Csa mindenkinek.
Utanna neztem a lampanak...kicsit en is keresgeltem...a multkor ugyanis volt konkretan cat-hez
most ezt talaltam http://stores.ebay.co.uk/moto-...
Hello mindenkinek.Az lenne a kérdésem hogy erről a motorról tudtok-e valamit,mert gondolkozom rajta hogy megveszem.Eleje sérült volt,teló valószinüleg cserélt,vázon nem látni sérülést,hütő horpadt.Streetfighter stilusura szeretném megcsinálni,mert igy elég ronda.Tipushibák vannak amire különössen figyelni kéne?
uristen nem semmi,itt is volt ,sötéttség ,párom is elment a kutyával sétálni még gyönyörü nap sütés és úgy jött haza mint aki sz,,,,ázott és szegény kutya is
volt oldal szél is rendesen! de mondom nagy talány volt menjünk e vagy sem, mert eléggé borult az ég... de dél fele indultunk és arra nem volt gond szerencsére... de keresek pár képet milyen felhőzet volt.
kösziii... közös véleménnyel mindeki aszongya a legjobb dolog a képen, apu téli surranója, vagyis hótaposója, ami rajtam van. min1, elvielg hamarosan már meglesz a sidim.
a vidik jöhetnek! akárcsak Frenkyéjéről, mert ha jól láttam azon sem gyári van
szióka kedves fiam!
Örülök ,hogy jól vagy! lányom is írja a szakdolit+anyag gyűjtés,csak a neten veszekszünk állandóan.
mi jól vagyunk ,már alakul a mühelyem is lassan kész lesz,azt beindulhat a munka.
remélem bejön a kozmetika a lánynak!
Azt értem, hogy gyári a faridom amibe bele lett tolva, csak azon gondolkodom, hogy mivel lett kitömve a hézag körülötte. Valami tuti van mert ha normális az illető akkor nem használná. Asszem egy ideig ez rejtély marad számomra.
Na mindegy majd kitalálom az enyémen , ha meglesz már végre. Utánna majd tudok én is okos lenni remélhetőleg.
Már már elkeseredve minden reménytől megvállva dolgoztam ma reggel apuval, mikor dél körül megcsillant a remééény. És iigeeeen! Motoroztam egész déélután. De így sem volt annyira nyugodt mert a felhőzet széle pont felettünk volt, így csak imátkozni tudtunk ne délre forduljon. Hát nem úgy tett.
Tegnap meccs volt (kézilabdázom) és nyertünk. Izgalmas volt.
Holnap meek vissza kanizsára, befejezni a szakdolgozati program fejlesztést, amit a héten ott be szeretnék fejezni, ha az meglenne akkor teljes gőzzel angolozok majd az áprilisom a szakdolgozat dokumentálásával telne.
nem tom hogy szélességre akkora e, de amint látszik igen, viszont magasságra látszik hogy nem igazodik a lámpához, vagyis ovális alakú a forma amibe belemegy. Ez gyári faridom... tuti!
Hááát én tuti, hogy vak vagyok. Persze elismerem, hogy nem ismerem annyira a cateket amennyire te.
De az ovális hátsó lámpa helyére ilyen simán bemenne az r6 lápája?
Hát ha ez így van akkor megvan mit lopok le tesóm motorjáról! Minden esetre ez tetszik eddig a legjobban.
Ez egy sima hátsó lámpa amit az eredeti helyére tettek fel, és azért nincs színre fújva, mert az gyári!
Az undertail olyan faridom alsó része, gyakorlatilag sárhányója, ami el vannak tüntetve a gyári sárhányók, és a nagy indexek, helyettük picik vannak és csak egy renszámtábla van ott
Utanna neztem a lampanak...kicsit en is keresgeltem...a multkor ugyanis volt konkretan cat-hez
most ezt talaltam
http://stores.ebay.co.uk/moto-...