Délután szerelem a plekót, útána jön a kép majd.. Elég ütősen néz ki ezt már most elárulhatom.
Angol nyelvű szervízkönyvem van, sőőt, beszereztem egy másikat is, ami szintén szervízkönyv néven fut, csak a tényleges szereléseket írja le benne fényképekkel! Tehát nekem van 2 verzióm. Ha valakinek kell feltöltöm valahova és onnan le tudjátok szedni. Csak szóljon.
Megnéztem a martindobos cuccot. Ez szabad téren történt? Mert ha igen, a haver gixere adott ilyen hangot dob nélkül, legalábbis egyáltalán nem adta vissza a vidin ami ott volt. Ezt élőben fogom úgy érzem megnézni.
Persze hogy lehet tudni Szakacs vagyok...legalabbis itt ugy hivnak bar eredetileg semmi kozom a szakmahoz...de ez jott ossze...most masodszakacs szeruseg vagyok ....kozel all a vegzetsegemhez..autoszerelo,rendszerinformatikus
De amugy elvagyok....haverokkal melozok egyutt..Ja es persze hogy mosogatoskent kezdtem 3 es fel evvel ezelott
Nah újra itt vagyok ma karistoltam egy kört végre. Mondjuk csak településen belül óvatosban mivel még nincs biztosításom... de azért jól esett
Frenky üdvözlet a fórumon, szép a géped
Chris rakd már össze a gépet kíváncsi vagyok milyen lesz az új plekóval
Satillus egyébként mit dolgozol ha lehet tudni?
ps: van valakinek bridgestone battlax bt021-es gumival tapasztalata?
Üdv mindenkinek!
Beadom hétfőn a pappirokat a banknak, ha minden ok akkor 1-2 hét.
Hál istennek jó idő lett hétvégére aki teheti mennyen egy karikát vagy kettőt.Én is azt teszem,de csak gondolatban. Ha belefér akkor hármat.
Széles utat mindenkinek és kellemes hétvégét!
Na.. levetkőztettem.. a kicsi macskát.. lejött minden idom.. kicsit megtisztítottam. .és holnap felteszem a beépített indexeket.. ezek kb 1 cm-re emelkednek ki az idomból...
lesz majd kép.. no meg végre hang a martin dobról..
Ja most lattam,hogy milyen jokepeseggel aldott meg az Uristen...es csak kis meretben masoltam at...na de agyat em adhat nekem se senki
Ha nagyba akarjatok ..."viccek" topic..Szep napot
ezt most talaltam ebay-en
erdekessegkent megmutatom