Nah nekem is a két körlámpás verzió tetszik jobban de nem találtam hozzá se indexet se lámpát...
lehet béna vagyok meg a spanyol? nyelv sem az erősségem mindegy satillus küldenél egy linket hol találtad a lámpát? Kerestem abban a shop-ban ahol az undertail-t árulják de nem találtam
köcce
Az nagyon jó ár. Asszem a féyezést olcsón megtudnám oldani. De igen csinálhatnának más alakút is.
Pl 2008-as r6-é nagyon bejön de a 2004-es is komoly lenne. Az olyan mint a kerek csak kockában!
De végül is mindegy. Legyen meg és utánna már mindent okosban lehet intézni.
Egyébként az jutott eszembe, hogy mi van akkor ha egy optikai tuningosssal csináltatunk egyett üvegszálból? Elméletileg csak egy sablon kellene és utánna már lehe sorra gyártani egyénre szabottan.
Na asszem futok majd egy két kört ez ügyben mert lehet , hogy nem éri meg.
Nekem is a kereklampas tetszik jobban.Csak a multkor tema volt hogy miert nem csinalnak masmilyen formajut...A lampat nem adjak,de ennel a csavonal azt is meglehet venni egesz baratsagos aron.Nezd meg a boltjat es bizos mgtalalod.Amugy az undertail is jo aron van nala,mert mashol 100 font korul van fenyezes lampa nelkul.Ha jol amlekszem a lampa is kb 20 font korulvan nala...mashol 60 font
Nekem a másik Undertail jobban teccik amiben 2 kör lámpa van.De ha ezeket megrendeled akkor a lámpát is adják vagy azt még neked kell beszerezni?
Azt vágom, hogy fényezni kell meg ilyenek,de erre nem jöttem rá.
Hat akkor mindenfelekepp hozd ki a dragat.Bar ezt majd ugyis akkor derul mar ki amikor kint leszel lesz melo,szallas..kiderul tudod e tartani valami normalis helyen...mert az nem konnyu...En is havernal tartom.
Neked ezekszerint konnyebb dolgod lessz mint nekem majdnem 0 nyelvtudassal jottem ki
Na nekem is valami tapadósabb kellene.Bár új gummára nemhiszem , hogy marad lém ha átíratom meg ilyenek.
Lővök majd valami használtat. Na most ellépek egy időre mert most jön az accony Miskolcról és érte kell mennem Gödöllőre. Imádom az egyetemi időszakot kicsit egyedül is lehetek .
Na majd késöbb visszajövök. Köszi az infót!
Nocsak neked is eltört benne valami? Fogadom, hogy a tükörfűtés meg az elektronika!
Milyen gummaméretet ajánlotok hátsóra? Nem akarok pályára menni csak ucca meg egy kicsi kanyargás.
Királyság.A bikepicset éppen az elöbb nézegettem.
Na ez a tankolós szindróma ezek szerint nem csak nállam van!
Na de sebaj ilyennek is kell lennie.
Na most hívtam fel egy srácot aki árulja a motorját, ha megegyezünk akkor elhoozom jöv vagy utánnalevő héten. Annyi elvileg a baja, hogy eltörte valahogy a bal oldali tükrét és kell venni rá egyet meg le kell cserélni a hátsó gummát. Asszem ez nem olyan nagy beruházás. Persze lecserélem a szűrőt mind2-őt meg az olajat meg megnézetem milyen a motor belülről.Nehogy lerobbanjak vele valahol mert azt nem venném a szívemre.
Olyan kérdésem lenni, hogy nézegettem és nincs ugye benzinszintjelző a cateken,de van visszajelző lámpa. Amikor felvillan onnan még kb.mennyit lehet vele menni? Tom, hogy hülye kérdés,de érdekelne.Bár nem szeretnék így járni,de a kocsimban tudom, hogy még elmegyek vele 40km-t.
Előfordul néha, hogy elfelejtek tankolni. Ez van.
Érdekelne az undertail engem is. Tudnátok küldeni egy linket rolla? Ebayen nem találom csak r6 és r1-re.
Elörre is köszi!
Véégre hazaértem, így tudok reagálni az itt elhangzottakra.
Először is volt a téma az undertaill. Én is megtaláltam ebay en mind a kettő verziót, és az jutott eszembe, ugye ezek akkor mutatnak jól, ha a faridom annyira magasan van mint pl a plexi, tehát ilyen csucsos. Lásd pl zx 636 és társai. Szóval az jutott eszembe mi lenne ha megemelnék e mellé a seggét. Elvileg lehet, sőt kanyarban stabilabban is fog viselkedni állítólag, csak utána kell néznem mit merre meddig.
Aztán felnicsík. Nos igen, a fehér ütős lenne, pláne mert a motor alsó része fehér, így a felnicsík is fehérnek kellene lennie szerintem. Na és takarítás? Háát szerintem pár gixeres kollégát meg lehetne kérdezni mi a véleményük a fehér felnikről... Nekem van egy ilyen jó haverom, ő is súrólja nem picit, de én azt mondom, a fehér rendíkül jól néz kis, csak győzd türelemmel. Mellesleg takarításnál, ha nem is mosod le, de egy rongyal idönkét átörölgeted, nem lehet annyira vészes. Összegezve, én lehet belevágnék a fehér színbe, és nem érdekelne a sok kecmec már amennyi lenne vele.
(zárójelsen megjegyzem... a fehér idommal 100x több időt töltesz tisztiításra mind a felnicsík törlésére... szerintem, szal ez ne legyen mérvadó )
Gabor, azon hogy milyen legyen a felnicsíkod talán egy picit tudok majd segíteni. Én már megvettem az enyémet citromsárgát, de még nem került fel rá, ha az is meglesz lefotózom és megnézem. Elképzeléseim szerint ütőős lesz.
És végezetül.... Ezt a motort mindenkinek ajánlom, hisz erős motorjával sportosan is lehet közlekedni, viszont túrásabb az ülő pozíció, így a világból is ki lehet vele motoroni! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Bár annó mikor én megvettem ezt a motort, nem tudtam róla szinte semmit, és vakon vettem meg, mert nem néztem utána alaposan, de nem bántam meg, 5*os vételt vettem.
(zárójelesen megjegyzem, ha lecserélem akkor nem azért fogom lecserélni mert rossz, de én inkább sportosabb hajlam vagyok, és ha csere, akkor egy supersport gépet vennék, nem pedig túrasportot)
mindenképpen megyek kidolgozni.. csak még nem tudom mikor.. nem fogadok el akármilyen állást, ,nagyképüen mondva.. sorry.. de felsőfokon beszélem az angolt, megvárok egy jobb ajánlatot.. kimegyek. dolgozgatok.. és amint megjönnek a papírok.. akkor megprobálok szakmán belül elhelyezkedni. eza terv..
Ami a motort illeti.. jaj.. én annyira szeretem ezt a motort.. hogy nem tudok megválni tőle.. ennél jobb motor számomra nincs a piacon.. k..a kényelemes.. a szélvédelme. mesés.. és bivaly erő van benne..
Nehéz megvélni tőle..
Ja és szar a gyári adat.. menetem már vele.. 252 km/h-- is... és még ment volna feljebb is..
Amúgy én nem ajánlom a fehér felnicsíkot- az én pirosom is köszölödik a láncsprétől.. és gyakaran kell takarítani.. de fehéren a fekete foltok. áááá.. maradj a pirosnál... jobb az...
kár, hogy nincs színre fújva, úgy még jobban nézne ki