Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

frászt nehéz nekem csak 2cm-re volt a térdem a földtől amikor eljöttél a mátrába velem még azt se volt nehéz összehozni. mindenesetre siettetni nem kell és talán nem 160as kanyarokban kell gyakorolni , persze ez csak az én véleményem. ha már erre hajtasz akkor áldozz rá pár ezer ft-ot és menj el egy pályanapra. tudod hogy tiszta az út nem gödrös nem retkes nem jönnek szembe és belátható ami sztem a legfontosabb. ott még a kis lábtartód is lekarcolhatod nemhogy a térded, ja meg ha már így próbálkozol akkor álljál lábujjhegyen a lábtartón mielőtt véletlenül leakad a csizma és dobsz egy nagy perecet mert a képen eléggé lent van a csizma eleje sztem... persze lehet hogy csak a kép miatt.
Helló Mindenki!Holnap motoros tali pilisen.11 kor erotic utána blues company... Alvás lacikánál
Ügyes röpke 30-centi és lent a térded
Tényleg gratulálok,de most jön a java ezt a szintet ahová most döntöttél a legnehezebb átlépni tehát sajnos még sokáig ez marad,de nem baj legalább már stabilnak érzed ez nagy eredmény.
Bár ha jobban belegondolok 1.3bárral járni ehez diploma kell
Na kééérem... (a taliképek hamarosan tölthetők lesznek) ... de amiért elég nagyot kaptam Petitől, hogy ugyanmááár mi az ott a gummám széléén... Jóó elismerem, kanyarokba egyszerűűen nem tudtam mire fogni mert nem tudtam eccerűűen lejebb dönteni és tempósabb kanyarokba ekkora 2 cm es rinyacsíknál kisebbett nem tudtam csinálni mert instabil volt libegett meg minden.

