Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is brembo...en is azt hittem valami turpissag
Varjal?lehet kicsit keso van ..nem mukszik az agyam,de mirol mi a velemnyem az angliai munkarol vagy hogy nyaron kihoznad a motort,vagy mindketto Elosszor a motorkihozatal...egyertelmu jo dontes...hallottam mar tobban hoztak ki...meg ha szereted a gepet amugysem tudsz meglenni nelkule...nekem is az legnagyobb kikapcsolodas...lagjobb agymosas...bar nekem egyszerubb volt..mert otthon nem volt moci..ugyhogy itt kellett venni..ami abbol jobb olcsobb egyszerubb a utadot intezni...
Ha hozod gyere vele juliusban...ha minden osszejon akkor megyunk haza mocival..

Felnicsik?Szerintem a zold.....na ok komolyan...piros...bar a feher is tetszett,de az szarul mutat ha retkes...ami meg konnyen elofordul foleg a hatso felninel..
Én is a pirosra szavazok inkább.Bár megnézném mind2-ővel. Húúú ha már itt tartanék.
pirosra szavazok én is...

basszus mindig elfelejtem megkérdezni nektek is brembo a hátsó főfékhenger vagy az enyémen lett lecserélve?
Hát, ahogy nézem a piros lesz a nyerő, de azért még megvárom a többi sűrűn fórumozó Cat-es barátaim véleményét is (gondolok is Satillus-ra, Chris-re +...)
kicsit elálmosodtam megyek tentézni mielőbbi motorbirtoklást
igen én is valami hasonlóra gondoltam. Bár akkor a nemzetit veszem célba mert onnan milliárdokat lehet húzni. És ahogy a "tapasztalat" mutatja aki nagy lét húz megússza!
Harisnya már van, kicsit felszaladt.
De akkor már valami latexot is veszek.
ha mész a bankba és úgy gondolod van egy köcsönpisztolyom a harisnyát meg tépd le a csjodról
Bakker én nem akarok tökölni. Elfogadta a bank a pappírjaimat és amint visszaigazol megyek a mociért. Ha minden jól megy akkor jöv hét.
Drukkoljatok! És akkor most hullámozzun hhhUUUUUlllllllÁÁÁÁÁmmmmmm .
Remélem jó időtök lesz ezen a hétvégén. Legalább ti nektek legyen szerencsétek. Bár sajnos ahogy elnézem elég szar az idő. Itt most is esik.
hangya69,david21 ne sokat t...jetek sokat itt a szezon malacperselyt levágni oszt huzzad neki
david21

Kezdésnek itt egy link és még egy link.
Én is hasonló cipőben járok mint te sőtt...
De a tapasztalatokat majd a többiek. Egyébként ha visszaolvasol pár oldalt akkor minden infót megkapsz mert amikor én kérdeztem kiveséztük a dolgokat rendesen. Az tuti, ha Thundi-s leszel akkor a legjobb helyen vagy.

Sok sikert.
Mée egy strigula a pirosnak
Sztem is a piros a jobb!A fehér túl eröltetett!
egyedül tolod neki vagy viszed a csajod is?
Hali üdv mindenkinek
A következő lenne a kérdésem motor vásárláson gondolkodom többek közt 600as yzf is számitásba jöhet az ár kategoria 700-800ezer (minél fiatalabbat) ft körül sajna csak enyim lesz talán! a kérdésem h ennél a tipusnál mire kell oda figyelni vásárláskor ez lenne az első illyen mocim már volt 1 yamaha tt 600as endurom de más vizekre szeretnék evezni.
Inkább túrázásra +néha vadulásra,gyorsulásra keresek gépet ezért érdekelne h kényelmes-e az ülés pózició, mennyire és milyen idöközönként igényli a szervizelést, illetve h van e ebbe a tipusba olyan rossz tulajdonság amit Ti mint yzf tulajdodnosok nem szeretek benne.
Válaszotokat előre is köszi
Hello mindenki
hali
szerintem a piros vad naon
én is akarok tenni az enyémre csak még én sem tudom miet
Talán a fehér tényleg mutatósabb. Esetleg mit szólnál az ezüstszinhez,végülis a váz is ezüst szinü.
Hy all!
A képeket elnézegetve a fehér jobban érvényesül mert ugye fekete a felni és az alja is a mocinak.
De a piros is jól mutat. Asszem én sem tudnék nagyon dönteni.
Na megrajzoltam én is Paint-ben külön külön a pirosat és a fehéret!

Hát ez tök jó! Kösz a segítséget! Erre a rajzolós dologra nem is gondoltam! A "fotosop"-hoz nem értek , még soha az életbe nem volt vele dolgom!De paint-tel majd eljátszom egy kicsit!

Mégegyszer kösz az ötletet, meg a segítséget!

Várom a további szavazatokat!
Nah ne kövezzetek meg paintben kb 2 perc alatt hánytam össze csak hogy a nagyközönségnek megkönnyítsem a szavazást a pirosat a motorról vettem a fehér az "steril" paint szín azért olyan rikító mondjuk lehet a piros amit választasz az sem lesz ilyen élénk de ez kicsit segít elképzelni a dolgokat
kis darabon összekontároltam paint-ben a képed szerintem a piros jobban néz ki rajta. persze ez ízlés kérdése is
hiho!

ajánlom figyelmedbe a photosop-ot megrajzolod aztán kiválasztod melyik tetszik jobban
én így nem tudnám eldönteni
Hi!

A jövő héten szeretnék venni felnicsíkot a mocira, de nem tudom eldönteni, hogy pirosat, vagy fehéret vegyek?!
Nem segítenétek a döntésben?