végülis ha jól tom a superzone forgalmazza, vagyis annyira gáz nem lehet. Legalábbis az én téli surranósomnál biztos jobb, ami rajtam van míg nem lesz meg a jó csizma
már ha volt a méretedbe és nem vitték el... általában ez a jellemző az utolsó kiárusításoknál.
én voltam a shoxba akciós bukóra, az utcán állt a sor. jah és szélsőséges méretekben volt pár darab. így nekem nincs jó kapcsolatom az ilyen vásárokból.
Mondjuk most nagy szerencsém van mert az egyik testvéremnek van egy kissé sérült,de javítható Spyke össze kapcsolható 2006-os bőr ruhája amit nekem ad és pont jó is rám,csak még bent van a biztosítóban a csúszás miatt és még nem adták vissza.
Örülnék, ha visszajönne mert akkor megúszok egy csomó lét. A baj csak az , hogy piros-szürke-és fehér szal a kék motor amit venni akarok nem teljesen passzol,de ez legyen a leg kevesebb!
Hmm... utánanézek ennek az ebay nek. már nézegettem, pl a nyeskulcsnál, meg a csizmát is néztem már ott, meg kipufogót, de még 1be sem vágtam bele, de akkor itt az ideje, és az a gondolat ha nem jó, eladom, elviszik, hizs sokkal olcsóbban jutok hozzá... ez tetszik.
én a német ebay t szoktam nézegetni, az van legközelebb, de végső megoldásnak marad az angol
Igen bejött a gondolatom. Néet ebayen a Vertigo új állapotban 103 Euro ami nagyon jó az itteni árakhoz.
Az egyetlen amiért ennél maradtam, hogy itthon annyi egy nonamebb csimma mint kint egy márkás nagyon jó mindőségü.
Nem felvágás miatt vagyok az efféle márkáknál, hanem ezek mentik meg esetlegesen az életem.A kicsit olcsóbbakban nem bízom. Persze én sem vagyok eleresztve anyagilag sajnos,de inkább várok és spórolok mint mindenki,de jó islegyen. De ez amugy mindenre vonatkozik nem csak a csimmákra.
Amúgy már fent van a motoron a hátsó ülésre egy csuszás gátló am úgy tünik hogy mükszik, asztráliából hozatva, meg vettem mini indexeket.. csak azok nem tetszenek nekem.. az meg usából jött.. mind az ebayenről..
Most meg nézek hátulra doboztartó.. és majd dobozt
Én is ugy csinálom az efféle shoppingolást, hogy itthon felpróbálom.De a legtöbb hirdetésnél van egy európai ill. világszintű mérettáblázat ahol levan írv, hogy hány cm a lábad akkor ebből ekkora csimma kell (43-44-45...).Nekem hál istennek eddig mindíg bevállt.De akkor sincs gond, ha nem mert felrakom valahova és ilyen áron pikk-pakk elviszik.
Tavaly ez csináltuk a Wakeboard cuccokkal is. Ami nem volt jó pár napon belül továbbadtuk és rendeltünk egy másikat. Személy szerint szinte mindenemet még majdhogy nem az alsógatáyimat is innen veszem annyira bevállt.
De azért reklámot nem akarok csinálni az e-baynek mert fizetni nem fizetnek érte,de azért egy próbát megér.
Esetleg, hogy ne amerikából kelljen rendelni nézzetek körbe a német e-bayen www.ebay.de vagy angolokná www.ebay.co.uk.
Innen talán gyorsabb a dolog. De nem tudom. Ezekről még nem rendeltem semmitsem.
Én ezeltőtt 2 hete bécsújhelyen vettem magamnak Berik 2 részes ruhát.. 122-ért.. itt az aprók forumon pedig használtat árulnak 160-ért.. Az e-bay-ről pedig 17-ért hozattam magamnak.. alig használt csizmát. ami pont passzol a feketés - szürkés ruhához..
Lehet sporolni rendesen .. csak utánna kell járni..
Az igazat megvallva, én vagyok a kételkedő ember megtestesítője. Semmit sem szeretek venni anélkül hogy nem próbáltam ki, nem néztem meg személyesen, mielőtt aszonta oké, ez kell nekem.
Hmmm. Én is úgyanilyet szeretnék... itthon 59900 ft +-1-2 ezer.
Én is nézegettem ebay ről, ahol 48ból kijön az új szállítással mindennel egyben, de az necces, hogy méretben hogy lesz jó, emrt nem tom előtte felpróbálni. Gondoltam azt, hogy itthon felbprálom, megnézem hányas méretű lenne a legjobb nekem és azt megrendelem külföldről csak hát az nem tom...
