Ez egészen egyszerű, nem itt kell feltölteni. Menj a video részlegbe és ott video feltöltése(persze be kell legyél jelentkezve) és ha feltöltötted akkor az adatlapodon meg fog jelenni kb 1 órán belül
Ennyi vidi után, amit megnéztem, erős késztetést érzek hogy, én is készítsek valami kis szösszenetet a cicáróól... de asszem megvárom míg fel lesz csinosítva és akkor utána én is készítek valamit szösszenetet
Itt is vannak dragabban,de telen elegge lemegy az ar.Na meg mindenkinek uj motorja van..a hasznal ar megy le...Legalabbis ezen a reszen ahol en lakok.Itt a jobb modu angolok elnek.Ami meg is latszik a kocsikon motorokan.Ebben a varosban is tvr szalon meg bentley szalon van,de szar..Ja meg azt furcsallom,hogy a motorosok nagyresze 35-40 ev koruli...nem sok fiatalt latok errefele.Viszont rengetegen motoroznak.
Visszaterve az arra..az enyem 1750 volt...de meg en is teli idoszakban vettem...akkor volt meg 1500 korul is...Nyaron meg 2300-kor..termeszetesen ugyanaz az evjarat...A 2000 utaniak valamivel dragabbak!
Ma ugy nez ki nem gurulok,var a melo!Holnap meg megint szabad vagyok ,de eso varhato Pedig valami hosszabb turat terveztem valahova tengerpartra..tolam nincs nnyira messze.
Azt hittem mekkora vagany vagyok,hogy motorozok,de a vegen lehet neked jobb idod volt...itt is no felho napsutes..de a seggem luka bederesedett...De azert elveztem
Haver ma eladta a regi hondajat,mert muszaly volt...eladas elott le akarta muszakiztatni,de nem ment at...kb 300 fontot kellett volna rakolteni...mar kb 500-at rakoltott...a tenyek:1900 volt..most 1500-ert otthagyta a szerviznek..egy kevesett bukott ...bar azert egy evig hasznalta..
Par honapja vette a gsx-r-t...az ugy nez ki jobb vasar volt
Chris, ott is lehet állítani (az anyát fel kell lazítani és utána széjjelebb tekerni), meg a karbiknál közvetlenül a felső bowden befogásánál. Viszont ha túl kicsi a holtjáték, akkor a rugó már nem tudja visszazárni a fojtószelepeket...
te .. mindkét izét kell állítani. de miért nem viszed be egy szervízve.. szerintem nincs olyan szerelőműhely..persze.. motoros. .aki 1 perc alatt ne állítaná be. .de amúgy már az első 5 méteren észre lehet venni, hogy nagy-é a holtjáték.. .nekem az a jó ha kissé érzékeny.. és az egyik szerelőnél pik-pak.. beállították.. semmi pénzért...
Na megjöttem a karikából... vééégre az év első kis gurulása, amit még élveztem is. Körülményekre való tekintettel 190nél állt meg 1x az órám. Ez volt a max, de a ma nem erről szólt, hanem hogy véégre élvezhettem picit a jobbacska időt. Aki teheti üljön fel, de hétvégére mégjobb időt mondanak.
Jah és egy kérdés: Elég nagy a holtjátékom a gázkaron, utánanéztem,kérdeztem, és elvileg ezzel lehet állítani, én próbáltam tekergetni, de igazából nem ment. Szerintetek *aszogassam még azt az izét, ezen kell állítani?
(bocsi a képek minőségéért, de telóval kattantottam )
Csa!
Ja nem nez ki rosszul,meg kenyelmes is.Annyi gondja van,hogy az hatso resznel,meg az elejen a fekete resz(ahol hajlik a lab) eleg sokat van igenybe veve, es oda mubort raktak a dragak ,tehat repedezik,bar ugy vagyok vele,ez legyen a legnagyobb baj...Meg ennyi penzert ne varjak nagyot...bar boltba is neztem ugyanezt,dupla aron volt..
Most megyek nagykepuskodni ugyanis sut a nap
majd személyesen megvitatjuk... egy tuti a gond nem velem van, de itt ezek után senki nem fog ezzel foglalkozni, bárki beírhat hisz nyílt forum, csak éppen séggel én le fogom sz*rni.
Ha igen en ugyis mindig kimaradok a melo mar csak ilyen!
Unalmasan telik a nap, ha nem tudok mit olvasni!
Amúgy igen, úgy kell... vidimenü, feltöltés és ennyi.
Ez egészen egyszerű, nem itt kell feltölteni. Menj a video részlegbe és ott video feltöltése(persze be kell legyél jelentkezve) és ha feltöltötted akkor az adatlapodon meg fog jelenni kb 1 órán belül
Visszaterve az arra..az enyem 1750 volt...de meg en is teli idoszakban vettem...akkor volt meg 1500 korul is...Nyaron meg 2300-kor..termeszetesen ugyanaz az evjarat...A 2000 utaniak valamivel dragabbak!
Ma ugy nez ki nem gurulok,var a melo!Holnap meg megint szabad vagyok ,de eso varhato Pedig valami hosszabb turat terveztem valahova tengerpartra..tolam nincs nnyira messze.
Én nagyon jót karikáztam, élveztem, és nem fáztam rajta.
Asszem már a vételi ár sem egy komoly dolog, legalábbis az itthoni viszonyokhoz tekintve, de ott úgy néz ki ez máshogy megy.
Haver ma eladta a regi hondajat,mert muszaly volt...eladas elott le akarta muszakiztatni,de nem ment at...kb 300 fontot kellett volna rakolteni...mar kb 500-at rakoltott...a tenyek:1900 volt..most 1500-ert otthagyta a szerviznek..egy kevesett bukott ...bar azert egy evig hasznalta..
Par honapja vette a gsx-r-t...az ugy nez ki jobb vasar volt
de köszi az infókat!
Szervizkönyved van hozzá?
amúgy már mikor megvettem ilyenvolt, csak lústa voltam állítani. tehát akko ott...
Jah és egy kérdés: Elég nagy a holtjátékom a gázkaron, utánanéztem,kérdeztem, és elvileg ezzel lehet állítani, én próbáltam tekergetni, de igazából nem ment. Szerintetek *aszogassam még azt az izét, ezen kell állítani?
(bocsi a képek minőségéért, de telóval kattantottam )
Tettem fel pár Cat-es videót, úgyis baromi kevés van fennt!
(ui.: Sopron: felhős idő, gyenge széllel, 10-11 fok; ergo én sajnos csak irigykedhetek!
Jó motorozást!)
Itt 100 ágra süt a nap sehol egy felhő pillanatnyi hőmérséklet 14 fok. Szélcsend...
Ergoo én is megyeeeeek!
Ja nem nez ki rosszul,meg kenyelmes is.Annyi gondja van,hogy az hatso resznel,meg az elejen a fekete resz(ahol hajlik a lab) eleg sokat van igenybe veve, es oda mubort raktak a dragak ,tehat repedezik,bar ugy vagyok vele,ez legyen a legnagyobb baj...Meg ennyi penzert ne varjak nagyot...bar boltba is neztem ugyanezt,dupla aron volt..
Most megyek nagykepuskodni ugyanis sut a nap
mindenki kitolhatja a kis gééépet