Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem félek a megméretetésről mert nekem eltünt a majrécsíkom csak az elsőgumim nem életbiztosítás már tükör radiál
hali!

kis szünet után jelentkezve Én is mennék vasárnap pályázni de én kakucsra teszem a voksom
Helló Mindenki!El mint tudjuk bűn nélküli ember nem létezik .....Tehát Én sem,nem kell a sz@ros bocsánatod elég ha kifizeted
Frenky kösz a halészlét nagyon Karaj gyerek vagy mindent megbocsájtok amit ellenem elkövettél
Helló minden erőtlenblokkos tesónak
A kézrázást egy normális típusra való váltás egyből megoldja,ez a típus,ráz,rángat,folyik a telóolaj,üt a féktárcsa,nem dől peremig a gumi,berohad a stekker,hirtelen elmegy az eleje,szóval megszokod és boldog lehetsz
Kakucs legyen me ocsó azt ugyanolyan faját lehet motorozni mint E-ringen,én voltam már mindkettőn.
De ha nagyon ragaszkodtok e ringhez nekem 8,csak az a buzi fehér aszfaltja,és bár nem csúszik eggyáltalán,akkor is ocsmány,és a bizalmatlanság örök felhője ottan van a nyakadon mint egy szoci képviselő
Kakucson meg ha álló fasszal mész akkor sem tudsz elcsúszni soha a büdös életbe,és mindent megpróbáltam
Annyiért nagyon jó áron van a poló,tehát ha akartok olyat akkor rendeljétek meg.
És ne gecizzetek meg ne szőkecigánnyozzatok itt mindenki nermális és nem aberrált degenerált csajok csöcsét bámuló fasz,mindenki konszolidált mint a picsa
pedig neked faja gumi van fent az bírná a pályát...
vagy félsz a megmérettetéstől?
köridőmérőnk nem lesz tehát nem versenyezni fogunk csak kanyarogni egyet biztonságosan és készítünk pár képet hogy legyen mit nézegetni a télen...
HALi Hát részemről a pályázás nem oké, ha csak az lesz én kihagyom.
feltoltam végre egy képet a gépről
csekkoljátok
FIGYELEM!

A szezon utolsó nagy bandázása! 2009-09-13 vasárnap.

A programról szóbakerült egy kis szezonzáró pályázás, szépen búcsúztassuk a gépeket címszóval, ezért akár ez is szóbajöhet. Igazából Kakucsról volt szó Bandi is aszonta, de Gabi említette még Eringet. Ha pályázás lesz, és valakit érdekel kérek tegye le voksát mit szeretne...

(Kakucs olcsóbb, töredéke az Eringnek, igaz kisebb is a pálya, de gyakorlásra és fejlődésre ideális.

...ha pályázás nem is jönne össze max bandázunk egyet, vagy ha lesznek azért páran akik kakucsra eljönnének de nem mennének rajta, legalább lesz szurkolótábor.

Tehát 2009.09.13 SZEZONZÁRÓ CAT TALI

kérem a véleményeket.
következő vasárnap, vagyis 2009.09.13.
nah vasárnapra tervezünk pályázást.
Ering illetve Kakucs lehet szavazni annak aki jönni akar...
Megyek én is vagy motorosként vagy fotósként vagy mind a kettő.
Személy szerint Eringre szavazok mert nagyobb mint a kakucs, az szerintem már nagyon kicsi nekünk..
Chris Kakucsra szavaz. Előny kakucsnál mert jóval olcsóbb.
de a kistraktor meg a helikopter normalis nem.....
en mindig noi tanga akartam lenni......es most ne gyertek a menstruacioval meg a szaros seglyukkal
normálisak? beszélj csak a magad nevében...
én kistraktor vagyok a frenky meg helikopter.

na de komolyan mi a tényállás a jövőheti pályázással? mert ha komoly akkor nem cserélem vissza a vágott slick-et. Fényképezőgépet meg kamerát viszek így ha megyünk annak bizony nyoma lesz. Ja Kari üdv a csapatban.
Goni szerintem szokj hozzá a rezgéshez ez már csak ilyen... kevésbé támaszkodj a kormányon ez az egyik trükk. Eleinte fárasztó de tartsd magad derékból. Kevésbé fog zsibbadni a kezed az biztos.
Idiotak?Hol?
a hangok is megmondtak hogy normalisak vagyunk
Semmi gond ez itt gyakran előfordul,csak dobáld fel a betüket és mi majd kiválogatjuk
mondom frenky! (sorry elírtam, nem kicsit, nagyon)
üdv freny! ezek szerint hazaértem
képek hamarosan, egyelőre mindig akkora lázban égek, hogy azonnal rápattanok a gépre ha a közelében járok, eszembe nem jut kattintgatni
Helló mindenki!Tc kari üdv az idióták között
... enyém is csinálja ... nem sebesség, inkább fordulatszámfűggő nálam: 5-7 ezer között.
Hello! Tanacsra lenne szuksegem: mit csinaljak, ha nagyon zsibbad a jobb kezem motorozaskor. kb 10 perc utan annyira, hogy alig erzem az ujjaimat, ha fekezni kell, meg jobb, para minden keresztezodes elott. Mar csereltem sulyt a kormanyon, gumit (az elozo se volt regi) hangtompitot tettem a nyitott dobba (a frekvencia miatt) valami valtozas tortent, kicsit csokkent a zsibbadas, de meg igy is 1000 tu szurkalja a tenyerem. Gondoltam mar karbiszinkronra is, megiscsak a gazmarkolat adja at a rezgest, ket het mulva meg tudom csinaltatni (akkor erek haza) esetleg egyeb otlet? Az eddigi motorjaimnal nem tapasztaltam ilyet, bar a Banditon az utas labtartoja hasonlot produkalt, de egy Raptor cso megoldotta a problemat. Ha atfogok a kormanysulyra, alig erzem, siman tudok motorozni, viszont a fekezesnel gondok vannak, ezert ez a modszer csak hosszu egyenes uton johet szoba, de ott sem az igazi. Egyebkent a motor szepen, egyenletesen jar, nincs benne luk, ha elengedem a kormanyt nem huz felre, nem kezd remegni. Koszonom, varom a megfejtest Ja, kb 30-tol 120-ig biztos csinalja, nem sebessegfuggo. Tudom, jarjak 160-nal, de nem lehet mindenhol
En is nemreg neztem polot
http://cgi.ebay.co.uk/ws/ebayi...
Üdv a csapatban TCKARI majd a macskárol dobj fel képet
Akinek kell dobjon 1 sms-t vagy hívjon 06202606399