Nekem most érkezik a Sidi Vertigo csimmam e-bayről. 60 körül van itthon,de onnan eljön max 30-ból. Igaz nem vadonás új,de alig használt. Testvéreméknek volt ilyen és nagyon jónak mondja mindenki.
Baromi kényelmes.
Hétvégére már egész jó időt mondanak, remélem úgy is lesz.
Mindenki véégre kitolhatja a cicákat, és húzhat egy kövért neki. Satillust leszámítva, ő különcködik kint és akkor is húzza mikor mi nem. Nah min1, legalább miértünk is húzza.
Egy közösbe dobott kérdésem lenne. Kinek milyen csizmája van?
Hmm... jól hangzik. Szerintem már sokan vagyunk úgy hogy már elég ebből ami most van, és már tavaszodjon ki. Remélhetőleg hétvégétől javul majd az idő, aztán lassan márciuus.
csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ez az összetűzéstől NAGYON messze állt!
Szerintem mindenki teljesen kultúráltan fogalmazta meg a mondanivalóját. Ha azt hiszed hogy ez összetűzés volt, nézz be néha az RS topicba, na ott VAN összetűzés!
üdv
zseby drágát meg már réges rég le*rom. Nem jellemezném és nem is akarom megérteni amit ír, csak röviden annyit, hogy telhetetlen és minden topicba bele üti az orrát és osztja az észt, amire senki sem kíváncsi. Mondjuk ezt valahol megértem hisz akkora arca van, hogy nem fér el az adott topicokba és muszály! igen, ly jével terjeszkedni.
Ezzel lezártam, nem kívánom ezt tovább folytatni. Nem sok topic van ahol voltak ilyen összetűzések, és eddig ez a topic mentes volt ettől. Aki viszont késztetést érez arra hogy ezt folytassa, azt szépen kérem menjen innen!
Chris, ajánlom figyelmedbe a hozzászólásom, ott választ találsz a kérdéseidre :))) De tényleg, elolvastad? Mert mintha az agyad kizárta volna az információkat amiket leírtam :)
Zsebynek meg köszike, nem gondoltam valaha hogy Te fogsz engem valaha megvédeni :) Azért örülök hogy nem csak én vagyok helikopter! :)))))
Hy all!
Péntekóta nagy lett itt a kavarodás ahogy olvastam.De ehhez inkább nem fűzök semmit.
Lementem hétvégén Villányba egy kicsit iszogatni és közben bejártam Tornyát-Baranyát, olyan helyeken voltam, hogy néha azt hittem lemegyek a térképről.
Tegnap d.u indultam vissza,de gondoltam és rávettem a családot, hogy irány a Mecseknek Pécs felöl kicsit szerpentínezni. Na ebben a legszebb az volt, és egyben a legszomorúbb ,hogy mindezt a kocsimban ülve tettem meg,de hatalmas átélésekkel... mééég a kanyarokban is döntögettem a kormány mögött . Kicsit hülyének is néztek anyósék, de már megszokták.
Szép kis túra volt ( Villány-Pécs-nagyon sok kis falu-Kaposvár-Szárszó-Bp-Veresegyház), elhatároztam, hogy idén ezt megismétlem,de remélhetőleg már motorral.
Ha minden jól megy akkor a héten,de remélem jövőhéten már meglesz a Thundííí!
Gondoltam ezt megosztom veletek is. És talán volt benne egy kis "motorozás" is, ha másképpen nem is,de odaképzelhettük magunkat egy pillanatra (meleg időben nem ilyen szélben).
Na üdv mindenkinek!
Mert ha igen akkor valóban rossz üzletet csináltam. de nem hinném. mert 1 hónapig csak itthon nézegettem ruha után
kis indexek nekem is jól jönnének, de majd talán eccer ha marad némi pénzem rá.
én voltam a shoxba akciós bukóra, az utcán állt a sor. jah és szélsőséges méretekben volt pár darab. így nekem nincs jó kapcsolatom az ilyen vásárokból.
Örülnék, ha visszajönne mert akkor megúszok egy csomó lét. A baj csak az , hogy piros-szürke-és fehér szal a kék motor amit venni akarok nem teljesen passzol,de ez legyen a leg kevesebb!
én a német ebay t szoktam nézegetni, az van legközelebb, de végső megoldásnak marad az angol
Most vettem a Superzoneban Berik Titanium ruhát 80ezer magyar forintért...
