Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen az elég messze lenne ehhet a szerelőhöz is utánfutón viszem a kicsikét pedig csak 20km-re van
Bognár Gábor: sikerült feszültésg szabályozót keríteni? Van esetleg egy celldömölki bontó is onnan is elpostázzák celldömölki motorbontó
a honlap elég gázos de van mail cím meg tel. szám is rajta azon érdeklődhetsz. Nekem boltos ismerősöm ajánlotta Ő sokszor vásárolt onnan (robogó szervízes) nekem azt mondta megbízható hely
mert én fejérmegyében lakom és itt van egy naon faxa szerelő de hát akkor az kiesik neked
hiho!

Bognár Gábor: Pest megyében lakom a fővárostól kb 45km-re kelet felé gödöllőtöl nem messze.

Chris: Ma beszéltem az ex-yamaha szervizes gyerekkel azt mondta hogy max fele árból kihozza mint a szervíz. merthát ugye kicsit gyorsabban is dolgozik nem olyan kényelmesen mint egy szakszervízben szokás és az óradíj is csak 3000ft nem 6000 mint a szakszervízben.
ismeri az utolsó csavarig a yamahákat mivel 12 évig dolgozott a yamahánál szerelőként.
Őt is elbizonytalanította a dolog hogy nem kipufogó szagú a hűtőben a víz úgyhogy kíváncsi is mi lehet szal hétfőn viszem el hozzá. Azt is mondta hogy nem sűrűn fordul elő hogy hengerfejesre hajtanak egy motort tehát nem biztos benne. remélem a legjobbakat(hátha bejön a vízpumpa elmélet)

Széles utat, napsütést mindenkinek akinek megy a moci
guenbaba meik megyében laksz?
köszi szépen
Hmm... kemény csoki lesz, egy tuti... pedig kívülről nagyon csini... de úgy látszik belülről más a kép

egy tuti, remélem minél olcsóbban megúszod a dolgot!
ja azt meg el is felejtettem hogy érdeklődés szinten felhívtam egy yamaha szervízt milyen árat mondanak
de a gyerek rögtön motor generált akart csinálni... mondom neki hogy mi kéne erre Ő : igen a hengerfej tömítés cseréhez kiszedik a blokkot(service manual szerint nem kell) ez kb 10-12 óra(6000ft/óra)
aztán leszedik a hengerfejet további 3-4 óra visszaszereléssel együtt hengerfej tömítés 12000ft
szerinte biztos hogy kell szelepfedél tömítés is 15000ft-ért valamint biztos hogy be kell állítani a szelepeket 2-3 óra mivel pogácsás azt is kell lehet cserélgetni 1200/db áron nos ugye van kb 20 óra munka legjobb esetben is meg kb 35000ft anyag na mondom nein danke
felhívta egy másik szerelőt azt mondta szelepállítással hengerfej síkolással 90 alatt maradunk ez már barátibb, de ma megtaláltam az ideális szerelőt mondjuk még nem beszéltem vele csak haverom ismeri de a yamahánál dolgozott szerelőként elég sokáig megvan neki az összes leírás célszerszám stb stb
kell ennél jobb? remélem az ár is versenyképes lesz
imádkozzatok érettem
hiho

Nos azért gondolom azt hogy hengerfejes mivel a hűtőben túl nagy a nyomás ezért a hűtőn lévő túlfolyón kinyomja a vizet, valamint a gumi cső ami a hűtőre megy meleg motornál nagyon kemény. Ami elbizonytalanít az az, hogy a hűtőben lévő víznek nincs kipufogó szaga pedig az jellemző tünete a hengerfej tömítés tönkremenetelének de a többi tünet passzol így marad ez.
Volt egy király vízpumpa hiba elméletem is de sajnos el kellett vetnem(egyik szemem sír a másik nevet)
a vízpumpa teszi a dolgát. egyébként köszi a leírásokat

Bognár Gábor: keress rá a lakihegyi motorbontóra ha nekik nincs akkor msn-en vagy mailen tudok küldeni egy telefonszámot amin még érdeklődhetsz hátha(lakihegyi bontó itt 20 ezer a fesz szabályzó)

hangya neked is köcce a leírást ez is hasznos
Hy all!

Nekem is van egy angol service manualom. Most töltöm fel a honalapomra nektek.
Servce Kb 10-15-perc és fent van. Találtok ott egy linket ami asszem egyértelmű lesz. Ha elakadtok esetleg akkor szóljatok és segítek!
most nézem... úgy látszik nem tetszett az atw seknek a 70 megás pdf az oldalon, így törölték... de nyugee megoldom, csak átmenetileg nem üzemel. havalaki eseteleg még nem tduta leszedni mindenképp jelezze.
miből gondolod a problémát? tünetek?
Buba... ha bescannelnéd és jpegbe elküldenéd nekem, én csinálnék pdf et belőle, meg akkor összecsinálom...

mellegesg engem is érdekelne.
jah és nem tud valaki vmi jó kis bontót?
ugyanis nekem meg fesz szabájzó kellene
engem is nagyon érdekelne
Szia Buba!

Engem nagyon érdekelne a magyar nyelvű leírás!
Meg tudjuk vhogy oldani, hogy elküld? Hány Mb?
E-mail -ben el tudnád küldeni?
hát ha van benne a hengerfej leszedéséről infó akkor megköszönném, bár amit Chris osztott meg velünk angol service manual-t az elég érthető mostmár csak szerszámaim nincsennnek így itthon semmiképpen sem fogok nekiállni de majd elválik a dolog
toltam :p
Szia!

Nekem megvan az user manual magyarul,mert hogy én a szalonból taltam ki annó :p
ha kell esetleg.....

Üdv:
Buba
pontosítok : Biztos hengerfejes a gép van valakinek pest környékén megbízható szerelő ismerőse vagy általa ismert műhely?
pff nagyon sírok...
lehet hengerfejes a gép
Bakker ma voltam a bankban,de nem adnak annyi lét amennyit szeretnék. Na sebaj akkor majd kezessel. Úúúú,de útálom ezt az országot ilyenkor.Legközelebb Milliárdokért megyek az mostanság mindenkinek könnyen megy és még vissza se kell fizetni.

Bocsi az offért.
igazán nincs mit... jó bütykölést mindenkinek.

én ma a sablonok készítésével voltam el, de még nem fejeztem be. Ha megleszek írány az üveges, ahonnan veszek tapéta matricát, amit kivágok és felragasztok. elég ütőős lesz... remélem
köcce Chris!

asszem sajna szükségem is lesz rá
chris köszi a linket