Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom kit reagáljak le vagy kit ne, szívem szerint senkit nem szeretnék.

De komolyan, mint a parlamentbe... simán el lehetne menni érvek, magyarázatok = felesleges mellébeszélés. de nem lepődtem meg egy két hozzászóláson, hozták a forumájukat.

ez nem helyesírási verseny, hanem nyílt forum, ahol úgy ír az ember ahogy akar. Én is szoktam elírni, vagy rosszul írni dolgokat és, nem tílt ki senki semmiért. Ellenben a rossz modor, és az ilyen megnyilvánulások nem egy ember szemében ellenszenvet vált ki.

Aki osztja az itt elhagzott mellébeszéléseket annak ajánlom ezt. Ott megvitathatja az ilyen dolgokat, és nem fogják rossz néven venni. Itt viszont maradjunk meg a Motoroknál jelen esetben a Thundercat nél.

Köszönöm!
de jó neked.....

Yamaha YZF 600R Thundercat
nem, elvileg szerdától

Akkor most abbahagyhatod.....megyek enni.

(csak,hogy ne offoljak. )

téged üldözlek paranoid módon, az egészen más
Dolgozol már?

Hazudtááááál,reagálsz,nézed.
vissza is írtam... nem publikusan
oké,értem. akkor nem válaszolok rá.

ezekszerint megnézted azt,ami nem publikus.

Csak annyit fűznék hozzá az "intelligencia" kérdéséhez, hogy egy 20 éves fiatalember érthetően, értelmesen, a legkevésbé sem sértőn, ugyanakkor abszolút jogosan leírta a véleményét, melyet érvekkel is alátámasztott. Innentől kezdve no comment.
...és legyünk őszinték: nem egy-két helyesírási hibáról van szó, hanem érthetetlen, értelmetlen kommunikációról, nekem személy szerint idegzetem nincs sokszor megfejteni, hogy mi mit jelent...

Előre kérem, hogy erre most senki ne reagáljon, mert nem fogom nézegetni, csak nem érzem jogosnak, hogy olyan embernek ugrotok neki, aki a legkevésbé sem volt bunkó, mellesleg totál igaza van... és egy dologra szeretném felhívni a "feltörekvő nemzedék" figyelmét: ne az legyen menő, és ne arra verjük magunkat, hogy nem tudunk helyesen írni...
imátom a tündércicákat, eredetileg majdnem ilyet vettünk az RS helyett :)
rizsázni nagyon tudsz, és a helye itt felesleges, mert az ilyen esetekbe egyszeűbb lenne egy rövid tömör, de megbánó megnyilvánulás, és nem szét magyarázni a dolgokat. no meg ismerem a stílusod, egészen eddig csak páran kötöttek beléd , nem is értem miért. Mondjuk egy párszor én sem tudtam nem lereagálni a megjegyzéseidet, szal én is közéjük tartozom, de mégis megvagyok melletted.

no de no offing, legalább egy cicus képet csatolj, ha eyáltalán tudod mi az.
Szia Kedves Zsu!
Elnézésed kérem ha megbántottalak, természetesen nem ez volt a szándékom. De ezt már írtam, szóval reméltem hogy nem fogsz így felháborodni ezen az apróságon.
Ha ismernéd a hsz-eimet, láthattad volna hogy a megnyilvánulásom itt a fórumon, körülbelül az eddigi legkedvesebb, tapintatosabb és óvatosabb megfogalmazású kritika volt.
Nem kívántam ezzel a lelkedbe taposni, csak a véleményem mondtam el.
Azzal meg szerintem TE is egyetértesz, hogy a helyesírás igen fontos a mai világban, ahol a kommunikáció legalább 50%-a non-verbális úton megy végbe, és ennek nagy részét teszi ki az írott forma.
Azzal hogy a fórumba írsz, elfogadsz egy szabályrendszert, úgynevezett etikettet, és ennek sajnos íratlan része az is, ha feltűnően helytelenül írsz, valakinek biztos szúrni fogja a szemét.
Javaslom, ha időd engedi olvass sok művet a magyar/világ irodalomból, és ne háborogj azon ha valaki építő jellegű megjegyzést tesz, mert jelen esetben én is csak a javad akarom.
Az intelligencia hiányára utaló jelekről ne beszéljünk, maradjuk annyiban hogy támadás helyett inkább mosolyogj egyet az egészen, és próbálj meg egy picit odafigyelni. Hidd el számodra lesz öröm a fejlődés!
maradok tisztelettel,
Tyt
Satillus:
Igen kb annyiért láttam én is, 600-700 ft a kulcs és 1200 körül a szállítás Ez akkor érné meg ha legalább 10 kulcsot rendelnék. De kössze hogyutánanéztél, én folytatom a keresést, hátha európai országokból is tudnék szerezni.