Spedee itt van Bogláron és hát valamit mutatott ami kisebb mint az én gumimon az a cucc, amit itt a környéken a "Boglar Ring" nevezetű kanyarkombinációba ért el... ááálítólag. Hát nem tom de kimentem és mondom ilyen nincs ... csak én szenvedek a cat el. Deee mondom márrégnéztem guminyomást, lemegyek tolok bele kis luftot.... Noos aszittem beszarok hátul 1,6 bár, elől 1,3 volt a nyomásom... Mondom ahaaa ezért volt ennyire instabil ez a cucc.. Felnyomtam és uccu neki teszt a kedvenc balosomban. Iimme az eredménye, mindez 160as tempónál /mintha sínen húúznák... még sok van benne
Itt nem a trafival van a gond hanem a mocskos nagy forgalommal.Tegnap epp oxford es high wycombe kozott volt egy kis szerencsesebb resz ahol fel tudtam gyorsulni,de nem sokaig.Bar Dover fele nincs akkora forgalom szerintem.De teny hogy 200-220 fele nem sok helyen sikerul ,mert mindig besurusodik a forgalom.Itt felem meg amugy is eleg fos,szuk kanyargos utan vannak.A buszok meg rendszeresen jonnek at az en oldalamra mert nincs eleg helyuk.Neha van egy ket renorsegi mikrobusz kameraval.Eddig makom volt,pedig nem surun megyek 30-50 merfoldel
Hi!
Hol tudsz ennyivel menni? Itt minden fuszal mellett van egy trafipax...ha van egy titkos, merestol mentes utad, feltetlenul oszd meg velem! Kiprobalnam mar normalis tempoval is a masinat.
Vegre sikerult felavatnom az uj buvarruhamat.
Egyenlore csak a bal terdemmel tudtam nyalatni a foldet
Na de lesz ez jobb is.Vegig fekete volt az eg.260-nal majdnem lefujt a szel.Utanna betoltam a motort es elkezett esni .Makom volt
Helló Mindenki!Na mivan !Mindenki dolgozik,nyaral vagy csak linkel.Chris mi van a képekel?
Helló mindenki!Hallod te trabantos csávó arról pofázz,hogy naponta cserélsz aksit,mert olyan ,mint a f@szod állandóan túltölt
Ezeken a képeken az látható ahogy a büszke cat-tulajdonosok arról beszélnek hogy a km-órán nem látszik a felső számsor sötétben,meg berohadt a stekker,utoljára ijet a trabantomon tapsztaltam
Voltam motorozni az asszonnyal szombaton egyszercsak riadtan tapasztalom hogy egy rakás rozsdás ocskavassal közlekedő banda követni kezd.
Próbáltam minnél messzebb kerülni tőlük nehogy valaki azt higgye eggyütt vagyunk de végül csak ott kötöttek ki ahol mi.
Helló mindenki!A tegnapi Cat taliról néhány kis kocka a teljesség igénye nélkül:1 kép idén egy mentőmotor és egy ápoló csaj is csatlakozott 2kép a kilátónál egy őshonos berber cigány koldus. 3kép a cspat
Valaki holnap mátra?
üdv a csapatnak jó volt a karikázás
Két óra alatt meg van. Atomjaira kell szedni a fejidomot meg a lámpatestet is, de minden patentül visszarakható a helyére.
És az bizony ocsmány egy munka,sok csavar,aminek a fele a végére elvész,a hézagok sosem lesznek olyanok mint voltak,a fejidom leesik a polcrol és összekarcolódik,egy fül letörik,egy napod teljessen rámegy
Szóval nem éri meg,majd ha fetremberger lessz és amugy is le kell műteni,addig örülj hogy megy,és ne buzeráld
Hello!
Eleg rendesen meg kell bontani az elejet a helyzetjelzohoz.Nekem is van kek,de lemondtam rola.De ha van kedved meg turelmed akkor vagj bele.Fejburkolatot le kell hozza muteni
Sanyi nem szabad színes hejzetjelzőket rakni a Thundercutba,mert azok álltalában erősebbek pár miliamperrel.
Sajnos ez a kevés energiafelvétel képes az amúgy is gyengusz blokkból még a maradék lóerőt is elszívni,nembeszélve még a kábelköteg is leolvadhat
Na sráácok még benézek késő este fele, aki még úgy gondolja velünk tart, az jelezzen mailban.

A telefonom, ha holnap döntene valaki úgy hogy mégis: (30)432 3990
Sziasztok!

A nyár elején vettem egy Thundercatet. Egyelőre nagyon kedvelem nem sok gondom volt vele eddig :) Most jutottam el oda hogy kezdeném egy kicsit szépítgetni apróságokkal. Konkrétan helyzetjelzőt akarom színezettre cserélni, de nem igazán jövök rá hogy is lehetne kiszedni A fényszóró izzóját könnyű volt cserélni, de a helyzetjelzőhöz onnan nem férek hozzá. Valaki csinált már ilyet? Ha igen el tudná mondani? Van angol kézikönyvem de abban is csak a fényszóró izzó van leírva... segítsetek légyszi!

Kösz : Sanyi
Hááát elég soványan vagyunk még... Mind1 lesz ami lesz péntek este döntünk mi legyen!

A program az oldalunkon elérhető: ITT

Természetesen, aki itt jelezte, hogy jön, annak nem kell mailt küldeni!
Megjott az uj rucim
Helló Mindeki!Ez is jó 5let.Már csak az Ídőpontban kell +egyezni.(El-nek mondjatok 1 órával elöbbi időt,légyszi és talán pontos lesz 1szer) Guen mi a lócsöcs van veled szerelmes vagy?Hozd a csajét is legyen produkció
Sziasztok! A motorom jelenleg szerelőnél, de ha minden igaz péntekre késsz is lesz. De a hétvégén gondoltuk, hogy indulunk nyaralni. Ha hétfőn indulunk, akkor ott tudok lenni a talin. Agárdi gyerek vagyok, ismerem a környéket, esetleg a Vértesben is gurulhatunk egy kört, ha lesz kedvetek.