Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

satillus..

készülök ki angliába dolgozni, és erősen gonodolkodom, hogy kimegyek, feltérképezem a helyet, és nyárra kivinni a Thundercatet.-

te mit szólsz ehhez? megéri?
Nekem nagy tervem volt az undertail.Portugaliabol talaltam eleg olcson.Viszont ket fajta van nekik.az egyik amit te is emlitettel a ket kerek lampas(nekem az jon be)..a masik az egy, az eredetinel joval vekonyabb ovalis alku.Termeszetesen atlatszo.En meg mindig nagyon gondolkodok rajta.Csak azt is szinre kell fujni.meg nem tudom mennyire lenne latvanyos a rendszamtablatol.De nagyon gondolkodok.
az jó amúgy a szereló agárdi Fekete Zolinak hívják
Szia Gábor.Köszi a számot.Csókakői vagyok,Thunderace.Bordó-ezüst.
mamutfiú hova valósi vagy ? mien mocid van ?
amúgy itt a szám:0620 983 6940
Hogy őszinte legyek, nekem nem is tetszik ez az undertail, a két kör alakő lámpa miatt! Szerintem sokkal jobban nézne ki, ha egy szintelen (áttetsző) színű fekvő téglalap alakú lámpatest lenne a helyükön, pl. mint a CBR-eknél! Úgy sokkal szebb lenne!

De ez csak az én véleményem!

Ui.: Jut eszembe tud vki vmit Bubáról és az ő magyar nyelvű manual-járól?
Naja, de majd kitalálok valamit...

egy tuti én tartózkodok a dangerbiker től... az igazat megvallva el vannak picit szállva az árakkal, és én nem mennék oda.

egy tuti undertail szállítással 15 ezer ft ebay ről. +szinre kell fújni és lehet a hátsó lámpa és index nincs benne de én úgy érzem nem ér a plussz dolgok 65 ezre
jaja de sárga markolat nem van meg sima szürke is csak "universal" nem kimondottan YZF
ja ezt nézd meg szerintem überállat
markolatot és kormánysúlyt pedig itt is
találsz igaz ez sem YZF-es
ma ajánlották figyelmembe a totalbike-ról a motordoki egyik cikkét amiben egy kawa melegszik meg nyomja ki a vizet valószinűleg a hűtősapi miatt mert gyenge benne a rugó vagy nem illeszkedik a gumiperem. Ez az a cikk, érdekesség hátha valakinek egyszer hasonló hiba jelenne meg
Oké Gabi!

én is ezt a kettőt szoktam nézni... itt általában jó minőségi cuccok vannak, de ha gyári érték kellene akkor a yamaha harmatinál nézem meg ott fent vannak nem sok eltéréssel.

Pont ma néztem utána kék és piros YZF markolat van 5000 körül láttam kormányvég 3-5 ezerig terjed nekem is sárga kőőne mindenbőől, de a szürke is jó lenne
ja és szólíts guen-nek vagy gabinak mindkettő elfogadott
Hiho!

köcce Chris egyébként ez az üzlet tényleg kiri innen veszem meg a hengerfej tömítést ha kelleni fog :D itt 7ezer a yamahánál 12ezret mondtak rá a szelepfedél meg csak 4 vagy 5 ezer
Lehet veszek mocira való markolatot is YZF powa muhaha sárga fekete sajnos nincs a listában így lehet kék feketét veszek...
Termsz neked Guenbaba.. naja a szivacs izé az télleg nem valami jó.

Jah és ezen érdemes elnézelődgetni. biker-world itt mindent lehet találni adott típushoz... én ha ár után szeretnék nézni, mennyi körül mozog a dolog, ezt nézem meg. Vagy ha gyári yamaha, akkor a harmatinak az oldalált mert ott árak is vannak.
Szia bognargabor.A szerelőd számát meg tudnád adni?Karbiszinkron,szelepellenőrzés lenne.Köszi!
kinek "csini" a kormányvég?
Markolatot nekem is kell vennem mert a szivacs markolat életveszélyes...
Kesztyű nélkül még lehet érezni a gázt de kesztyűben nagyon pontatlan érzést ad olyan nyúlós lesz tőle a gáz mivel a szivacs vastag és megtekeredik....
csini a kormányvéged... én is gondolkodok rajta+markolaton
Hiho Frenky!
üdv!
Hello mindenkinek
nekem most olaj csere olajszűrö csere légszűrő csere karbi szinkron meg az a sz.....r fesz szabájzó van soron és lehet hétvégére el is készül
kb 1 órás meló... yamahásoknál 6000 ft nekem ezt mondták
nekem is csinálják most akarbiszinkront és ha kész és érdekel vkit tudok mondani sztem árat
én úgy vagyok vele... ott a szerelőt ahogy megismertem jól dolgozik, és végig néztem ahogy csinálja a dolgokat, én inkább rá bízom mint valaki ismeretlenre, de ez mondjuk attól is függ miért megyek.

mert csak olyanért viszem amit én nem tok megoldani.
woot frankón szakszervizbe hordod a gépet? szeretem a mocimat de tőlem ezt nem fogja megkapni. egyébként bár ne legyen igazam sokszor a kisebb műhelyek jobb munkát végeznek mint a szakszervizek (autó szerelői tapasztalat)
de ha neked jó tapasztalataid vannak akkor gg
egyébként van valamilyen előnyöd abból hogy oda hordod? értem ezalatt garancia, kedvezmény akármi
bónusz ingyen szelepállítás vagy csak nem ismersz megbízható szerelőt a környékeden
Hmm... akkor ez így már jobban hangzik. az árakkal én is tisztában vagyok, de remélhetőleg max egy karbi szinkor miatt kell ellátogatnom a yamahába.
hát még várom a szerelőm h szóljon h tudott e szerezni feszszabájzot de azért érdeklődöm máshol is h az árakkal tisztában legyek