Guenbaba:
Jó lett a vidi én nyomtam rá egy 5öst, nekem is dettó ilyen hangom van, jó lenne egy cső rá, de ez majd csak a nyáron talán, vagy majd ősszel, de remélem minél előbb sort keríthetek rá. Jah és nem Satillus nem szeretne vidit csinálni, hanem Bigrip83.

Zsu:):
Nyugee, én veled vagyok, még ha nem is csípi a szememet, valami, meg amúgyis én sem tok helyesen írni.

és végül, de nem utolsó sorban: PDdtcd5000 Nyugodságvan, lehet kicsit offoltunk, de legalább volt valami élet. Mert a cicus tulajok csak nagyon ritkán írnak.
Csa !
Szep a geped!De a Martin dob nem nekem van...Nekem carbon can co..van ..es van is rola osszehasonlito video..Keszulok csinalni masikat is...lehet,hogy a heten lesz is valami
Ez már off topic. Maradjunk a Thundercatnál.
hát nem is tudom?
neked csípí?
Kinek csípi a szemét?
szia!tegnap nem volt kedvem vissza írni ,mert nem volt jó kedvem ,igaz ma sincs DE
Kedves ! Tyt igaz a fiam lehetnél ,a lányom is ennyi idös mint te DE KÉRDEZLEK ÉN TÉGED ,HONNAN TUDOD ,HOGY ÉN EGY KOMOLY NŐ VAGYOK ,ÉS HA NEM ,MÁR PEDIG NEM! A SZARUL JÖN LE MEG OLVASD VÉGIG MINDEGYIK TOPIKOT ,HOGY KI HOGY ÍR ,ÉS AZTÁN ÍRJ NEKEM ILYENEKET! ÚGY LÁTSZIK ,,ITT LÁTSZIK MILYEN FIATAL VAGY MÉG AZ ÉLETHEZ ,ILYENEKET NEM SZOKTAK LEÍRNI INTELIGENCIÁBÓL SE! BOCS!
HONNAN TUDOD ,HOGY ÉN MILYEN NŐ VAGYOK,LEHET ,HOGY KISEGITŐ ISKOLÁBA JÁRTAM ,MERT BETEG VAGYOK ,ÉS AKKOR IS BEÍRSZ ILYEN DOLGOKAT! EZ NEM SZÉP TÖLED EBBŐL KEDVES OKOLJÁL,NEM MINDENKI ÍRHAT HELYESSSSSEN!
DE ATToL MÉG LEVELEZHETEK Chrisel!Ő NEKI NEM CSIPI A SZEMÉT MINT NEKED KEDVESEM ,HOGY KI HOGY ÍR!
Hiho!

Köcce igyekszem
én néztem a videót,végre valami értelmes motor ezen az oldalon
hiho!

Raktam fel videót :D.
Nem túl nagy szám de hátha Satillus is kedvet kap és végre meghallgathatjuk a Martin dobot hogy muzsikál :D. Az elejébe belebeszéltek így kerestem egy kis felvezető zenét, mondjuk a zene után lehet többre fogtok számítani de ne tegyétek :D 2 perce járt a motor nem akartam meg gyilkolni, csak azért indítottam be mert lusta voltam kitolni a garázsból a fényképezéshez
Hali Chris!
Most neztem ebay-en a kulcsot...!1800 forint korul van postakoltseggel egyutt...egyebkent nem tudom hol lehet meg beszerezni..gondolom a yamaha tud rendelni millio forintert jappannybol...
Ja es most kivetelesen nem 2 kor irok most kiscit kesobb fekszek le aludni
ok ..az igazsag ..mar aludtam..csak a nagysagos asszony most ment a repterre..haza lepett egy hetre szabadsag nekem is
vagy mi? min1... fáradt vok, hülye vok és helyesen sem tudok ííírni!