Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Bocs, hogy zavarok, de nemrég vettem egy Thundercat-et és a futómű (első, hátsó) utcai beállításában szeretnék segítséget kérni. Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni.
Üdv: Szabó Lajos
Igaz is köszi a szervezést. Bár most azért szerencsére nem kellett sokat szarakodni vele aránylag könnyen ment. Mailt olvastam de tegnap nem volt időm rá hogy feltöltsem, mert fél nyolcra értem haza 8kor meg már nem is voltam otthon. Amikor a képeket feltöltöttem akkor értem újra haza de akkor már nem volt erőm még azzal is foglalkozni, mert 5:30kor csörgött a vekker. Holnap fogom tudni megcsinálni mert ma szolgálatban vagyok.
Igen, Igen... szokták mondani az nevet, aki utoljára nevet! Szép volt ez a nap az időjárás is kegyes volt hozzánk és egy nagyon királyos szezonzáró pályázással telt a nap.

Guen neked meg annyit hogy küldtem mailt, jah és igen ismét sikerült a szervezés jóvoltamból, szal ezt valahogy lefelejtetted a köszönetnyílvánítáásbóóó

Na de komolyra fordítva a szóót, tavasszal ugyanit tapasztalatokkal tele indítjuk a szezont. Ezt már garantálhatom, remélem mégtöbb cat essel, akiknek hatalmas kedvet csiholtunk és felbátorítottunk, hogy igenis jöjjön el mert ez hatalmas élmény!
Azt elfelejtettem mondani hogy gratulálok mindenkinek megúsztuk perec nélkül ezt a napot és ami majdnem ugyanilyen lényeges eső nélkül is. Gratulálok továbbá Chris és Gordi barátomnak(cbr 600f)
a térkoptató leérintéséért, úgy hogy közben a gép fényesebbik fele felül is maradt. Elbandinak köszönjük a fűnyírást ezt majd a pálya gondnoksága jóváírja neked a következő alkalommal.
Lényeg a lényeg mindenki jól érezte magát sokat tanultunk és kellemesen elfáradtunk. Szereztünk új ismerősöket is és méltóan zártuk a szezont úgy érzem. Köszönöm mindenkinek hogy eljött és hogy épségben haza is ért.
ja igen majd elfelejtettem. Nemrégiben két büdös cigány belegázolt a lelkivilágomba egy nagyon csúnya majrécsíkos felvétellel.
Ezeket a képeket nekik küldeném.
és a legvégére amitől Gordi barátom és Chris kis f@sza is elcsöppen ....
Bizony bizony meg kell ismételni amíg még tart a gumi
Pár képet most ide feldobok előzetesben aztán majd galériába az összeset. Meg akinek kell zippelve msn-en átdobom.
Szia Guen!
Köszi a kazikat, olyan jó minőségű ez aDVD amire átírtad, és hihetetlen ez a gyorsaság, hogy alig fél éve adtam oda, és most is jó állapotban kaptam vissza a VIDEO kazettákat, köszi mégegyszer, és jó, hogy így számíthatok rád, de ha egyszer talizunk személyessen, akkor szóban is NAGYON megfogom köszönni.
Üdv Peggy
hali remélem mindenki épségben hazaért!
Nagyon jót gurultunk ma ezt máskor is meg kell ismételnünk gratula mindenkinek
Mindenkinek gratulálok hogy nem törte össze a pofáját,remélem mielőbb sikerül digitalizálni a felvételt sajnos páran az utolsó menetekben jöttetek bele igazán,és inkább az első része van meg videjón de mindjárt megnázem a felvételt azt elmondom ki mit alkotott
okés akkor a benyakúton
mind1 chris keres egy mol kutat
ok.. aszittem mol! :)

Tel számom 30/432-3990
oké ott leszünk
csak az M7 mellet az shell benzinkút
11:30 - Találkozási pont: Székesfehérvár M7 (autópályán) Mól benzinkúz

12:15 - Találkozási pont: Budapest / az M0ás szakazson Duna után Pest fele, jobbra egy Mekis benzinkúton

13:00 - Célpont: Kakucs

Megyünk! Bognargabi és Keni fehérvárnál tali a leírt helyen!
Szisztok! Sajna nem tudok elmenni veletek pályázni, (egy kis váratlan munka).
szépjóreggelt
székesfehérvár fele is jó az idő
lehet bátyám is jön. haverom egy cbr600f -el meg biztos jön ha megyünk.
Na szép jóó napos reggelt mindenkinek!

Itt süt a nap, azt olvastam hogy délután lehet felhősödés, de igazán nagy eső nem várható. Tegnapra is ezt mondták és semmi eső nem esett itt. Szerintem kivitelkezhető a dolog.

Bognargabi és Keini tutti jön, Guen El szintén, Sgabirol nem tudok semmit. Valaki? Fél óra múlva jövök ismét.
nah metnet szerinti vasárnap délutáni idő:
nem tom' tegnap mit csináltam de vmiért nem vagyok másnapos
kérem szépen itten süt a nap, meg dörög az ég
Azt a telibetoszott mosatlan ősmajomlábat,monitoron keresztűl érzem a szagát