Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél inkább fjr-t. Pont tudok is egy eladót. Már csak virágládának használják de azért nincs rossz állapotban. Alig mentek vele igaz akkor nem rendeltetés szerűen használták de azért ez csak egy yamaha nem lehet csak úgy kinyírni. Extrák: fém fékcső, karbon elemek, mentőfehér fényezés, bagster, túradoboz(sárkánnyal), köszörült lábtartók.
Látod a Jóisten sem akarja hogy ilyen roncsot vegyél
Neked minden ott volt egy helyen
Es akkor most nem veszed meg ?
Tobb sikert a jovoben
Még jó,hogy oly sokan olvasnak ilyen külömböző fórumokon. Írt egy illető,hogy neki lenne egy eladó cat budakeszin. Ma ki is mentünk megnézni mert azt írta nagyon jó állapotban van 21000 km el ő a második tulaj s gyönyörű full service új gumik s 3 éve egy métert sem ment Oda libbentünk s néztük ámulattal bámulattal lámpa betörve mert az asszonya állítólag beletolatott a garázsban gumikban semmi levegő csak a helye, azt irta s mondta piros-fekete de kék volt a piros fekete az a valamikori gsxr e volt a karistok attól lettek rajta,hogy néha letörölte róla a port amikor mondta halgassuk meg a hangját aztán itéljük a gépét mondanom sem kell de be sem indult. Röviden ennyi remélem nem sok ilyen elvetemült eladó létezik
Ilyen nincs
Elfelejtettem milyen cstit kell hogy keressek?
Na van olyan csati a lapidon?
Dehogynem látom pont azért
Amugy fasza lett a takaritas eredmeye.En is lekapom minden evben a kislanckereknel a cuccost.Foleg hogy nekem be volt rohadva, es szakitotta a bowdent.Bar nekem meg sosem volt ilyen szep tiszta.
Bar en nem tervezem a hosszab pihentetest.It nincs annyira hideg.Persze tavaly is par hetet azert pihent.De mivel kocsim nincs ,muszaly neha elovenni hidegben is.Edzesre menni,masik varosba atugrani.
Szegyeld magad!Nem latod hogy forumtarsunk arulja a gepet!
Látjátok eggyikőtoknek már megjött az esze ideje hogy ti is megszabaduljatok a romjaitoktól
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
nekem olyan mindegy hogy hogyan nyaljátok a a gépet mint a szélső háznak
Hogy egy kis közhellyel éljek:

ÓÓÓÓÓÓóóó EEeeeel!

Kösz h mellém álltál! Már kezdtem magam nagyon egyedül érezni!

Kékvillám! Én senkinek nem kérdeztem a véleményét. Pont, hogy azzal kezdődött h vki kérte ki a mi véleményünket a téli elrakásról. én csak arra válaszoltam...
Pillanatnyilag CBR125r-em van de én a 4 tél alatt úgy tettem le,hogy lemostam, 2-3hetente beindítottam, ha száraz volt az út akkor fordultam kb 500métert és ennyi. Az aksit soha ki nemvettem, nem is töltöttem. +10 c-fok alatt nem ülök motorra!
Senkinek nem kérte a véleményét csak leirta mit szokott csinálni én meg szívtam a vérét,most meg már hűlyén jött ki az egész,a lényeg hogy ha bebaszva tiltatod a motorostalálkozón,akkor sem lessz semmi baja,meg ha télen recskázol rá a garázsban miután lepucoltad az sem számít
Dehogy hűlyeség sőt gyönyörűen lepucoltad,most szezon előtt mikor kibeleztem én is kimostam az idomok belsejét tehát van benne ráció,csak az a meglepő hogy külön ezért szétszeded.
Főleg ott a lánc résznél mindíg tiszta gány most meg tiszta,és őszíntén szolva ha több időm lenne lehet és is igy csinálnám tehát semmiképpen se vedd magadra
Tavaj le sem mostam szezon végén úgy rohadt 6-hónapig,levettem tavasszal róla a lepedőt és a rászáradt döglégy elmumifikálódva vigyorgott rám a plexin meg a lámpán,gány érzés volt na.
Phonex csak véleményt kértél a csapattól , amit meg is kaptál, guenbaba leírásával maximálisan egyetértek De neked kell eldönteni mit szeretnél a gillével tenned, innentől kezdve tedd azt amit te úgy érzel
Várj!

Azért mert tisztán tartom, nem jelenti azt, hogy "vitrin" motor! Én is használom rendszeresen, és mióta egy vagyont ráköltöttem, az enyém is tökéletesen működik! Egyszerűen csak szeretem, ha tiszta, és nem lehasználtnak néz ki!

Ez nem jelenti azt, hogy "belülről" nincs rendben tartva a motor!

De látom már, hiába írok bármit, az szerintetek úgyis hülyeség, vagy értelmetlen időpocsékolás...
szép szép ezt nem vitatom de mindenki mást tart fontosnak. Nekem az a fontos hogy soha ne álljon meg alattam. Ezt jelenleg is teljesíti. Én nem "vitrin" motort vettem, hanem egy motort amit mindenre lehet használni. Használom is. A friss olajat úgy értem ha már egyébként is cserés lenne vagy nagyon közel vagy hozzá ~500km-en belül akkor én már lecserélném. Az alkatrészek jobban érzik magukat friss olajban mint a már sokat futott elsavasodott kormos olajban. Ez szerintem többet ér mind a blokk mosogatása.
Amúgy ezt a "nem árt beindítani 2 hetente, meg töltsd tele a tankot" én is úgy hallottam, nem az én agyszüleményem...

De ha azt mondjátok, hogy felesleges akkor elhiszem!

Az meg már az én hülyeségem, hogy tipp-topp állapotban teszem el télre! Szeretem, ha tiszta, az időmbe, meg főleg belefér. 1 napot rászánok, lebontom a motort aztán letisztítom és összerakom.
Guen!

Elmagyaráznád ezt a friss olajat télre dolgot? Mert nem igazán élrtem!

Miért jó a friss olaj? Akkor is cseréljek, ha nyáron cseréltem?...
őő bocs kapacitása van az aksinak .