lol ez fogós kérdés... melyik évjáraté ? sok sok képet át kell nézegetni mindjárt nekiállok
persze, amint válaszolnak közzé teszem itt a fórumon vagy akár elküldhetem mailben is a lényeget
vagy ha netalán olyat írnak amit nem értek(bár azért megérteni meg szoktam mindent ) akkor bevágom ide és vki nagyobb tudású lefordítja mindenki nagy örömére
ja a kiállítással kapcsolatban meg még nem tudom szerintem megyek az első nap(szerda) meg utána lehet még péntek vagy szombat attól függ megéri-e csütörtökön szolgálatban leszek akkor biztos nem tudok menni
Az említett YZF-es bukógomba engem is nagyon érdekel!
Szal mindenképpen szólj, hogy mik a fejlemények!
Még egy kérdés: Az az R6-os hátsólámpa, amiről feltettem a képet, az hányas kiadású R6-os hátsó lámpája? Mert utána néznék egy bontóban, hogy mennyiért adják! (Nagyon tetszik ugyanis)
Aszódig? lol onnan kb 2km-re lakom --- kartal a következő település.
Ha kell olcsóm gumi akkor csak szólj világbajnok áron tudok használt gumikat és ha hajlandó vagy utazgatni érte csak szólj. de akár egy félutas találka is ok lehet
számít ez?
Én legalábbis nem sűrűn nézegetem a kilométer órát inkább a fordulatszám mérőt.
Vannak lábtartók is amik jól néznek ki szerintem. egyébként úgy kérdeztem hogy többen is rendelnénk hátha úgy egy nagy dobozba belefér a cuccunk és osztozunk a postaköltségen . mindenki jól jár. ha meg megvan akkor akár le is motorozok a cuccaiddal balcsira :D nem nagy út
na de ne szaladjak ennyire előre
nah levél elment remélem meg is értik mit szeretnék mert soha életemben nem tanultam angolul
nyelvtannal néhol küszködök
ja ugyanennek a boltnak van fehér számlap a km órához elég zora
Azért majd írd meg lécci, hogy ha válaszolnak mit hogyan, merta kár hogy is átszámolom 2700Ft ra jön ki csak a gomba+szállítás Eddíg én úgy voltam tavasszal tomtech 10en pár ezerért, de lehet akkor más lesz!
Lécci, ha van valami fejlemény, írd meg! Kössze!
A szervízbe, meg akkor leeht mégis megúszod olcsóbban! Szerintem mindenki jobban járna!
Chris itt találtam a bukógombát azt nem nagyon néztem hogy vajon lehet- e magyarországra rendelni... remélem igen
persze nekem minden attól függ mit mond ma a szerelő mert ugye a javításra szánt 100k akkor felszabadul muhaha még az is lehet hogy egy kidörrenőt is beújítok
ps: írtam nekik egy mailt hogy mi módon lehet megrendelni magyarországra remélem gyorsan válaszolnak
Én is meek motor kiállításra, és én is abban bízok, hogy ott találok egy jó kis csimmát (sidi vertigo) némi akcióóval. Te melyik nap mész?
én arra gondoltam, eltettem azt a r6os lámpás képet, hogy undertail, kör alakú lámpahellyel, ahova r6 lámpát ékelnénk be. na de úgy érzem ez még a jövő zenéje, egyenlőre én nem gondolkodok ilyenben
jah Satillus köcce a linket sokadjára csak sikerült beszúrni :D. Ezt én is megtaláltam csak nem tudom hogy ez jó e abba a backtailbe. mondjuk az egy oválosban az tetszik hogy benne van a lámpában az index akkor ledobnám az "MZ" indexeket hátulról is...
ha ma jól megy a szerelőnél akkor nagyon bevásárolok az ebay-en . meg a szatunától is rendelek egy plekót. aztán már csak egy kis lét kell félreraknom kéztyűre meg lábtyűre amit egyenlőre a motorshown tervezek megvenni. találtam bukógombát is hivatalos YZF-es felirattal fekete alapon fehérrel nagyon vadállat ahogy kinéz meg YZf-es fékfolyadék tartály kupakot is. Miért nincs magyarországon semmi ilyesmi?
A bukógomba ~12$ + szállítás ami kb egy ötöde annak ami magyarországon lenne. sírok
néha azt érzem rossz helyre születtem, vagy csak rossz időben?
nah ma viszem a szerelőhöz a gépet imádkozzatok értem...
ha minden igaz akkor a hengerfej hiba kilőve de azért nem akarom magam elbízni tegnap járattam elég sokat addig töltöttem bele a vizet amíg nyomta ki mindkét helyre öntöttem(hűtőbe meg a tartályba is) és láss csodát egy idő után már éppenhogy csak csöpögött utána meg semmi...
(lehet az elősző tulaj volt olyan malvin hogy leengedte a vizet aztán amikor visszatöltötte akkor nem légtelenítette le és én is voltam olyan malvin hogy erre nem gondoltam előbb?)szal nem akarom elkiabálni de lehet megúszom... mindenesetre elviszem legalább ránéz a szelephézagra meg biztos ami biztos egy karbiszinkron sose árt :D
most először meg is kell tankolnom világít az a fránya lámpa. remélem a kútig kibírja... nem örülnék neki ha tolni kellene
Ja es az index nincs benne...legalabbis a multkor vot bekapcsolt kep is...de van ebay-en olyan amiben benne van...de az az eredeti forma..Amugy itt nezhettek mas formaju lampakat..ha mas tetszik..azt meg majd kitalaljatok hogy lehet bejatszani
persze, amint válaszolnak közzé teszem itt a fórumon vagy akár elküldhetem mailben is a lényeget
vagy ha netalán olyat írnak amit nem értek(bár azért megérteni meg szoktam mindent ) akkor bevágom ide és vki nagyobb tudású lefordítja mindenki nagy örömére