ő intézné a szállítási dolgokat. Még 1x néhány gondolat. Nem csak gombát rendelhetünk, és még senki ne nézze a listát fixre. Azonba legyen azért egy határidő. Dúrván márc 14-15 van. A HATÁRIDŐ legkésőbbi pontja március vége 30. Ez még 2 hét. Addig még mindenki gondolkodhat, az is aki még nem iratkozott fel, de lassan kimerítjük a thundercatosok számát a forumon. bolt
Nah szép jó reggelt mindenkinek szépen süt a nap errefelé de azért még elég hideg van....
Ma ismételten felhívom a szerelőmet fejlemények után érddeklődve....
Hangya nem sikerült felvenned msn-re :D majd megpróbállak én felvenni.
Köszönöm a felajánlást (mármint a segítséget a szállításban) mindeki nevében
Na e-bayen itt megnéztem és 8 doli a shipinge a cuccnak. De ha jól értem akkor ha többet rendelsz 6.4$.
Szal osszatok szorozzatok és szóljatok,ha kellek!
Bakker...így, hogy elolvastam mit írtam rájöttem, hogy nagyon szarul fogalmazok és egy csomót szóismétlek. Elnézést,de fáradt is vagyok meg írni sem tudok!
De a kétkeréken gurulás megy... sőtt még az egykerék is! Ahoz pedig írni nem szükséges asszem...vagy hogy is van ez?!?!?!?!
Boldog névnapokat elösször is! Ne haragudjatok,de nem tudok nagyon napköben fórumozni mert nincsen semmi időm munka közben.Nagyon szívesen elintézem nektek a szállítást és csak annyiba fog kerülni amennyi onnan floridába pontosabban Clearwaterbe. E-bayen van fent egy-két ilyen kalkulátor és ott meg is tudjátok nézni a szállítási díjakat. Ha minden jól megy akor egy-két héten belül itt is lesz minden amit szeretnétek. Gabit felvettem msnre. Akinek van kérdése itt vagy msnenen nyugodtan megkereshet. hangya69@hotmail.com
A motoromról.Sajnos a cib elutasított, de még nem indokolta meg, hogy miért! De nem gáz jövő héten intézem máshonnan és ott már szerintem nem lesz gondom.Szereztem kezest úgy már szerintem sima liba az ügy. De ne szóljuk el a dolgokat mert lehet most is az volt a gond!
Na röviden ennyi. Ha megvan, hogy miből mennyit (bár látom a listát) és tudok segíteni akkor szóljatok és intézkedem (tesómmal megrendeltetem). Ha a sógornőm nem is jön errefelé valamelyik másik kolléganője biztos jön errefelé szal a cucc, ha floridába eljut akkor ide is biztosan.
Évadnyitó...Sajnos oda én nem tudok elmenni szerintem,de egy közös Thunderes gurulásban minden képpen benne vagyok csak legyen már meg!
Ui: bocsi a hosszú sorokért,de be kellett pótolnom a lemaradásomat!
Úgy gondoltuk, hogy gomba ügybe rendelünk külföldről csoportosan egy boltból, de leszögezem, ha valakinek nem csak gomba kell, írja fel a listára (másolja ki a jelenlegi listát és írja hozzá a saját rendelését), ésa többihez csapjuk! Tehát NEM CSAK gombát rendelhetünk. A másik dolog. Ez ha valakiben az a kérdés merül fel, mennyibe fog ez fájni, mikorra lesz itt meg ilyenek, és ezért gondolja azt hogy nem rendel semmit, NE legyen benne ilyen érzés. Mert, ha megvan a lista utána tudjuk csak kiszámolni hogy mennyibe fog fájni a szállítás, és mikorra lesz itt. Ami azt jelenti, ha megvannak az értékek, MINDEN embert aki feliratkozott, újra megkérdezünk, hogy KELL E neki, ennyiért, ami már végösszeg lesz! Tehát, ez nem végleges később KI LEHET SZÁLLNI ha nem tetszik.
Kérdés, már csak fekete, vagy krom legyen... link úgy érzem 2500 ft ot megér a dolog.