Hali Jó volt a szombati nap kár hogy mi estére nem tudtunk maradni amúgy este sikerült berugni...? MAjd én is tolok fel képeket csak nem találom a fényképezőt
megoldódott a garázskérdés, kösz
mostmár van hova tenni, hétfőn el is hozom a gépet
aztán ha adódik alkalom, akkor csatlakozom A Csapat-hoz és kérem, hogy szakértő szemeiteket vessétek majd rá az első nagymotoromra
Te inkább üljél otthon a tévéd előtt és polírozd a bohócot. Ezek az izgalmak és élmények (pálinka,bab,motorozás)már nem neked való.Azt a traumát,amit az eső jelentett volna már bele sem merek gondolni............
Én is respekt. hogy Bmiki és T neje által egy fantasztikus hétvégében volt részünk " Köszönöm !" Frenky cimbora annyi babgulyás után már nem volt helye a drinknek
Helló Mindenki!Egy pár kép a kaposvári gurulásról........Bmiki és T neje nagyon kitett magáért.......Über-Über respekt .Nagyon köszönöm a szíves vendéglátást,pálinkát és a tuti babgulyást ,de ne feledkezzünk+ az almáspitlákrólsem ...Amúgy Sgábor és villám még kicsit edzeni kéne szeszileg szerintem......
"pina"
Csak hogy ne keruljunk a yamaha topic legaljara.Szerdan megyek haza
Borsodi,painka,langos,anyu kaja magyar puncik...termeszetesen csak messzirol felszemmel nezegetes celjara
Csak, hogy lásd a barátod arcán az elégedettséget....
mostmár van hova tenni, hétfőn el is hozom a gépet
aztán ha adódik alkalom, akkor csatlakozom A Csapat-hoz és kérem, hogy szakértő szemeiteket vessétek majd rá az első nagymotoromra
Még szerencse hogy nem esett az eső jól tele lettek volna a vízelvezető árkok
Lefelé:180km/h
Felfelé:80km/h
Nincs itt semmi erzelmi dolog ,csak csupan testi
Kié lesz az első pink-CAT?
Itt testi-lelki barátságok szövődnek?
Csak hogy ne keruljunk a yamaha topic legaljara.Szerdan megyek haza
Borsodi,painka,langos,anyu kaja magyar puncik...termeszetesen csak messzirol felszemmel nezegetes celjara
jelenleg egy VTR 1000 F-en van fent!