Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire sötét te sem lehetsz.......
Hmm... csini az a nitro ÉS tetszik is, úgy érzem utána kell néznem ennek is.
Felesleges volt nicket regelni ehhez a kisregényhez, ha ennyire tökéletes vagy, akkor miért nem fogod fel, azt hogy ha valaki ezt akarja folytatni azt máshol tegye, vagyis huzzon innen! ! De úgy látszik ezt nem fogod fel... lassan írom hátha megérted.

NE ÍRJ TÖBBET IDE! Se zsepi, se zseby se semmilyen néven, ha nem vársz rá reakciót, akkor meg mi értelme volt, hogy megint beleböfögj, ne rotsd légyszives a topic szintjét, menj a barikhoz ott már megszokott az ilyen dolog, és talán el is nézik neked. Egy tuti az a topic sem a régi!

Remélem többször nem kell veled foglalkozni... és értesz a szóból! Ezer topic van e mellett ott bármikor bárhogy beleböföghetsz a beszélgetésekbe az ő dolguk, de ne itt tedd! !

Utolsó kérésem volt feléd. . . ha mást nem is, de ezt az egyet légyszives fogadd meg.
Hali!
Megint kesve...de azert en is mindig bele akarom utni az orrom a temaba...csak hat lekesek..
Csizma...itt a kep..17 ezer forint ...ebay...haver meg olcsobban vett..annak nem tudom a markajat..Ja az enyem nitron .ha nem latszik...nem a legnagyobb nev...de nekem jo
borruhat en is nezegetek..
Ja a csuszasgatlot nem en vettem hanem haver...csak en is kiprobaltam amikor vitt ,es szerintem is mukszik...bar nem akarom sokat probalgatni..nem szeressek hatul uldogelni
Hali! figyusz! a kioktatásból is kinőtem olvasni meg nem tudok bocsika!ja és írni se!
elöted az élet te még jó sokat olvassá,én meg már az életett élvezem ami elöted áll! helyesen vagy helytelenül az meg már mindegy!ez meg már az én dolgom
láttom milyen zür zavart okoztam , úgy látszik már itt se tudunk írni egymásnak ,hogy inkább békén hagylak,nem szeretném ha miatam veszekednél mással! látod most zsebynél én vagyok a soros.nem nyukszik mindig valakit megtalál ,pedig én soha nem bántok senkit,birom a poént de ez se jó!
neharagudj bocsi!
köszönöm! a szin tiszta igaszság!
De, ha jobban belegondolok az a leg ideálisabb választás mert van rajta jó kis "sisaktartó" és simán belefér a napi folyékony bundáskenyerem (infúzió).
Király lesz.
Néha feldugom magam a konnyektorra és megint go-go goooo.
ÁÁááá, ha már nem megy a lábemelés akkor van ilyen kis aksik 3-kerekű némelyik bevásárlócentrumba majd odamegyek túrára.
Az is lefog fárasztani,de rendesen. Tixtára olyan lesz mintha Mátrában döntögetnék 1 hétig egyfolytában.
naja... én is így gondolkodok. mondjuk nekem akkor lesz olyanom, ha már a lábamat nem tom átemelni a farok idomon.
De azért valld be, hogy nem mindennapi a kiröffentő. Bár nem hiszem, hogy egy yamaha olyan jól nézne ki vele vagy a hangja,de majd időssebb koromban amikor megereszkedik a hasam és én meg leereszkedem öreg Harleysnak vagy chopperesnek veszzek egy ilyet.
jajaa, olyat is láttam, de én mindenképp újat szeretnék...
Na azt vágom.De itt rengeteg az zsír új amit javarészt üzletek hirdetnek.De van ami 101-105 euro.
Tudom, hogy keresgetni kell őket és nem mindíg van,de próba cseresznye.
én már láttam ezt, hát nem tom...
Így kőő keresgetni: sidi vertigo

De konkrétan ezt találtam én: sidi vertigo fehér
Viszont amin beszartam majdnem amikor megláttam! ezt Igaz, hogy egy SV-n van rajta,de szerintem nagyon állat. Meg is kerestem e-bayen,de amilyen k...drága jó darabig nem lesz ilyenem.
Minden esetre szerintem állat ez a kidörrentő és érdemes megnézni.
Hát öazintén szólva nem tudom. Én kb.decemberben voltam a Duna plázában és akkor oda kivoltak téve 100 helyezzz 50-re a sisakok. Viszont a vertigora visszatérve én amit találtam ezeket
nekem más dolgok jöttek ki.Én csak annyit írtam a keresőbe, hogy sidi és görgettem lefele.
én 140 ért vettem az én Suomy mat, nem volt a tél folyamán akció, sőt azt mondták hogy annyiért árulják amennyiért kapják. Utánanéztem az én ruhámnak külföldöm erősem 200 körüli vagy feletti értékért volt kapható. Nem is haboztam megvettem az utolsó 52est, ami pont jó volt rám.
ezek szerint valóban megúszhattam volna olcsobban.. de most már kár rágodnom érte.. inkább alig várom. .már hogy előszedjem.. ki szeretném probálni. milyen is..
Utánanéztem ebay en új Sidi vertigo 175+20 euró átszámolva 49 ezer szállítással mindennel
Minden Berik 80 papír volt és több színből is volt minden lényeges méret. Cimbora 48-ast én meg kaptam egyből 54-est magamnak. Ne csüggedj, jó ruhát vettél csak ha körülnéztél volna itthon akkor a különbözetbe simán befért volna egy jó kesztyű vagy csizma is...

Kép: Én a felső sor 2. fajtát vettem, és tuti csak kicsit még didergős benne.
Széles utat!
A bukóról meg annyit, hogy kimentem a bécsi louisba.. és felprobáltam a legolcsobbtól a legdrágábbat.. mindent.. az ingyé van. és végül egy SCORPION EXO volt az amit a fejemre öntöttek.. az ami tökéletes volt.. meg is vettem..32-ért.. de pont tökéletes az elfuserált burámra.. nem mindig a legdrágább. vagy márkásabb a legjobb..
az én bukóim sem szüzek, itt ott karcosak, no nem azért mert ledobtam a földre, vagy végülis azért... csak én is mentem vele
Ja voltam én is a superzone-ban mert akartam egy shuomy sisakot karira és a 100k sisakok 50ért voltak.De nem volt lém.
Maradtam most az Agv S4-esnél ami megint csak 25k.Bár ezt még nem tudtam megvenni.Nem baj addig krossz bukó vagy egy kicsit törött shark. (nem én törtem meg)