Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Jó volt a szombati nap kár hogy mi estére nem tudtunk maradni amúgy este sikerült berugni...? MAjd én is tolok fel képeket csak nem találom a fényképezőt
frenky cimbora nézz be a postaládádba (e-mail)
Mitől is?
Vérszívó!

Csak, hogy lásd a barátod arcán az elégedettséget....
megoldódott a garázskérdés, kösz
mostmár van hova tenni, hétfőn el is hozom a gépet
aztán ha adódik alkalom, akkor csatlakozom A Csapat-hoz és kérem, hogy szakértő szemeiteket vessétek majd rá az első nagymotoromra
Villám adjál tel számot vagy email címet v msnt...Vagy küldök1 posta galambot....Köszi
Úgy belaktunk gulyásból hogy oylanok voltunk mint a pincebéka (5 percenként pislogtunk egyet)
Te inkább üljél otthon a tévéd előtt és polírozd a bohócot. Ezek az izgalmak és élmények (pálinka,bab,motorozás)már nem neked való.Azt a traumát,amit az eső jelentett volna már bele sem merek gondolni............
Persze szigorúan a másnaposság miatt
Még szerencse hogy nem esett az eső jól tele lettek volna a vízelvezető árkok
Frenky átlagtempó.
Lefelé:180km/h
Felfelé:80km/h
Én is respekt. hogy Bmiki és T neje által egy fantasztikus hétvégében volt részünk " Köszönöm !" Frenky cimbora annyi babgulyás után már nem volt helye a drinknek
Első lámpa 22000Ft
Villám kéne valami személyes élérhetőség.......Azok akik nem tették tiszteletüket,bár ezt mégis jelezték,nőjön köröm a f@szukon
Helló Mindenki!Egy pár kép a kaposvári gurulásról........Bmiki és T neje nagyon kitett magáért.......Über-Über respekt .Nagyon köszönöm a szíves vendéglátást,pálinkát és a tuti babgulyást ,de ne feledkezzünk+ az almáspitlákrólsem ...Amúgy Sgábor és villám még kicsit edzeni kéne szeszileg szerintem......
Hello! Gyári kipufogómat eladnám....YZF 600R hez...Összekötőcsővel,15000Ft Gábor 06205395824
csatlakoznal te is mi
Ha csak spontán kiveritek egymásnak az nem számít buzulásnak
aaaaaa dehogy felreertetted.
Nincs itt semmi erzelmi dolog ,csak csupan testi
A következő tali meg a melegfesztiválon lesz
Kié lesz az első pink-CAT?

Itt testi-lelki barátságok szövődnek?
Nekem nem gaz.Keszen allok mindenre
Helló mindenki!A nuni jeligés csávónak üzenem,h dugás céljából talizzunk valahol,ha lehet!
"pina"
Csak hogy ne keruljunk a yamaha topic legaljara.Szerdan megyek haza
Borsodi,painka,langos,anyu kaja magyar puncik...termeszetesen csak messzirol felszemmel nezegetes celjara
06 harminc 641 68 ötvennégy!
Szia! Engem lehet, hogy érdekelne, valami elérhetőséget adj meg.
Thundercat fejidom és oldalidom (üvegszálas) +plexi pályaidomnak eladó! 15000 Ft
jelenleg egy VTR 1000 F-en van fent!