Az egyetlen amiért ennél maradtam, hogy itthon annyi egy nonamebb csimma mint kint egy márkás nagyon jó mindőségü.
Nem felvágás miatt vagyok az efféle márkáknál, hanem ezek mentik meg esetlegesen az életem.A kicsit olcsóbbakban nem bízom. Persze én sem vagyok eleresztve anyagilag sajnos,de inkább várok és spórolok mint mindenki,de jó islegyen. De ez amugy mindenre vonatkozik nem csak a csimmákra.
Most meg nézek hátulra doboztartó.. és majd dobozt
Tavaly ez csináltuk a Wakeboard cuccokkal is. Ami nem volt jó pár napon belül továbbadtuk és rendeltünk egy másikat. Személy szerint szinte mindenemet még majdhogy nem az alsógatáyimat is innen veszem annyira bevállt.
De azért reklámot nem akarok csinálni az e-baynek mert fizetni nem fizetnek érte,de azért egy próbát megér.
Esetleg, hogy ne amerikából kelljen rendelni nézzetek körbe a német e-bayen www.ebay.de vagy angolokná www.ebay.co.uk.
Innen talán gyorsabb a dolog. De nem tudom. Ezekről még nem rendeltem semmitsem.
nekem egy kicsit szerényebb csimmám van de én meg vagyok vele elégedve Forma
Lehet sporolni rendesen .. csak utánna kell járni..
Én is nézegettem ebay ről, ahol 48ból kijön az új szállítással mindennel egyben, de az necces, hogy méretben hogy lesz jó, emrt nem tom előtte felpróbálni. Gondoltam azt, hogy itthon felbprálom, megnézem hányas méretű lenne a legjobb nekem és azt megrendelem külföldről csak hát az nem tom...
Baromi kényelmes.
Mindenki véégre kitolhatja a cicákat, és húzhat egy kövért neki. Satillust leszámítva, ő különcködik kint és akkor is húzza mikor mi nem. Nah min1, legalább miértünk is húzza.
Egy közösbe dobott kérdésem lenne. Kinek milyen csizmája van?
Kitartáás, most már nem tart sokáig.
Szerintem mindenki teljesen kultúráltan fogalmazta meg a mondanivalóját. Ha azt hiszed hogy ez összetűzés volt, nézz be néha az RS topicba, na ott VAN összetűzés!
üdv
zseby drágát meg már réges rég le*rom. Nem jellemezném és nem is akarom megérteni amit ír, csak röviden annyit, hogy telhetetlen és minden topicba bele üti az orrát és osztja az észt, amire senki sem kíváncsi. Mondjuk ezt valahol megértem hisz akkora arca van, hogy nem fér el az adott topicokba és muszály! igen, ly jével terjeszkedni.
Ezzel lezártam, nem kívánom ezt tovább folytatni. Nem sok topic van ahol voltak ilyen összetűzések, és eddig ez a topic mentes volt ettől. Aki viszont késztetést érez arra hogy ezt folytassa, azt szépen kérem menjen innen!
Zsebynek meg köszike, nem gondoltam valaha hogy Te fogsz engem valaha megvédeni :) Azért örülök hogy nem csak én vagyok helikopter! :)))))
Péntekóta nagy lett itt a kavarodás ahogy olvastam.De ehhez inkább nem fűzök semmit.
Lementem hétvégén Villányba egy kicsit iszogatni és közben bejártam Tornyát-Baranyát, olyan helyeken voltam, hogy néha azt hittem lemegyek a térképről.
Tegnap d.u indultam vissza,de gondoltam és rávettem a családot, hogy irány a Mecseknek Pécs felöl kicsit szerpentínezni. Na ebben a legszebb az volt, és egyben a legszomorúbb ,hogy mindezt a kocsimban ülve tettem meg,de hatalmas átélésekkel... mééég a kanyarokban is döntögettem a kormány mögött . Kicsit hülyének is néztek anyósék, de már megszokták.
Szép kis túra volt ( Villány-Pécs-nagyon sok kis falu-Kaposvár-Szárszó-Bp-Veresegyház), elhatároztam, hogy idén ezt megismétlem,de remélhetőleg már motorral.
Ha minden jól megy akkor a héten,de remélem jövőhéten már meglesz a Thundííí!
Gondoltam ezt megosztom veletek is. És talán volt benne egy kis "motorozás" is, ha másképpen nem is,de odaképzelhettük magunkat egy pillanatra (meleg időben nem ilyen szélben).
Na üdv mindenkinek!
Hangya