Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akko má szereztünk neki is egy jóó napot!

Hátt őőő ebbe én bele tudnék kötni, nekem sincs nyelvizsgám és a szakdolgozatom elméleti háttere van meg, viszont maradt egy finom szigó, aki előrébb van az ő maga!
én nem cikiztelek, csak olyan szarul jön le amikor egy felnőtt komoly nő nem tud értelmesen írni, de ez persze mindenkire igaz! nem bántásnak szántam!
jó pihenést! :)
de bezzeg én
a lányom már nevet ezen
most jöttem meg a lányom,és olvasta ,hogy mit írtál ő is nagyon sajnál,és mondta ez ő elötte még áll,amin te túl vagy
veszek tőle leckét helyes írásból,és akkor nem fognak cikizni,mintha mindenki aki itt ír az jó irna helllyyyesen
inteligenciából...
akkor,együdt pihenünk
én ilyet intelengicából,nem írnék ki,mindegy ,hogy valaki fiatal ,vagy öreg ,nem lehet mindenki jó helyes író,
én is azt teszem... elég korán keltem.
köszike pihenek!
Akkor pihend ki magad!
szegény sajnálak hamar elment az idő
szia puszi! mert fekszem és az ágyból írok ! ezt nem írom le női dolgok! párom reggel az ügyeletre vitt én pihenem kell
köszike drága vagy!
Zsuu ezt még hozzáfűzném: "hiányzól a topikból!" aranyos vagy, de nyugodt lehetsz, rossz pénz nem vész el.
Köszi, télleg köszii, nem vagy senki! Ilyeneket ne is gondoljál, mert nem így van!

3 tanár, 3 tárgy, 1ikből kihúztam a tételt elmondtam hibátlanul, rajzokkal mindennel, majd aszonta akkor kérdezek valamit, olyat kérdezet amiről nem igazán volt lövésem sem, hisz még a tételsorokban sem volt benne. (összeadó áramkörök és megkérdezte a kivonót) de még órán annó sem tárgyaltuk, és akkor mondta sajnálja de így nem... 2est sem. Így a tételsor sem olyan ami teljes így sajnos nem tudok vele micsinálni, szólni sem mertem, mert akkor meg egy életre megjegyzi a fejem aztán télleg vége mindennek.

De azért a csajoknak meg az ivócimboráinak megadta.... min1 el akarom felejteni a dolgot és ebből összehozni valamit. Egyszer talán olyan kedvébe lesz hogy átenged.

És mint mondtam semmit nem jelent hogy jutottam idáig ha itt tesznek keresztbe, ez az utolsó megmérettetés záróvizsgán már olyan tárgycsoportok vannak amikkel nem igazán lehet gond.

Meg amúgyis én sosem paráztam, de ez azért egy elég kemény pofon volt, de mint mondtad fel kell állni és tovább menni! KÖSZÖNÖM!
apa holnap reggel megy vissza ma sajna dolgozom de utána 8 napig itthon leszek
szomat délután itt vagy?Csodálkozom!Mi újság?,
jaj te szegény nagyon sajnálak tiszta szivemből!
nem lehet fellebezni?
most mi lesz veled?aggódok érted ha valaki idáig eljut az egy szép dolog.
tudom ,hogy én egy senki vagyok a számodra de kérlek mint jó barát ne add fel!
jó ,hogy még fiatal vagy elötted az élet de akkor is,,elöre ne hátra!
a lányommal meg még! neki is most jön a nehezze!
Okeee... hmm lehet hogy akkor neked is kulcs kell... ahhoz meg nem ártana yamaha nyerskulcs, mivel én 3 helyen próbáltam mindegyik helyen aszonták, sajna nem tudják megcsinálni, így bujom a honlapokat és a lehetőséget, de most amerikából nem nagyon szeretnék hozatni, ahol a szállítás 2x annyi mint a kulcs.
Sziaa Zsuu! Köszii! Mindent...

De amint látom vonzod az embereket. Velem röviden annyi, megvágtak jogtalanul szigorlaton és így buktam mindent, buktam a nem kevés ösztöndíjamat, és semmit nem tudok azzal kezdeni hogy fél évet ledolgoztam és már nincs 1 tárgyam sem ,mert lehet csúszok... Tehát nem teljesen úgy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna, de legalább a lányod előtt még ott van a lehetőség.

én kérvényekbe merültem, de nem látom sok értelmét, és ahogy Te is mondtad maaajd lesz valami.

Sok sikert a lányodnak, csak ügyesen!
hiho!

Köcce :D bizbasz rádugva helyére bepróbálva, odavaló.
Már a munkatársamnál van ha szét tudja szedni akkor átalakítja a belsejét az én kulcsomhoz (for free :D)
ha nem akkor új kulcs kell (nem for free :S) de ez majd kb kedden derül ki
én nem mondtam hogy nem jó ahogy van, csak kérdeztem :D
nekem úgy jó Zsu ahogy van amúgy bocs:mindenkinek szia
szia Zsu :)
lányod van? már ne haragudj de a helyesírásodból én azt hittem hogy te vagy egy fiatal leányzó, nagyon fiatal :)