Varjal?lehet kicsit keso van ..nem mukszik az agyam,de mirol mi a velemnyem az angliai munkarol vagy hogy nyaron kihoznad a motort,vagy mindketto Elosszor a motorkihozatal...egyertelmu jo dontes...hallottam mar tobban hoztak ki...meg ha szereted a gepet amugysem tudsz meglenni nelkule...nekem is az legnagyobb kikapcsolodas...lagjobb agymosas...bar nekem egyszerubb volt..mert otthon nem volt moci..ugyhogy itt kellett venni..ami abbol jobb olcsobb egyszerubb a utadot intezni...
Ha hozod gyere vele juliusban...ha minden osszejon akkor megyunk haza mocival..
Felnicsik?Szerintem a zold.....na ok komolyan...piros...bar a feher is tetszett,de az szarul mutat ha retkes...ami meg konnyen elofordul foleg a hatso felninel..
Hát, ahogy nézem a piros lesz a nyerő, de azért még megvárom a többi sűrűn fórumozó Cat-es barátaim véleményét is (gondolok is Satillus-ra, Chris-re +...)
igen én is valami hasonlóra gondoltam. Bár akkor a nemzetit veszem célba mert onnan milliárdokat lehet húzni. És ahogy a "tapasztalat" mutatja aki nagy lét húz megússza!
Harisnya már van, kicsit felszaladt.
De akkor már valami latexot is veszek.
Bakker én nem akarok tökölni. Elfogadta a bank a pappírjaimat és amint visszaigazol megyek a mociért. Ha minden jól megy akkor jöv hét.
Drukkoljatok! És akkor most hullámozzun hhhUUUUUlllllllÁÁÁÁÁmmmmmm .
Remélem jó időtök lesz ezen a hétvégén. Legalább ti nektek legyen szerencsétek. Bár sajnos ahogy elnézem elég szar az idő. Itt most is esik.
Kezdésnek itt egy link és még egy link.
Én is hasonló cipőben járok mint te sőtt...
De a tapasztalatokat majd a többiek. Egyébként ha visszaolvasol pár oldalt akkor minden infót megkapsz mert amikor én kérdeztem kiveséztük a dolgokat rendesen. Az tuti, ha Thundi-s leszel akkor a legjobb helyen vagy.
Hali üdv mindenkinek
A következő lenne a kérdésem motor vásárláson gondolkodom többek közt 600as yzf is számitásba jöhet az ár kategoria 700-800ezer (minél fiatalabbat) ft körül sajna csak enyim lesz talán! a kérdésem h ennél a tipusnál mire kell oda figyelni vásárláskor ez lenne az első illyen mocim már volt 1 yamaha tt 600as endurom de más vizekre szeretnék evezni.
Inkább túrázásra +néha vadulásra,gyorsulásra keresek gépet ezért érdekelne h kényelmes-e az ülés pózició, mennyire és milyen idöközönként igényli a szervizelést, illetve h van e ebbe a tipusba olyan rossz tulajdonság amit Ti mint yzf tulajdodnosok nem szeretek benne.
Válaszotokat előre is köszi
Hy all!
A képeket elnézegetve a fehér jobban érvényesül mert ugye fekete a felni és az alja is a mocinak.
De a piros is jól mutat. Asszem én sem tudnék nagyon dönteni.
Hát ez tök jó! Kösz a segítséget! Erre a rajzolós dologra nem is gondoltam! A "fotosop"-hoz nem értek , még soha az életbe nem volt vele dolgom!De paint-tel majd eljátszom egy kicsit!
Nah ne kövezzetek meg paintben kb 2 perc alatt hánytam össze csak hogy a nagyközönségnek megkönnyítsem a szavazást a pirosat a motorról vettem a fehér az "steril" paint szín azért olyan rikító mondjuk lehet a piros amit választasz az sem lesz ilyen élénk de ez kicsit segít elképzelni a dolgokat
Ha hozod gyere vele juliusban...ha minden osszejon akkor megyunk haza mocival..
Felnicsik?Szerintem a zold.....na ok komolyan...piros...bar a feher is tetszett,de az szarul mutat ha retkes...ami meg konnyen elofordul foleg a hatso felninel..
basszus mindig elfelejtem megkérdezni nektek is brembo a hátsó főfékhenger vagy az enyémen lett lecserélve?
Harisnya már van, kicsit felszaladt.
De akkor már valami latexot is veszek.
Drukkoljatok! És akkor most hullámozzun hhhUUUUUlllllllÁÁÁÁÁmmmmmm .
Remélem jó időtök lesz ezen a hétvégén. Legalább ti nektek legyen szerencsétek. Bár sajnos ahogy elnézem elég szar az idő. Itt most is esik.
Kezdésnek itt egy link és még egy link.
Én is hasonló cipőben járok mint te sőtt...
De a tapasztalatokat majd a többiek. Egyébként ha visszaolvasol pár oldalt akkor minden infót megkapsz mert amikor én kérdeztem kiveséztük a dolgokat rendesen. Az tuti, ha Thundi-s leszel akkor a legjobb helyen vagy.
Sok sikert.
A következő lenne a kérdésem motor vásárláson gondolkodom többek közt 600as yzf is számitásba jöhet az ár kategoria 700-800ezer (minél fiatalabbat) ft körül sajna csak enyim lesz talán! a kérdésem h ennél a tipusnál mire kell oda figyelni vásárláskor ez lenne az első illyen mocim már volt 1 yamaha tt 600as endurom de más vizekre szeretnék evezni.
Inkább túrázásra +néha vadulásra,gyorsulásra keresek gépet ezért érdekelne h kényelmes-e az ülés pózició, mennyire és milyen idöközönként igényli a szervizelést, illetve h van e ebbe a tipusba olyan rossz tulajdonság amit Ti mint yzf tulajdodnosok nem szeretek benne.
Válaszotokat előre is köszi
szerintem a piros vad naon
én is akarok tenni az enyémre csak még én sem tudom miet
A képeket elnézegetve a fehér jobban érvényesül mert ugye fekete a felni és az alja is a mocinak.
De a piros is jól mutat. Asszem én sem tudnék nagyon dönteni.
Hát ez tök jó! Kösz a segítséget! Erre a rajzolós dologra nem is gondoltam! A "fotosop"-hoz nem értek , még soha az életbe nem volt vele dolgom!De paint-tel majd eljátszom egy kicsit!
Mégegyszer kösz az ötletet, meg a segítséget!
Várom a további szavazatokat!
ajánlom figyelmedbe a photosop-ot megrajzolod aztán kiválasztod melyik tetszik jobban
én így nem tudnám eldönteni
A jövő héten szeretnék venni felnicsíkot a mocira, de nem tudom eldönteni, hogy pirosat, vagy fehéret vegyek?!
Nem segítenétek a döntésben?