szép szép drága fotósnak mondd, hogy ne ellenfénnyel fényképezzen mert akkor sokkal jobban lehet majd látni téged is a képen
Kicsit még nagy a térdszög de jó úton jársz. Aztán vigyázz, hogy azzal a bt021-es bakelit koronggal nehogy elfirkálj
Az ugy biztos fasza lesz!Mi sajna idohiany miatt nem kerultunk.Nem is volt sok latnivalo.De nekem is tervben van egy francia tura,de nem tudom mikor lesz belole valami.Lehet csak jovore.Meg iden walesbe is mennek,de olyan mocsok ido van mindig.Most jo ido van.de egyik haverom 5 hete szabadnap nelkul melozik.A masik most van otthon,utanna enmegyek haza...Nem egyszeru
Haho!
En is motorral megyek haza szeptemberben, szinten egyedul. Meg a szin is stimmel, fekete-ezust- narancs...egy kis kerulovel teszem meg az utat, lemegyek Andorraig, onnan a Riviera, St.Tropez utan Garda-to, onnan haza. kb 6 napra tervezem, vissza max 3 nap alatt akarom lenyomni, de azert teszek kiterot az Alpokba A Maxxam gumikrol hallottatok valamit? Lhet, hogy Angelt veszek ra, azt mondjak, tartos es meg tapad is, csak draga.
Nekem sincs gondom a bt021-gyel.BAr hidegen nem birkozom le a motort.Tegnap usszefutottam egy narancs -szurke cicval.Itt lakik a srac kisvarosamban.Es utolag kiderult hogy magyar.Latasbol ismerem is.Nagyon szep allapotban van a gep eugyanaz az evjarat mint az enyem csak feleannyi merfoldel1200 font volt.Ugy erzem az enyemet nem kell eladni.Nem tudom mennyit adnanak erte Bar nem is tervezem.Foleg hogy most megint rakoltottem.
Haver tegnap indult neki anglia magyarorszag turanak.Tavaly lerobbant a motorja.Most egyedul teszi meg az utat.Mar ausztria fele jar
nekem elég jól bevált mondjuk nem vagyok az a nagy kanyarvadász... 1-1.5 cm majrécsíkom van. nekem nagyon bevált mikor már gatyán votl a régi akkor csúszott meg 1x hidegen öcsém elmondása szerint bemelegedve lassú kanyarból kigyorsításnál látszik a gumma nyoma... szóval én megvoltam elégedve vele az én stílusomhoz jó... még fejlődnöm kell :) sokat
jah 180 as
Cs!
Neked mennyire vált be a bt021? most lehet azt rakom vissza mert van egy itthon. Ha jól látom a tiéd 180as nekem egy 160as van még azzal vettem a mocit de aztán egyszer sikerült driftelni vele egyet és akkor ledobtam... most lehet visszaraknám. Milyen vezetési stílussal használod? Nem csúszkál?
próbáltalak hívni ki voltál kapcsolva. talátam újat ~15k ból van nálam innen meg vagy posta vagy valahogy megoldható a szállítás. Sajnos használtban sem olcsóbb bordót meg a világ f@szán nem találtam ja az új az fekete, ezt vagy fényezteted vagy elviseled
help! motoron megvolt a "nagyszerviz" karbiszinkron szelephézag vezlánc meglett nézve hátsó gumma és fékbetét csere lett! szépen szól nagyon jobban is veszi a lapot.... hidegen van a motornak egy ciripelő hangja ami tart addig míg minimálisan be nem melegszik utánna csendesen és nagyon szépen jár a motor. kasztrol r1 olaj van benne de a másik olajjal is csörgött az elején kérdeztem a szerelőt h mi lehet vele azt mondta nem tudja mert a lánc az jó még van 7 kattanás a feszítőn olajat nem eszik egy szemet se nem füstöl könnyen indul... nah szóval azt mondta h ne foglalkozzak vele mert lehet szétszedi darabokra és akkor se tudja h mi lehet a hiba oka
Üdv a csapatnak! Segítségetek kellene, mert közeli találkozásom volt 100-nál egy kisebb őzzel. Kicsit lebontotta az elejét, de szerencsére esés nélkül megúsztuk. Első sárvédő kellene először, de ami bontót kérdeztem ott nem tudtak adni. Sajnos pár elem eltört, elrepedt, de ezek javítása pótlása ráérne később. Most költöttem egy százast a motorra léptető villatörés miatt. Indultunk volna nyaralni Montenegróba, de az első 30 kilométernél már jött is az őz. Kénytelenek voltunk autóval menni. Nagyrészt szerpentinen mentünk, nagyon sajnáltam, hogy nem motorral mentünk.
ja tényleg kösz az 5letet vagyis hogy már kipróbáltad így most nekem is 14es első lánckerék van fent. Bitangos nagyon . Én a sok kanyargás miatt ugyan elég "tankbaszós" pozícióban ülök a mocin így nem emeli el rendesen az elejét de még így is el tud annyira könnyülni hogy kicsit csapkodja az elejét mostmár ésszel kell a lámpától indulni
múltkor pont kérdezni is akartam hogy nálatok nem divat a bőr ruci mert haverodon se az volt meg eddig rajtad se láttam.... én mocim már nem megy 260at.... talán 230at de lehet még annyit se.
Kicsit még nagy a térdszög de jó úton jársz. Aztán vigyázz, hogy azzal a bt021-es bakelit koronggal nehogy elfirkálj