(tipp... jobb klikk, letöltés másként, ha nincs letöltőprogramod, mivel több megásak és ne nyissa meg exploler ablakma mert nagyon sokáig fog malmozni)
basszus irigyellek titeket srácok...
előre elterveztem merre fogok menni vasárnap erre vasárnap reggel 6:45-kor csörög a telefonom, berendeltek szolgálatba -nagyon happy voltam- délelőtt tűzcsapokat ellenőriztünk utána meg egész délután meg se álltunk volt 11 vonulásunk ezernyi motorost láttam erre még a "kedves" munkatársak is szivattak vele hogy nem hogy motorral mentem volna a káresetekhez meg hogy milyen faxa idő van miért nem megyek én is motorozni...
na de ma! remélem ma is hasonló idő lesz mert akkor tuti karistolok egy kört
Ja vissza nyalt a fagyi!Na de hozza vagyok szokva ehez a szivet gyonyorkodteto idojarashoz...csak az mergel,hogy delelott mindenki rangatta gazt az etterem elott...nekem meg a szivem fajt, de nagyon!
Annak még nincs itt az ideje, pláne mert túra gumma van a gépen. Majd ha huzamosabban lesz melegebb idő akkor megkapja a Supercorsa gummákat és akkor beszélhetünk erről.
most csak túrázgattunk.
Satillus... ez cumi
Gábór, a szerízköny 70 mega gondolkodok rajta hogy adom oda, de akkor msn en megbeszéljük.
Jo nektek!En benyeltem elegge!Egesz delelott ragyogo napsutes...3-kor befejeztem a melo...es egyuttal sotet felhok erkeztek a fejem fole na de nem riadtam vissza..elmentem a motorert...es az oninditoval egyutt az eso is mukodesbe indult...
Akartam ma kis felvetelt kesziteni....ami valamilyen sziten meg is lett...de csak arra jo hogy latom,a magassag is jo ,a hang is ,annyira nem is remeg be....de nem teszem fel mert talan 1 perces...es nagyjabol semmire sem jo!Csak proba volt,de a kozeljovoben csinalok naposabb, erdekesebb helyen felvetelt.
Innen bárki letöltheti a szükséges manualokat!
(tipp... jobb klikk, letöltés másként, ha nincs letöltőprogramod, mivel több megásak és ne nyissa meg exploler ablakma mert nagyon sokáig fog malmozni)