Szombatinappal ez a gond: 2009 - 09 - 12 „Power Day” Bmw találkozó. aznap csak a tulajoké a pálya.
Háát az időjárás necces per pill szombatra mondják a frontot, ami folyamatosan változik. Nem tom mi legyen.
Egy valamit tudok most vettem észre hogy a hátsó gumim közepe elkezdett redőzödni, rojtosodik... nem tudom mi lesz velem, kezd a gumiréteg repedezni rajta.
Sziasztok! A pályanappal kapcsolatban kérdezném, hogy nagy gond lenne átrakni a szombati napra? Az időjárás vasárnapra rosszabbodik. Meg 13 órától 4000ft a pálya használat gondolom akkora terveztétek. Elbandival beszéltem, neki is a szombat lenne jó.
amit eddig be tudtam gyűjteni a webről, az egy angol nyelvű Owner's Manual, egy szintén angol nyelvű Service Manual és szerelési rajzok, amik univerzális képi nyelven vannak
küldj egy e-mail címet és átdobom ami van
Szegaa! Ha nekem is el tudnád küldeni mailba, akkor azt fel tudnám tenni a weblapunkra és így mindenki el tudná érni, ha vagy annyira nagylelkű és bedobod a közösbe.
Sziasztok! Átalakítottam az irányjelzőket ledesre (nem volt egyszerű) így ha valakinek esetleg kellenek a gyári irányjelzők és relé, az szóljon bátran.
HALi! Mikivel beszéltem azt mondta nem valószínű hogy megy szerintem én sem megyek mert 15000be lenne nekem ez a nap hogy csak nézelődök, felmennék a pájára de az első gumim már szart se ér, én tuti kihagyom majd legközeleb a szezon nyitón
üdv mindenkinek! A találkozásban benne vagyok én is. A pályázásban is, de addigra akkor be kell szereznem első gumit mert elég gáz már. Ja és ez kb. mibe kerülne?
Ma jöttem meg egy pár napos motorózásbó, sajna így megpakolva nem tudtam annyíra dönteni, de a pályán majd kiélvezem magam.
Háát srácok téleg nem vagyunk még sokan. Remélem az a kisebb front amit a köv hét elejére jósolnak nem fog előbb megjönni és nem fogja a hétvégét elmosni.
Spedee most mit pöcsölsz... eljössz max bandázni egyet, aztán majd döntesz, hogy feljössz te is vagy sem. Így egy talinak is fel lehet fogni, mégpedig szezonzárónak. Tehát az év utolsó nagy gurulására jöjjön mindenki, aztán majd mindenki eldönthetni mit szeretne.
Bizony bizony 2-3 nappal a pályázás után amikor átgondoltam mit és hogyan csináltam akkor jöttem rá hogy mennyi mennyi másodpercet benne hagytam a kanyarokban, mert ugyan a dőlésszög megvolt de messze nem terheltem annyira a gumit mint azt lehetett volna. Az más kérdés hogy a futómű mennyit bírt volna de a gumi sokkal sokkal többet. Frenky akkor lehet mostanában átugranék a fékcsőért te úgyis kib@szott lusta vagy hogy felszereld...
Hali mindenki!De mennek en is palyazni Csak motor nelkul nehez.Spedee itt senki sem Vago Istvan az alljunk meg egy szora-bol.Se a nyelvtan sem a matek nem ment jol senkinek
Amugy jo nekem itthon.Edda koncert ,tozijatek ,kerek seggek,borsodi ,palinka,velos hus .Kis varosomat elteto napok vannak ami csak oromet okoz.Penteken sor palinka bor pezsgo sor vodka rum sor este volt.retro buli harom lannyal.En voltam a hus a hamburgerben.Termeszetesen csak tanc erejeig.A jo Isten tartja rajtam a szemet.Amen.
Mielött kéjes mámor lenne urrá rajtatok hogy eltünt a majrécsík,az a hejzet hogy onnét még igen komoly dőlésszög van hátra hogy maxon legyetek a móka akkor ér véget amikor leér a lábtartó ill kipufogó,mint Guen elvtársnak.
De ha mindez összejött az még nem garancia arra hogy te vagy a leggyorsabb ugyanis lapon lehet menni lassan is,az csak egy dolog hogy az ember tudja és az élvezet kedvéért nyomatja.
Gyorsan lehet menni hokuszpokuszok nélkül is,főleg utcán nézzétek a man tt ott alig döntenek aszt mennek mint a picsa.
Viszont pályán kell a bohockodás ugyanis ott csak lapon van eséje az ember fiának,ahoz meg kell a trükközés.
Háát az időjárás necces per pill szombatra mondják a frontot, ami folyamatosan változik. Nem tom mi legyen.
Egy valamit tudok most vettem észre hogy a hátsó gumim közepe elkezdett redőzödni, rojtosodik... nem tudom mi lesz velem, kezd a gumiréteg repedezni rajta.
küldj egy e-mail címet és átdobom ami van
Még mindíg lehet jelentkezni. Holnap azaz pénteken mondok időpontokat mikor hol mi, akkor már az időjárásról is többet tudunk.
Web: Thundercat Hungary
Szeretnék egy magyarnyelvű szerelési útmutatót a Thundercathoz, tuna vki segteni?
Köszi
1. Chris
2. Guen
3. Elbandi
4. Bognargabi
5. Sgabor
6. Keni
...
köszi azért
atta916@freemail.hu
06309385629
Aztán szikrázzon a lábtartó!
Engem "sajnos" vár a frissen túrt Ligeti cross pálya...
1. Chris
2. Guen
3. Elbandi
4. Bognargabi
5. Sgabor
...
Ma jöttem meg egy pár napos motorózásbó, sajna így megpakolva nem tudtam annyíra dönteni, de a pályán majd kiélvezem magam.
Spedee most mit pöcsölsz... eljössz max bandázni egyet, aztán majd döntesz, hogy feljössz te is vagy sem. Így egy talinak is fel lehet fogni, mégpedig szezonzárónak. Tehát az év utolsó nagy gurulására jöjjön mindenki, aztán majd mindenki eldönthetni mit szeretne.
3. Elbandi
4. Bognargabi
....
Ma benézett hozzám Sgabor. A Cat ilyet is tud...
Amugy jo nekem itthon.Edda koncert ,tozijatek ,kerek seggek,borsodi ,palinka,velos hus .Kis varosomat elteto napok vannak ami csak oromet okoz.Penteken sor palinka bor pezsgo sor vodka rum sor este volt.retro buli harom lannyal.En voltam a hus a hamburgerben.Termeszetesen csak tanc erejeig.A jo Isten tartja rajtam a szemet.Amen.
De ha mindez összejött az még nem garancia arra hogy te vagy a leggyorsabb ugyanis lapon lehet menni lassan is,az csak egy dolog hogy az ember tudja és az élvezet kedvéért nyomatja.
Gyorsan lehet menni hokuszpokuszok nélkül is,főleg utcán nézzétek a man tt ott alig döntenek aszt mennek mint a picsa.
Viszont pályán kell a bohockodás ugyanis ott csak lapon van eséje az ember fiának,ahoz meg kell a trükközés.