Na jól van megyek ledöglök mert holnap korán kelek. Megyek egy veterán motor kiállításra,de passz, hogy hova én csak megyek az árral.Valahol pest közelébe. Megnézek egy-két ekehúzót ami előlett tolva a sufniból.
Na jóccccakát mindenkinek!
az sem rossz mint az űrhajósoknak,csak ez egy kicsit másképpen lesz!
Ezt az ötletet szabadalmaztatni kell és dől majd a lé.De azt javaslom, hogy Afrika felé kell terjeszkedni különben télre radiátort kell beszerelni a seggünk alá.
Ezt mondom én is..... Szomorúúúú.Na de ez van.Majd lesz itt megint 50fok akkor meg majd mondjuk, hogy kicsit hűvösebb mert 200felett sem hűt a menetszél.De kifogom bírni..
én kb 2-3. osztályos korom óta kézilabdázok (általános), persze atlétiázltam is sokáig, aztán az elmaradt és jött a röplabda, de a kézilabda az örök. Egyesületbe kb 7-8 éve játszok. (NB II)
De elmondhatom, hogy soha egy csontom sem tört el, igaz ilyen apróbb problémák voltak, húzódások, boka stb... de jól vagyok, és szeretem csinálni.
Tényleg avétos a mai hszezés. Holnapra jó időt mondanak? Mert lehet, hogy mindenki mossa a gépét meg miegyéb és megy csapatni. Itt a március,de még mindíg befagy a seggem reggelente meg este.Remélem hamarosan elmúlik ez is és 20fok fölé emelkedik a lég meg az aszfalt is.
különben mi egy kézilabdás család vagyunk
én sokáig kézisztem,aztán öcsém még mindig ,és Timus is járt sokáig csak volt egy balesete a térde aztán abba hagyta
képzeld voltam tegnap elöször tornázni a lányaimmal hát ma mondjuk úgy dolgoztam mint aki be sz,,,,,,kérdezték is Zsuzsika nincs formába ,hát nincs!
De a lényeg ,hogy a csajaim nem arratak velem szégyent ők is ki döglöttek hát akkor én
Hát köszönöm az infot.Egyenlőre még nem tudom, hogy mi lesz a jó nekem,majd ha meglesz a gép és mentem pár kmet. Csak azt hittem, hogy van valami extra-hiper-szuper-spéci-különleges gummma.
E-téren még nem vagyok képben és ezért kérdezek. Tanulok a "nagyoktól"!
Örökzöld arany kérdés. Utcai gumi, de tapadjon is... Választhatsz... tapadás - élettartam közötti csíkon tudsz manőverezni, ez a két véglet. Én supercorsat vettem ez inkább tapadás felé van, dunlop d207 em volt ez inkább élettartam fele.
amúgy most azzal szórakozok, hogy vettem egy digitális km óra hőmérérő óra és egyéb ilyen hülyeségekkel rendelkező vezeték nélküli cuccot, egyetlen egy szépséghibája van, hogy max 99,9 km/h tud mutatni. Erről elfelejtettek tájékoztatni. nah min1, a lényeg amiért vette mhogy legyen óra kijelzés, meg max hőmérő.
Viszont arra gondoltam hogy úgy állítom be a kerék átmérőjét, hogy 10 el osztott szám legyen,tehát, 15,3 nál megek 153 at mondjuk kb re. Ha ezt meg tom oldani már nem faintos leszek, csak ugye ehhez játszogatni kell...
Na jóccccakát mindenkinek!